Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 13:04

Remy írta: De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.

Tenyeket irj, ami bizonyitja, hogy jobban vagy rosszabul jarunk.
leirtam, stifler eyetest alapján nem kétlábas, egy átlagos, talán maximum felső középkategóriás játékos.
a jelenlegi top szint rodri, pedri, dejong, de akár reijnders és gravenberch is, akik hetrol hetre nagycsapatokban alapemberek, kulonbozo modokon jobbak, pl labdabiztosabbak, technikasabbak, fizikalisan is erosebbek.
24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
nem tudom mennyibe kerulne, ha meg akarjuk venni, akkor nyilvan megvesszuk, itt nincs beleszolasunk, en annyit mondok, hogy nem latom, hogy o oldana meg a kp stabilitasproblemait, es hogy ne lenne nala jobb jatekos a piacon
thereisonly1ronaldo

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 28., szerda 12:52

hehetheoriginal írta:
És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.

egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
Nem vilagklasszis, de meg lehet.
tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?
Én nem mondtam, hogy jobb lehetőség ez a két emberke, de sose tudjuk meg ha ki sincsenek próbálva. Rodri, Pedri (asszem őket említetted, a harmadik nem rémlik) mozdíthatatlanok (Pedri meg sztem ki lesz fújva 5 év múlva a sok játéktól), hozzájuk hasonlóan jó játékos nekem nem jut eszembe, keresgélni nem fogok most napokig, van jobb dolga is az embernek, nem ettől múlik a világ dicsősége. Most attól hogy szted kurva szomorú, attól nem leszünk előrébb, de ha nincs a piacon elérhető áron klasszis akkor ez van. 100-150 millát kiadni egy játékosért most tuti nem fogunk.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 28., szerda 12:51

Kroos is TKP volt, mikor érkezett, nálunk lett irányító. Stillert is a hírek alapján ő maga ajánlotta, ha hinni lehet ezeknek.
Ami az eyetest-emet illeti, a múltkor megnéztem egy Stiller vs Bayern és egy vs. Real Madrid videóját. Ezekben olyan játékosnak tűnt, aki szűk területen is pontosan, jó ritmusban adja tovább, semmi extra, de egy jó rendszerben aranyat érhet a labdakihozataloknál, támadásépítéseknél.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 12:50

tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?
Attol fugg hogyan kozelitjuk meg a kerdest.
All time vilagklasszisrol beszelunk?
Mai mercevel vilagklasszisrol?
All time posztjan vilagklasszisrol?
Mai viszonyok kozott a potszjan vilagklasszisrol?
Mostani velt vilagklasszisokhoz merten?
Eyetest alapjan vilagklasszis?

Kihagytam valamit?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 12:46

De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.

Tenyeket irj, ami bizonyitja, hogy jobban vagy rosszabul jarunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 12:44

És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.

egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 12:43

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam :kalapos:
biztos? jobb pedrinel? :coffee: :kalapos:

Jo iskolat kapott, biztatonak tunik.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 28., szerda 12:37

hehetheoriginal írta: itt se ertunk egyet, a leheto legjobb minosegu es tudasu jatekost kell megszerezni, es az edzo feladata osszerakni a mixet, es optimalisan maxra huzni a keret kepessegeit. a minoseg az elsodleges kriterium, mert azt latod vissza a palyan, nem pedig, hogy az aktualis edzo epp kit kedvel, vagy kivel almodik a magnestablan...

mondom, nem kell egyeterteni, legyen akkor nalatok minden fine and happy, ha nektek ok elfogadhato minosegu jatekosok, kiderul minden jovore, hogy hova es meddig jutunk.
És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni. De itt nem csak a minőségen van a hangsúly, tied lehet a legbaszóbb középpálya, ha pl. elől Vini és Bappé uraság sétál egész meccsen, nem segít be a középpályának, vagy ha támadás közben Mendy papa rosszul veszi át a labdát.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 12:36

Realista24 írta: Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam :kalapos:
biztos? jobb pedrinel? :coffee: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 12:09

Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 12:07

Peldakat hoztam, hogy uberbaszo world classek nelkul is lehet dominalni, ha az edzonek van elkepzelese es a jatekosok illenek bele.

Lehet basztatni az Arsenalt, de de dominans focit jatszanak a meccseiken. Az, hogy nincs a tamadoharmasban csak egy ertelmes jatekosok, es kiesik a fel keret, mar mas kerdes, hogy emiatt nem eredmenyes. De a jatek kepe rendben van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:46

Az is erdekes, hogy Bayern tudott erdemi focit tolni egy Goretzkaval a KPn.
barca ellen? naugye....
mondhatod, hogy az egy csapat volt csak, de nekunk pont ezt az egy csapatot kellene megoldani vegre...... ebbe bukott bele minden idok legsikeresebb edzoje is.
nincs turelem, egyszeruen gyozni kell, 1 szar szezon utan, akarmi is volt korabban, ugy ki lett penderitve, hogy a laba nem erte a foldet. itt nincs ido kp-sokat nevelgetni, meg varni, hogy hatha bejon ez a stifler vagy ki...
Arsenal jatek kep alapjan siman dominal a kozeppalyan, aztan Partey, az itt semmibe nezett Odegaard es Rice van ott.
akiket a psg lefocizott, mint a szart. ha dominans focit akarsz ugye, mert hat ez a kimondott cel. :coffee:
jelenleg a psg, barcelona, ez a szint, oda kell eljutni, azt kell megverni. meg a city jovore, mert sanszos, hogy ujra baszok lesznek.

te irtad az elobb, hogy ez a real madrid, es nem erdekel mas klub.
akkor ez most mi? :lol:
Azt is meg kene erteni, hogy az fontosabb, hogy az edzo elkepzelesebe illeszkedjen valaki, hiaba papiron gyengebb, mint XY.
itt se ertunk egyet, a leheto legjobb minosegu es tudasu jatekost kell megszerezni, es az edzo feladata osszerakni a mixet, es optimalisan maxra huzni a keret kepessegeit. a minoseg az elsodleges kriterium, mert azt latod vissza a palyan, nem pedig, hogy az aktualis edzo epp kit kedvel, vagy kivel almodik a magnestablan...

mondom, nem kell egyeterteni, legyen akkor nalatok minden fine and happy, ha nektek ok elfogadhato minosegu jatekosok, kiderul minden jovore, hogy hova es meddig jutunk.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 11:42

Az is erdekes, hogy Bayern tudott erdemi focit tolni egy Goretzkaval a KPn.

Arsenal jatek kep alapjan siman dominal a kozeppalyan, aztan Partey, az itt semmibe nezett Odegaard es Rice van ott.

Pool dominans focit tudott nyomatni Fabinhoval meg Hendersonnal.

Azt is meg kene erteni, hogy az fontosabb, hogy az edzo elkepzelesebe illeszkedjen valaki, hiaba papiron gyengebb, mint XY.

Ha Xabi ugy gondolja, hogy Stiller kell, akkor tok mindegy, hogy mas mit tudHATNA.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:40

azert itt megint remegnek a falak, ne nezzuk mar egymast hulyenek :roll:
tudod te jol, hogy mikor madridom tudoraitol irsz, akik mindent jobban tudnak zidanenal, xabinal meg mindenkinel, akkor ram is gondolsz. :coffee:
Itt nem az a lenyeg, hogy en kire gondolok, itt az a lenyeg, hogy magadra veszed. Oriasi kulonbseg.

Objektiv szem :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:37

mar megszoktam, hogy akarmit irok, soha senkinek nem tetszik :lol:
(aztan nagy modoroskodva meg kelletlenul csak odairja, hogy sosem szoktam egyeterteni, de most kivetelesen igaza van.... meg o erzi rosszul magat, hogy egyet kell ertenie velem :lol: )

de a lenyeg, foleg egy ilyen szezon utan, legyetek akkor elegedettek, kovessetek vakon a klubot :roll:
mer miutan egy szazmillios szukelit belingem az altalatok uberextranak titulalt valverdevel nem tudtak stabilizalni a kp-t, na akkor majd paz meg stifler biztos meg tudjak oldani :lol:
Mondjuk en a hszemben nem emlitettelek meg, de ez megint egy olyan hsz volt, amit magadra vettel. Mindig eljatszod ezt. :-(
azert itt megint remegnek a falak, ne nezzuk mar egymast hulyenek :roll:
tudod te jol, hogy mikor madridom tudoraitol irsz, akik mindent jobban tudnak zidanenal, xabinal meg mindenkinel, akkor ram is gondolsz. :coffee:
Alapvetően az, hogy 10 ajánlásodból 1 db jönne be, azt meg sem említem.
kit ajanlottam en az elmult evekben? meg mindig ronaldo es pato meg neymar vonalon vagyok, mert minden egyes jatekos egy rakas szar manapsag az en mertekeim szerint. akkor mirol beszelsz?
esetleg nem akarjatok felhozni meg azt is, hogy brazilmanias vagyok? valahogy leszoktatok errol az elmult evekben, nem is ertem :lol: :lol: :lol:
tipikus, hogy en objektiv szemmel nezem es velemenyezem a dolgokat, ti meg be vagytok szorulva az evekkel ezelotti helyzetbe, es ahogy latom, a mai napig nem sikerult megerteni mi a kulonbseg a potencial, az eyetest es a leadott teljesitmeny kozott :lol:
aztan irjatok a szokasos suletlensegeket, hogy 10bol 1 ajanlasod jott be :lol:
thereisonly1ronaldo

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 28., szerda 11:31

hehetheoriginal írta: imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben :lol:
annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzo :lol: ahelyett, hogy a temarol, futballrol beszelnetek es ervelnetek, hogy miert nem ertetek egyet velem :lol: az nem megy. mert hat ugye pedri nem vilagklasszis :lol:
de mindig eljatszatok ezt, semmi uj. :roll:
Én mondjuk pont nem személyeskedtem, csak írtam, hogy sajnos nincs olyan kaliber akire csak úgy csettintenék, nézzük meg őket, aztán majd eldől.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 28., szerda 11:31

Néha azt érzem, hogy le vagy maradva egy 15-20 évvel a labdarúgást illetően.

Alapvetően az, hogy 10 ajánlásodból 1 db jönne be, azt meg sem említem.

Egy stabil rendszer, ahol megvannak az ehhez való játékosok az nagyon is tud működni. A kp-n is jelenleg klasszisok vannak, mert igen a mai labdarúgásban Camavinga, Tchouameni, Valverde, Jude mind klasszisnak számít.
Kellenek a fiatal tehetségek, mint Güler és Paz, akik tudnak frisseséget és lendületet vinni egy adott mérkőzésbe.
Kell egy ritmust adó, szürke kisegér játékos is legyen a csapatban, ha Xabi szerint Stiller az, akkor Én elfogadom a döntését, de egyedül nem fogja megváltani a világot csak hozzátesz egy rendszerhez.

Erős, kemény magunk van, amin csiszolni kell és az idény két legégetőbb problémáját (szélsőhátvédek) felismertük és lépéseket teszünk ezügyben.

Reijnders inkább támadó felfogású játékos, szerintem Ő nem lenne akkora fit Xabi elképzelésébe. Zubimendi pedig Engem nem győzött meg.

Nem kell mindenhova világklasszis, mondod Reijnders-t, viszont tavaly miért nem voltál itt és dobtad be a nevét? Mert fogalmad sem volt ki az. :) És, ha 1 éves csoda csak a srác?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:25

hehetheoriginal írta: imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben :lol:
annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzo :lol: ahelyett, hogy a temarol, futballrol beszelnetek es ervelnetek, hogy miert nem ertetek egyet velem :lol: az nem megy. mert hat ugye pedri nem vilagklasszis :lol:
Mondjuk en a hszemben nem emlitettelek meg, de ez megint egy olyan hsz volt, amit magadra vettel. Mindig eljatszod ezt. :-(

Veled vagy neked ervelni meg minek? Amikor a sajat hszeddel cafolom meg az eppen aktualis baromsagot amit irsz, akkor jossz azzal, hogy mindenki hulye, hagyjuk, meg a tobbi hulyeseggel.

ps.: rakjal meg par rohogo fejet, az fernitol is meno.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:22

imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:17

hehetheoriginal írta: nyilvan soha semmi se jott be, es mindig az edzonek/szakembernek van igaza :lol:
istenszindroma :mrgreen:
gondolkodas nelkul el kell fogadni, amit mondanak, es ahogy teljesitenek, hisz papirjuk van rola, felesleges sajat velemenyt formalni, meg a sajat szemet es agyat hasznalni :lol:

azert lett olyan sikeres ez az ev is, meg azert olyan fasza nezheto a focink hosszu evek ota :kalapos:
Es akkor te beszelsz arrol, hogy ertelmezni/felfogni kene a masik mondandojat :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: