biztos? jobb pedrinel?Realista24 írta: Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 12:36
biztos? jobb pedrinel?Realista24 írta: Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 12:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:46
barca ellen? naugye....Az is erdekes, hogy Bayern tudott erdemi focit tolni egy Goretzkaval a KPn.
akiket a psg lefocizott, mint a szart. ha dominans focit akarsz ugye, mert hat ez a kimondott cel.Arsenal jatek kep alapjan siman dominal a kozeppalyan, aztan Partey, az itt semmibe nezett Odegaard es Rice van ott.
itt se ertunk egyet, a leheto legjobb minosegu es tudasu jatekost kell megszerezni, es az edzo feladata osszerakni a mixet, es optimalisan maxra huzni a keret kepessegeit. a minoseg az elsodleges kriterium, mert azt latod vissza a palyan, nem pedig, hogy az aktualis edzo epp kit kedvel, vagy kivel almodik a magnestablan...Azt is meg kene erteni, hogy az fontosabb, hogy az edzo elkepzelesebe illeszkedjen valaki, hiaba papiron gyengebb, mint XY.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:40
Itt nem az a lenyeg, hogy en kire gondolok, itt az a lenyeg, hogy magadra veszed. Oriasi kulonbseg.azert itt megint remegnek a falak, ne nezzuk mar egymast hulyenek
tudod te jol, hogy mikor madridom tudoraitol irsz, akik mindent jobban tudnak zidanenal, xabinal meg mindenkinel, akkor ram is gondolsz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:37
azert itt megint remegnek a falak, ne nezzuk mar egymast hulyenekMondjuk en a hszemben nem emlitettelek meg, de ez megint egy olyan hsz volt, amit magadra vettel. Mindig eljatszod ezt.![]()
kit ajanlottam en az elmult evekben? meg mindig ronaldo es pato meg neymar vonalon vagyok, mert minden egyes jatekos egy rakas szar manapsag az en mertekeim szerint. akkor mirol beszelsz?Alapvetően az, hogy 10 ajánlásodból 1 db jönne be, azt meg sem említem.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 28., szerda 11:31
Én mondjuk pont nem személyeskedtem, csak írtam, hogy sajnos nincs olyan kaliber akire csak úgy csettintenék, nézzük meg őket, aztán majd eldől.hehetheoriginal írta: imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben![]()
annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzoahelyett, hogy a temarol, futballrol beszelnetek es ervelnetek, hogy miert nem ertetek egyet velem
az nem megy. mert hat ugye pedri nem vilagklasszis
![]()
de mindig eljatszatok ezt, semmi uj.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 28., szerda 11:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:25
Mondjuk en a hszemben nem emlitettelek meg, de ez megint egy olyan hsz volt, amit magadra vettel. Mindig eljatszod ezt.hehetheoriginal írta: imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben![]()
annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzoahelyett, hogy a temarol, futballrol beszelnetek es ervelnetek, hogy miert nem ertetek egyet velem
az nem megy. mert hat ugye pedri nem vilagklasszis
![]()
de mindig eljatszatok ezt, semmi uj.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:17
Es akkor te beszelsz arrol, hogy ertelmezni/felfogni kene a masik mondandojathehetheoriginal írta: nyilvan soha semmi se jott be, es mindig az edzonek/szakembernek van igaza![]()
istenszindroma![]()
gondolkodas nelkul el kell fogadni, amit mondanak, es ahogy teljesitenek, hisz papirjuk van rola, felesleges sajat velemenyt formalni, meg a sajat szemet es agyat hasznalni![]()
azert lett olyan sikeres ez az ev is, meg azert olyan fasza nezheto a focink hosszu evek ota![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 28., szerda 11:11
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 11:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:04
Akartam reagalni de minek, a hszed önmagat rugja tökön.hehetheoriginal írta:a fotel, a mutatott jatek es az eredmenyek minket igazolnak.Realista24 írta: Lehet itt Zidane, Carlo, Xabi vagy akarki, vagy 6 BL 10 ev alatt. A madridom tudorai jobban tudnak mindent is mindig![]()
![]()
mikor van szemem, es kismillio futballistat lattam mar eletemben, hadd tudjam mar jobban eldonteni eyetest alapjan, mint valami szemellenzos, buborekban elo edzo, legyen az barki.
attol mert papirja van, nem biztos, hogy mindent jobban lat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 10:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 10:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 10:32
a fotel, a mutatott jatek es az eredmenyek minket igazolnak.Realista24 írta: Lehet itt Zidane, Carlo, Xabi vagy akarki, vagy 6 BL 10 ev alatt. A madridom tudorai jobban tudnak mindent is mindig![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 9:50
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem