Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Post ACL Rodri ne legyen már opció, van elég ACLesünk így is. Santos akit a Chelsea most visz majd vissza. Reijnders akiért a Cityvel kéne licitháborúzni. A listádból egyedül Gravenberch lenne mozdítható talán.
Én kifejezetten örülök, hogy vegre az edző szava is dönt:
.
.
.
@marca: Xabi Alonso made it clear to Real Madrid: he wants a controller for his midfield! The club believes Stuttgart's Angelo Stiller PERFECTLY fits that idea.
@relevo: Xabi Alonso LOVES Nico Paz. The club were already considering bringing back Paz, and the appointment of Alonso has DOUBLED the chances.
Én kifejezetten örülök, hogy vegre az edző szava is dönt:
.
.
.
@marca: Xabi Alonso made it clear to Real Madrid: he wants a controller for his midfield! The club believes Stuttgart's Angelo Stiller PERFECTLY fits that idea.
@relevo: Xabi Alonso LOVES Nico Paz. The club were already considering bringing back Paz, and the appointment of Alonso has DOUBLED the chances.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ki mondta, hogy az a merce? egyszeruen ok olyan stabil, labdabiztos, technikas kp-sokat vesznek mindig, amire nekunk is szuksegunk van. anyagilag nem fogunk tudni veluk versenyezni, de ha ok neznek valakit - akkor erdemes figyelniJa, ha a City nezi, akkor az a merce?
mivan? stiflerrol tegnapig azt se tudtad, hogy letezikEz a Stiller semmivel nem rosszabb nev, mint a leirhatatlan holland.

reindeer meg a milanban es a holland valogatottban alapember.
thereisonly1ronaldo
Pazt vissza kell hozni ennyiért, de Stillert én se értem még, picit dobunk rá és vannak jobb opciók, Zubimendit előbb hoznàm.
Ellenünk is patika volt pl
https://youtu.be/jXUwr92j4dc?si=Ev5hDg68uqdEi82V
Dehogynem, Reijnderst elég komoly szint, megnézel 2 videót is ég és föld, nem hogy meccset.Ez a Stiller semmivel nem rosszabb nev, mint a leirhatatlan holland.
Ellenünk is patika volt pl
https://youtu.be/jXUwr92j4dc?si=Ev5hDg68uqdEi82V
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, ha a City nezi, akkor az a merce?
Paz u23as MVP lett. Ennel tobbet mit tegyen egy jatekos, aki amugy a mienk es nem topcsapatban erte el ezt.
Ez a Stiller semmivel nem rosszabb nev, mint a leirhatatlan holland.
Paz u23as MVP lett. Ennel tobbet mit tegyen egy jatekos, aki amugy a mienk es nem topcsapatban erte el ezt.
Ez a Stiller semmivel nem rosszabb nev, mint a leirhatatlan holland.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
elit - tegnap mar osszevesztunk ezen
- de mai szemmel nezve, akikkel jobbak lehetunk es fejlodest jelentene a csapatnak: pl reijnders (city nem veletlen nezi), rodri (sztem ot nem engedik sehova), de nekem meg gravenberch is a poolbol tetszett, mikor lattam.
de meg ez a brazil gyerek is a strasbourgbol/cselszibol is jobb adottsagokkal rendelkezik, mint a 2 altalunk nezett ember, szoval akarhova rugom a kovet, mindenhol vmi jobb megoldast talalni.....nem vagyok elegedett egyelore, pedig ilyen szezon utan kutyakotelessege lenne a klubnak, hogy elegedette tegyenek.

de meg ez a brazil gyerek is a strasbourgbol/cselszibol is jobb adottsagokkal rendelkezik, mint a 2 altalunk nezett ember, szoval akarhova rugom a kovet, mindenhol vmi jobb megoldast talalni.....nem vagyok elegedett egyelore, pedig ilyen szezon utan kutyakotelessege lenne a klubnak, hogy elegedette tegyenek.

thereisonly1ronaldo
Sorold az elit kkp-kat.hehetheoriginal írta:ex-edzo biztos jol erzi most magatBrutál amit nyomnak Perezék májusban.![]()
ilyen paz es stifler szintet barhol barmikor talalunk, egyszeruen erthetetlen, hogy pont a kp-n nem akarunk elit szintet lerakni, legyen az tapasztalt topjatekos, vagy fiatal übertehetseg, egyszeruen ezt az atlagjanos joleszazugyisvalahogy megoldasokat nem tudom elfogadni...
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
ex-edzo biztos jol erzi most magatBrutál amit nyomnak Perezék májusban.

ilyen paz es stifler szintet barhol barmikor talalunk, egyszeruen erthetetlen, hogy pont a kp-n nem akarunk elit szintet lerakni, legyen az tapasztalt topjatekos, vagy fiatal übertehetseg, egyszeruen ezt az atlagjanos joleszazugyisvalahogy megoldasokat nem tudom elfogadni...

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Semmire nem várunk, portugál kupadöntő után elkezdtük a hivatalos processt a Benficával ahogy tervben volt. Nagyon jó a kapcsolatunk velük, péntekig le lesz zárva a dolog.Kerlon írta:Én se értem, hogy hol van már Carreras meg TAA. Lehet előbbinél tényleg arra várunk, hogy el tudjuk-e adni Mendyt vagy Frant.Remy írta: TAA-t nem akarjuk bejelenteni? Vagy most mi ezzel a fizetünk valamennyit, hogy tudjon jönni a CWC-re.
Cebát eladnám, ha jön a német. Na meg kétlem, hogy 3 balhátvédünk lesz.
TAA-val nehezebb mert a Poolnak olyan sokat nem akarnánk fizetni, ott gondolom megy a szkander. De ő is be lesz jelentve a napokban.
Paz is meg lesz a héten, és tárgyalunk a Stuttgarttal is.
Brutál amit nyomnak Perezék májusban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, Pedri!
Amugy en nem vagom ezt a Stillert, de pont jo korban van. Kelloen tapasztalt, alapember, raadasul kupat nyero csapatban. Semmit nem varnek el tole, azon kivul, hogy tegye a dolgat, ahogy eddig is. Cebanal is lattuk, hogy mennyivel jobban nezett ki a csapat, es a spanyol sem egy topjatekos, kozel sem.
Paz ott van fiatalnak.
Amugy en nem vagom ezt a Stillert, de pont jo korban van. Kelloen tapasztalt, alapember, raadasul kupat nyero csapatban. Semmit nem varnek el tole, azon kivul, hogy tegye a dolgat, ahogy eddig is. Cebanal is lattuk, hogy mennyivel jobban nezett ki a csapat, es a spanyol sem egy topjatekos, kozel sem.
Paz ott van fiatalnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Miért kéne mindig 18-20 éves tehetségeket vásárolni? Bőven jó korban van, oszlopos tagja egy Stuttgartnak, akik évek óta jó focit tolnak és a Bernabeuban is izzadtunk ellenük.cart írta: Ki ez a Stiller amúgy? Azt hittem valami fiatal tehetség közben meg 24 elmúlt már.
Mondjuk szerinted senki sem szint, szóval ja.hehetheoriginal írta:minek?Cebát eladnám, ha jön a német.
Focizni tud, kiegembernek jo, es sulyos penzt sehol se kapnank erte.
Plusz letszamra se vagyunk meg kp-n.
Ez a paz, stifler duo meg bunrissz, nem szint...
Én se értem, hogy hol van már Carreras meg TAA. Lehet előbbinél tényleg arra várunk, hogy el tudjuk-e adni Mendyt vagy Frant.Remy írta: TAA-t nem akarjuk bejelenteni? Vagy most mi ezzel a fizetünk valamennyit, hogy tudjon jönni a CWC-re.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ki ez a Stiller amúgy? Azt hittem valami fiatal tehetség közben meg 24 elmúlt már.
- hehetheoriginal
minek?Cebát eladnám, ha jön a német.
Focizni tud, kiegembernek jo, es sulyos penzt sehol se kapnank erte.
Plusz letszamra se vagyunk meg kp-n.
Ez a paz, stifler duo meg bunrissz, nem szint...
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
TAA-t nem akarjuk bejelenteni? Vagy most mi ezzel a fizetünk valamennyit, hogy tudjon jönni a CWC-re.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ceballos/RodrygoGalacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
Hatulra meg ahogy latom erkezik lassan az uj brazil cb is huijsen mellé.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Pepe Alavarez szerint Nico Paz es Carreras hivatalosa utan a cwc vegeig szunetet tart klub. Utana Xabie lesz az utolso szo a kovetkezo/utolso erkezo kapcsan, vagy egy nem vart tavozo eseten.
Raul kapcsan azt irja, hogy nem kovette a klub utasitasait/elvarasait nehany jatekossal kapcsolatban. Nem lepne meg, ha itt pl. Forteara is celozna, aki tavaly nem jatszott a Castillaban es ezert nem is akarja meghosszabbitani a jovore lejaro szerzodeset.
Raul kapcsan azt irja, hogy nem kovette a klub utasitasait/elvarasait nehany jatekossal kapcsolatban. Nem lepne meg, ha itt pl. Forteara is celozna, aki tavaly nem jatszott a Castillaban es ezert nem is akarja meghosszabbitani a jovore lejaro szerzodeset.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem Militaora gondol.Realista24 írta:Ki?Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki?Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ebben én nem látom a három belső védős rendszert. Alabával és Militaoval szerintem felesleges komolyan számolni, így marad 3 értelmes belső védő + a kicsi Ramos. Ez két belső védős rendszerre tökéletes ( pl 442).Pad'em írta:
Courtois, Lunin
Carvajal, Arnold, Rüdiger, Asencio, Huijsen, Alaba, Militao, Mendy, Fran, Carreras
Tchouameni, Camavinga, Valverde, Stiller, Ceballos, Güler, Bellingham, Nico Paz, Brahim
Vini, Rodrygo, Mbappé, Endrick
Ezen felül előre a maradék 5 pozícióra meg vagyunk 13-an (12-en, ha Rodrygo távozik) az elég sok. Az a 12 is jobban elosztható egy 442 felső 6 pozíciójába.
Egyedül akkor jön ki szerintem a matek, ha Tchou 3. védő, Cama pedig bal oldal Carrerasszal.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
Ellenünk pl elég faszán játszott a Bernabeuban. Nekem videók alapján is tetszik, mélységből tud játszani ami nekünk hiánycikk. Krooshoz persze annyira hasonlít, hogy ő is német, de hogy olyat találunk mint ő felejtsük is el.
Perpill ha minden igazolás összejön pont 25 fős lenne a keretünk.
Courtois, Lunin
Carvajal, Arnold, Rüdiger, Asencio, Huijsen, Alaba, Militao, Mendy, Fran, Carreras
Tchouameni, Camavinga, Valverde, Stiller, Ceballos, Güler, Bellingham, Nico Paz, Brahim
Perpill ha minden igazolás összejön pont 25 fős lenne a keretünk.
Courtois, Lunin