(aztan nagy modoroskodva meg kelletlenul csak odairja, hogy sosem szoktam egyeterteni, de most kivetelesen igaza van.... meg o erzi rosszul magat, hogy egyet kell ertenie velem

de a lenyeg, foleg egy ilyen szezon utan, legyetek akkor elegedettek, kovessetek vakon a klubot

mer miutan egy szazmillios szukelit belingem az altalatok uberextranak titulalt valverdevel nem tudtak stabilizalni a kp-t, na akkor majd paz meg stifler biztos meg tudjak oldani

azert itt megint remegnek a falak, ne nezzuk mar egymast hulyenekMondjuk en a hszemben nem emlitettelek meg, de ez megint egy olyan hsz volt, amit magadra vettel. Mindig eljatszod ezt.![]()

tudod te jol, hogy mikor madridom tudoraitol irsz, akik mindent jobban tudnak zidanenal, xabinal meg mindenkinel, akkor ram is gondolsz.

kit ajanlottam en az elmult evekben? meg mindig ronaldo es pato meg neymar vonalon vagyok, mert minden egyes jatekos egy rakas szar manapsag az en mertekeim szerint. akkor mirol beszelsz?Alapvetően az, hogy 10 ajánlásodból 1 db jönne be, azt meg sem említem.
esetleg nem akarjatok felhozni meg azt is, hogy brazilmanias vagyok? valahogy leszoktatok errol az elmult evekben, nem is ertem

tipikus, hogy en objektiv szemmel nezem es velemenyezem a dolgokat, ti meg be vagytok szorulva az evekkel ezelotti helyzetbe, es ahogy latom, a mai napig nem sikerult megerteni mi a kulonbseg a potencial, az eyetest es a leadott teljesitmeny kozott

aztan irjatok a szokasos suletlensegeket, hogy 10bol 1 ajanlasod jott be