Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 14:09

hehetheoriginal írta:
ne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet,
örömteli, hogy legalább így közvetve beismered :coffee:

nem én kezdem a személyeskedést általában.
Jogos, miert is gondolna az ember szemelyeskedesnek, hogy nem tul burkoltan lehulyezel mindenkit, aki nem ert veled egyet.
Közvetlenul is beismerem, sot meg elvezem is, hogy egyik hulyesegedet a masik utan tudom megcafolni sajat magad altal irt korabbi dolgokkal.

Szerintem zarjuk a temat, ha mar tegnap zavart az offolas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 14:08

Azért aki nézett Stuttgart meccseket az ismeri Stillert, kitűnt mindig a középpályán Führich meg Millot mellett és nem csak a kinézetével. Elég jó focit tol a VfB, a gyerek válogatott, Kroos ajánlja, ára korrekt (40m), ha ő kell Xabinak akkor hozni kell.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 14:08

hehetheoriginal írta:
Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?
Szerintem amugy igen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 14:07

Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted...
akkor xabialonso jobb játékos volt, mint most rodri?
thereisonly1ronaldo

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. május 28., szerda 14:04

CS0ki írta: Nekem igazából lassan előny, hogy olyan játékos jön kozeppalyara, akiről alig hall az ember. Arról inkább feltételezem, hogy szép csendben szetfutja majd az agyát, és nyomja a piszkos melót. Nekünk ez kell, teli vagyunk sztárokkal, akiknek a szezonbeli megmozdilasaibol 2 órás YouTube videókat lehet osszevagni, csak letamadni meg futni nincs kedvük... Nyilván kell a tudás meg technika meg nem tudom mi, de nekünk nem varozslok kellenek már, hanem szürke vizhordók. Ez a német gyerek jó lehet erre, ha nem kerül túl sokba, és xabinak kell, akkor hajrá. Nem tudok olyat, akinél most nagyon azt érezném, hogy hozni kell, mert miről maradunk le.
Ezzel értek egyet.
Igazából Xabi Alonso is olyan játékos volt, akit általában nem nagyon vettél észre a pályán, viszont amikor nem volt a pályán azt rögtön észrevetted... Ilyen típusú játékosnak tűnik ez a Stiller is, aki lerakja a melót feltűnésmentesen, bár tény, hogy 2 hete ismerem kb a nevét, míg Reijnders meg már a kontinenstornán is jól mozgott.
Egyforma áron Reijnderst hoznám, de a hollandért 70-75 milla körül kér a Milan, ettől szerintem Stiller jóval olcsóbb megoldás lehet, ezáltal kisebb kockázat és majd' 3 évvel fiatalabb is, ha mégsem jön be, kiszállni is könnyebb belőle, mint a hollandból.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 13:48

ne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet,
örömteli, hogy legalább így közvetve beismered :coffee:

nem én kezdem a személyeskedést általában.
thereisonly1ronaldo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. május 28., szerda 13:47

Nekem igazából lassan előny, hogy olyan játékos jön kozeppalyara, akiről alig hall az ember. Arról inkább feltételezem, hogy szép csendben szetfutja majd az agyát, és nyomja a piszkos melót. Nekünk ez kell, teli vagyunk sztárokkal, akiknek a szezonbeli megmozdilasaibol 2 órás YouTube videókat lehet osszevagni, csak letamadni meg futni nincs kedvük... Nyilván kell a tudás meg technika meg nem tudom mi, de nekünk nem varozslok kellenek már, hanem szürke vizhordók. Ez a német gyerek jó lehet erre, ha nem kerül túl sokba, és xabinak kell, akkor hajrá. Nem tudok olyat, akinél most nagyon azt érezném, hogy hozni kell, mert miről maradunk le.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 13:34

hehetheoriginal írta:
Modric 26 evesen erkezett ugy hogy addig egy kupat nem nyert.
ő döntése volt éveket elbaszni egy tottenhamben, miközben bőven befért volna máshova is. pl egyik legjobb kp-sa volt, más szint, mint a bundesliga, nem?
aki nem látja a különbséget mondjuk egy 24-25 éves modric és eközött a stifler között, az sztem engedje el az egészet.
Az ilyen utolso gondolatok miatt olyan a megitelesed, amilyen. Jobb lenne, ha hagynad ezeket a francba, es akkor lehetne ertelmesebben eszmet cserelni. Ha meg nem sikerul, akkor ne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet, mert ilyen alapon mar regen hagynod kellett volna neked is az egeszet.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 13:32

Nem mindenki ugyanazt az utat jarja be. Nincs sablon ut, tok mindegy milyen tehetseges vagy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 28., szerda 13:30

-Reijnders hol volt 24 évesen? Egyébként nem tudom mennyire számít top csapatnak az olasz ligában egy 8. helyezett Milan. :)

Az idényben kb fele arányban végzett 7-es osztályzat alatt, tehát nagyjából minden 2-3. meccsen eléggé az átlag alatt teljesített. 24 évesen még az Alkmaar-ban volt.

-Rodrit mindenki fikázza, hogy meg se érezték, hogy lesérült a döntőben és nélküle is ugyanúgy játszottak a spanyolok.

-Pedri pedig elég sérülékeny, de valóban kimagasló kp a mai mezőnyben.

-Gravenberch a Bayernben egy rossz rendszerben nem volt megfelelő, amint egy stabilabba került, máris sokkal jobban játszott.

A hollandok meggyőzőek a Reijnders-Gravenberch duóval középen, ahol dominálni kéne? Nem igazán.

De várok még neveket, hogy Te kit igazolnál le most, kiért robbantanál bankot.
Bár gondolom, ha nem válna be, akkor feltett kézzel mondanád, hogy nem bírta a nyomást, fejben gyenge, a kvalitásai azok megvannak és inkább játszon, mert megtudja hozni a váratlant, ugyanez volt Hazardnál is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 13:28

ő döntése volt éveket elbaszni egy tottenhamben, miközben bőven befért volna máshova is. pl egyik legjobb kp-sa volt, más szint, mint a bundesliga, nem?
aki nem látja a különbséget mondjuk egy 24-25 éves modric és eközött a stifler között, az sztem engedje el az egészet.
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 13:26

hehetheoriginal írta: barca ellen? naugye....
mondhatod, hogy az egy csapat volt csak, de nekunk pont ezt az egy csapatot kellene megoldani vegre...... ebbe bukott bele minden idok legsikeresebb edzoje is.
barca elleni 8asnal goretzka alap volt. Bar gondolom az nem szamit dominalasnak.
hehetheoriginal írta: 24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 13:18

hehetheoriginal írta:
Remy írta: De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.

Tenyeket irj, ami bizonyitja, hogy jobban vagy rosszabul jarunk.
leirtam, stifler eyetest alapján nem kétlábas, egy átlagos, talán maximum felső középkategóriás játékos.
a jelenlegi top szint rodri, pedri, dejong, de akár reijnders és gravenberch is, akik hetrol hetre nagycsapatokban alapemberek, kulonbozo modokon jobbak, pl labdabiztosabbak, technikasabbak, fizikalisan is erosebbek.
24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
nem tudom mennyibe kerulne, ha meg akarjuk venni, akkor nyilvan megvesszuk, itt nincs beleszolasunk, en annyit mondok, hogy nem latom, hogy o oldana meg a kp stabilitasproblemait, es hogy ne lenne nala jobb jatekos a piacon
2026tol van buyoutja, 36,5 millio ertekben, de a Stuttgart 2 millioert kivatlhatja ezt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 13:04

Remy írta: De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.

leirtam, stifler eyetest alapján nem kétlábas, egy átlagos, talán maximum felső középkategóriás játékos.
a jelenlegi top szint rodri, pedri, dejong, de akár reijnders és gravenberch is, akik hetrol hetre nagycsapatokban alapemberek, kulonbozo modokon jobbak, pl labdabiztosabbak, technikasabbak, fizikalisan is erosebbek.
24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
nem tudom mennyibe kerulne, ha meg akarjuk venni, akkor nyilvan megvesszuk, itt nincs beleszolasunk, en annyit mondok, hogy nem latom, hogy o oldana meg a kp stabilitasproblemait, es hogy ne lenne nala jobb jatekos a piacon
thereisonly1ronaldo

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 28., szerda 12:52

hehetheoriginal írta:
És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.

egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
Nem vilagklasszis, de meg lehet.
tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?
Én nem mondtam, hogy jobb lehetőség ez a két emberke, de sose tudjuk meg ha ki sincsenek próbálva. Rodri, Pedri (asszem őket említetted, a harmadik nem rémlik) mozdíthatatlanok (Pedri meg sztem ki lesz fújva 5 év múlva a sok játéktól), hozzájuk hasonlóan jó játékos nekem nem jut eszembe, keresgélni nem fogok most napokig, van jobb dolga is az embernek, nem ettől múlik a világ dicsősége. Most attól hogy szted kurva szomorú, attól nem leszünk előrébb, de ha nincs a piacon elérhető áron klasszis akkor ez van. 100-150 millát kiadni egy játékosért most tuti nem fogunk.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 28., szerda 12:51

Kroos is TKP volt, mikor érkezett, nálunk lett irányító. Stillert is a hírek alapján ő maga ajánlotta, ha hinni lehet ezeknek.
Ami az eyetest-emet illeti, a múltkor megnéztem egy Stiller vs Bayern és egy vs. Real Madrid videóját. Ezekben olyan játékosnak tűnt, aki szűk területen is pontosan, jó ritmusban adja tovább, semmi extra, de egy jó rendszerben aranyat érhet a labdakihozataloknál, támadásépítéseknél.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 12:50

tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?
Attol fugg hogyan kozelitjuk meg a kerdest.
All time vilagklasszisrol beszelunk?
Mai mercevel vilagklasszisrol?
All time posztjan vilagklasszisrol?
Mai viszonyok kozott a potszjan vilagklasszisrol?
Mostani velt vilagklasszisokhoz merten?
Eyetest alapjan vilagklasszis?

Kihagytam valamit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 12:46

De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 12:44

És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.

egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 12:43

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam :kalapos:
biztos? jobb pedrinel? :coffee: :kalapos:

Jo iskolat kapott, biztatonak tunik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: