Én mondjuk pont nem személyeskedtem, csak írtam, hogy sajnos nincs olyan kaliber akire csak úgy csettintenék, nézzük meg őket, aztán majd eldől.hehetheoriginal írta: imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben![]()
annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzoahelyett, hogy a temarol, futballrol beszelnetek es ervelnetek, hogy miert nem ertetek egyet velem
az nem megy. mert hat ugye pedri nem vilagklasszis
![]()
de mindig eljatszatok ezt, semmi uj.![]()

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Néha azt érzem, hogy le vagy maradva egy 15-20 évvel a labdarúgást illetően.
Alapvetően az, hogy 10 ajánlásodból 1 db jönne be, azt meg sem említem.
Egy stabil rendszer, ahol megvannak az ehhez való játékosok az nagyon is tud működni. A kp-n is jelenleg klasszisok vannak, mert igen a mai labdarúgásban Camavinga, Tchouameni, Valverde, Jude mind klasszisnak számít.
Kellenek a fiatal tehetségek, mint Güler és Paz, akik tudnak frisseséget és lendületet vinni egy adott mérkőzésbe.
Kell egy ritmust adó, szürke kisegér játékos is legyen a csapatban, ha Xabi szerint Stiller az, akkor Én elfogadom a döntését, de egyedül nem fogja megváltani a világot csak hozzátesz egy rendszerhez.
Erős, kemény magunk van, amin csiszolni kell és az idény két legégetőbb problémáját (szélsőhátvédek) felismertük és lépéseket teszünk ezügyben.
Reijnders inkább támadó felfogású játékos, szerintem Ő nem lenne akkora fit Xabi elképzelésébe. Zubimendi pedig Engem nem győzött meg.
Nem kell mindenhova világklasszis, mondod Reijnders-t, viszont tavaly miért nem voltál itt és dobtad be a nevét? Mert fogalmad sem volt ki az.
És, ha 1 éves csoda csak a srác?
Alapvetően az, hogy 10 ajánlásodból 1 db jönne be, azt meg sem említem.
Egy stabil rendszer, ahol megvannak az ehhez való játékosok az nagyon is tud működni. A kp-n is jelenleg klasszisok vannak, mert igen a mai labdarúgásban Camavinga, Tchouameni, Valverde, Jude mind klasszisnak számít.
Kellenek a fiatal tehetségek, mint Güler és Paz, akik tudnak frisseséget és lendületet vinni egy adott mérkőzésbe.
Kell egy ritmust adó, szürke kisegér játékos is legyen a csapatban, ha Xabi szerint Stiller az, akkor Én elfogadom a döntését, de egyedül nem fogja megváltani a világot csak hozzátesz egy rendszerhez.
Erős, kemény magunk van, amin csiszolni kell és az idény két legégetőbb problémáját (szélsőhátvédek) felismertük és lépéseket teszünk ezügyben.
Reijnders inkább támadó felfogású játékos, szerintem Ő nem lenne akkora fit Xabi elképzelésébe. Zubimendi pedig Engem nem győzött meg.
Nem kell mindenhova világklasszis, mondod Reijnders-t, viszont tavaly miért nem voltál itt és dobtad be a nevét? Mert fogalmad sem volt ki az.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk en a hszemben nem emlitettelek meg, de ez megint egy olyan hsz volt, amit magadra vettel. Mindig eljatszod ezt.hehetheoriginal írta: imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben![]()
annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzoahelyett, hogy a temarol, futballrol beszelnetek es ervelnetek, hogy miert nem ertetek egyet velem
![]()
de mindig eljatszatok ezt, semmi uj.![]()

Veled vagy neked ervelni meg minek? Amikor a sajat hszeddel cafolom meg az eppen aktualis baromsagot amit irsz, akkor jossz azzal, hogy mindenki hulye, hagyjuk, meg a tobbi hulyeseggel.
ps.: rakjal meg par rohogo fejet, az fernitol is meno.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
imadom, megint beindult az all vs hehe parade, ugy nez ki megint ilyen idoszak van nalatok az evben
annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzo
ahelyett, hogy a temarol, futballrol beszelnetek es ervelnetek, hogy miert nem ertetek egyet velem
de mindig eljatszatok ezt, semmi uj.

annyit irtam - futballrol, a topik temajaban -, hogy velemenyem szerint a paz, stifler vonal nem eleg minosegi. ez mar akkor elviselhetetlen szamotokra, lemegy a redony, muszaj elkezdeni a szemelyeskedo szart, hogy ha barmi bejott volna, amit mondasz, meg biztos jobban ertesz hozza, mint az edzo

de mindig eljatszatok ezt, semmi uj.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es akkor te beszelsz arrol, hogy ertelmezni/felfogni kene a masik mondandojathehetheoriginal írta: nyilvan soha semmi se jott be, es mindig az edzonek/szakembernek van igaza![]()
istenszindroma![]()
gondolkodas nelkul el kell fogadni, amit mondanak, es ahogy teljesitenek, hisz papirjuk van rola, felesleges sajat velemenyt formalni, meg a sajat szemet es agyat hasznalni![]()
azert lett olyan sikeres ez az ev is, meg azert olyan fasza nezheto a focink hosszu evek ota![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nyilvan soha semmi se jott be, es mindig az edzonek/szakembernek van igaza
istenszindroma
gondolkodas nelkul el kell fogadni, amit mondanak, es ahogy teljesitenek, hisz papirjuk van rola, felesleges sajat velemenyt formalni, meg a sajat szemet es agyat hasznalni
azert lett olyan sikeres ez az ev is, meg azert olyan fasza nezheto a focink hosszu evek ota

istenszindroma

gondolkodas nelkul el kell fogadni, amit mondanak, es ahogy teljesitenek, hisz papirjuk van rola, felesleges sajat velemenyt formalni, meg a sajat szemet es agyat hasznalni

azert lett olyan sikeres ez az ev is, meg azert olyan fasza nezheto a focink hosszu evek ota

thereisonly1ronaldo
Na hehe mar kezdi (vagy inkabb folytatja) a szokasos amokfutasat.
Ne etessetek a trollt.
O mindent is jobban tud mint holmi profi szakember.
Mondjuk ha barmi bejott volna abbol amit evek ota szajkoz, akkor meg mindig kergetnek a 10. BL-t.

- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akartam reagalni de minek, a hszed önmagat rugja tökön.hehetheoriginal írta:a fotel, a mutatott jatek es az eredmenyek minket igazolnak.Realista24 írta: Lehet itt Zidane, Carlo, Xabi vagy akarki, vagy 6 BL 10 ev alatt. A madridom tudorai jobban tudnak mindent is mindig![]()
![]()
mikor van szemem, es kismillio futballistat lattam mar eletemben, hadd tudjam mar jobban eldonteni eyetest alapjan, mint valami szemellenzos, buborekban elo edzo, legyen az barki.
attol mert papirja van, nem biztos, hogy mindent jobban lat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mindegy, nem fogjuk egymast meggyozni, en eyetest alapjan mondom, hogy ez a paz es stifler nem jo megoldasok alapembernek, ha o dominalni akar es kontrollalni a jatekot a legnagyobb csapatok ellen is, aztan majd kiderul par honap mulva ugyis.
felesleges erre tobb szot fecserelni sztem
felesleges erre tobb szot fecserelni sztem
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Szezon végére hehe jobban megfáradtál mint Carlo

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
a fotel, a mutatott jatek es az eredmenyek minket igazolnak.Realista24 írta: Lehet itt Zidane, Carlo, Xabi vagy akarki, vagy 6 BL 10 ev alatt. A madridom tudorai jobban tudnak mindent is mindig![]()

mikor van szemem, es kismillio futballistat lattam mar eletemben, hadd tudjam mar jobban eldonteni eyetest alapjan, mint valami szemellenzos, buborekban elo edzo, legyen az barki.
attol mert papirja van, nem biztos, hogy mindent jobban lat.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet itt Zidane, Carlo, Xabi vagy akarki, vagy 6 BL 10 ev alatt. A madridom tudorai jobban tudnak mindent is mindig

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Na carrerasKerlon írta:Miért kéne mindig 18-20 éves tehetségeket vásárolni? Bőven jó korban van, oszlopos tagja egy Stuttgartnak, akik évek óta jó focit tolnak és a Bernabeuban is izzadtunk ellenük.cart írta: Ki ez a Stiller amúgy? Azt hittem valami fiatal tehetség közben meg 24 elmúlt már.
Mondjuk szerinted senki sem szint, szóval ja.hehetheoriginal írta: minek?
Focizni tud, kiegembernek jo, es sulyos penzt sehol se kapnank erte.
Plusz letszamra se vagyunk meg kp-n.
Ez a paz, stifler duo meg bunrissz, nem szint...Én se értem, hogy hol van már Carreras meg TAA. Lehet előbbinél tényleg arra várunk, hogy el tudjuk-e adni Mendyt vagy Frant.Remy írta: TAA-t nem akarjuk bejelenteni? Vagy most mi ezzel a fizetünk valamennyit, hogy tudjon jönni a CWC-re.
Cebát eladnám, ha jön a német. Na meg kétlem, hogy 3 balhátvédünk lesz.
— FabrizioRomano
szuperliga.
Én tudok más bűn lassú játékost is említeni a közelmúltból. Általában egylábas átlagjános (a jobblábas játékosok nagy része szintén egylábas, csak nem tűnik fel a szemnek. Stiller is használja a jobbost, pont, mint a szintén egylábas átlagjános Guler). Megnézel egy random összeállítást egy meccséről és észre sem veszed. Nem szlalomozott 10 ember között, nem futott le 5 védőt, nem nyomott el fizikálisan 6 támadót és nem villogott, mint egy sztár. Aztán mégis kora legjobb középpályása volt (itt lehet vitázni, de ez már szimpátia, hogy Modric vagy ő volt e a jobb).hehetheoriginal írta: hat vegulis xabi is bunlassu volt jatekoskent, en elhiszem, hogy tetszik neki egy hasonlo atlagjanosmajd elvalik ki latja jol, en/mi a fotelbu, vagy o, tavaszra, mikor elvalik, hogy stifler mit tesz le madridban
ezert kene talan minosegre torekedni, ha mar tamadoba a legjobbakat jatszatjuk....mugy meg Real Madrid vagyunk
Persze lehet Stiller bukta (és akkor majd lehet döngetni a mellkast), de profil alapján ő pont olyan játékos, aki hiányzik a csapatból.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Ha a padra akarunk igazolni a keret mélységének növelésére, akkor nem egy nagy nevet kell keresni és sztem stiller bőven bizonyított hogy néha beugorjon mint Ceballos... Ilyen reijnszarvast meg rodrit már az ára miatt sem rakhatsz a padra, marpedig se güler se jude se fede nem lenne jó ha sokat ülne vagy ülne egyáltalán, Tchou/Cama pedig kötelező a vkp-ra.. stiller harcoljon a helyéért és akkor garantált csere lesz, hiányzásokkor meg rotációkor kezdő. Én megbékéltem vele
szuperliga.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az edzőnk szava dönt, az alapján akarunk igazolni, végre megéltük és még ebbe is bele tudtok kötni? Zseniális
A mostani szezon után, ahogy a barca kifújta velünk az orrát, ha Xabi azt mondja, hogy neki egy neve nincs senki kell mert úgy áll össze a kp, felőlem jöjjön.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
De látod, nincs Kroos vagy Modric szintű világklasszis (szerény véleményem szerint a felsoroltak közül egyik se az), lehet hogy xabi alatt kijön egyiknek a tudása, meglátjuk, kíváncsian várom mit fog kihozni makd a csapatból.hehetheoriginal írta: hat vegulis xabi is bunlassu volt jatekoskent, en elhiszem, hogy tetszik neki egy hasonlo atlagjanosmajd elvalik ki latja jol, en/mi a fotelbu, vagy o, tavaszra, mikor elvalik, hogy stifler mit tesz le madridban
ezert kene talan minosegre torekedni, ha mar tamadoba a legjobbakat jatszatjuk....mugy meg Real Madrid vagyunk
De se Zubimendi, se Reijnders nem Toni Kroos profilú játékos. Egyik inkább védekezésben jeles, a másik meg támadásban. Stillet meg tipikusan az a sokat passzoló és mozgó játékos + védekezésben is keménye be tud segíteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha egy orrhosszal is, de nyernunk kell.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots