ezert kene talan minosegre torekedni, ha mar tamadoba a legjobbakat jatszatjuk....mugy meg Real Madrid vagyunk
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 9:09
ezert kene talan minosegre torekedni, ha mar tamadoba a legjobbakat jatszatjuk....mugy meg Real Madrid vagyunk
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 9:04
ki mondta, hogy az a merce? egyszeruen ok olyan stabil, labdabiztos, technikas kp-sokat vesznek mindig, amire nekunk is szuksegunk van. anyagilag nem fogunk tudni veluk versenyezni, de ha ok neznek valakit - akkor erdemes figyelniJa, ha a City nezi, akkor az a merce?
mivan? stiflerrol tegnapig azt se tudtad, hogy letezikEz a Stiller semmivel nem rosszabb nev, mint a leirhatatlan holland.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 28., szerda 9:00
Dehogynem, Reijnderst elég komoly szint, megnézel 2 videót is ég és föld, nem hogy meccset.Ez a Stiller semmivel nem rosszabb nev, mint a leirhatatlan holland.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 8:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 28., szerda 8:51
Sorold az elit kkp-kat.hehetheoriginal írta:ex-edzo biztos jol erzi most magatBrutál amit nyomnak Perezék májusban.![]()
ilyen paz es stifler szintet barhol barmikor talalunk, egyszeruen erthetetlen, hogy pont a kp-n nem akarunk elit szintet lerakni, legyen az tapasztalt topjatekos, vagy fiatal übertehetseg, egyszeruen ezt az atlagjanos joleszazugyisvalahogy megoldasokat nem tudom elfogadni...
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 8:51
ex-edzo biztos jol erzi most magatBrutál amit nyomnak Perezék májusban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 8:47
Semmire nem várunk, portugál kupadöntő után elkezdtük a hivatalos processt a Benficával ahogy tervben volt. Nagyon jó a kapcsolatunk velük, péntekig le lesz zárva a dolog.Kerlon írta:Én se értem, hogy hol van már Carreras meg TAA. Lehet előbbinél tényleg arra várunk, hogy el tudjuk-e adni Mendyt vagy Frant.Remy írta: TAA-t nem akarjuk bejelenteni? Vagy most mi ezzel a fizetünk valamennyit, hogy tudjon jönni a CWC-re.
Cebát eladnám, ha jön a német. Na meg kétlem, hogy 3 balhátvédünk lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 28., szerda 8:40
Miért kéne mindig 18-20 éves tehetségeket vásárolni? Bőven jó korban van, oszlopos tagja egy Stuttgartnak, akik évek óta jó focit tolnak és a Bernabeuban is izzadtunk ellenük.cart írta: Ki ez a Stiller amúgy? Azt hittem valami fiatal tehetség közben meg 24 elmúlt már.
Mondjuk szerinted senki sem szint, szóval ja.hehetheoriginal írta:minek?Cebát eladnám, ha jön a német.
Focizni tud, kiegembernek jo, es sulyos penzt sehol se kapnank erte.
Plusz letszamra se vagyunk meg kp-n.
Ez a paz, stifler duo meg bunrissz, nem szint...
Én se értem, hogy hol van már Carreras meg TAA. Lehet előbbinél tényleg arra várunk, hogy el tudjuk-e adni Mendyt vagy Frant.Remy írta: TAA-t nem akarjuk bejelenteni? Vagy most mi ezzel a fizetünk valamennyit, hogy tudjon jönni a CWC-re.
Cebát eladnám, ha jön a német. Na meg kétlem, hogy 3 balhátvédünk lesz.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 28., szerda 8:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 8:08
minek?Cebát eladnám, ha jön a német.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 7:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 28., szerda 7:45
Ceballos/RodrygoGalacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
Hatulra meg ahogy latom erkezik lassan az uj brazil cb is huijsen mellé.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 28., szerda 7:44
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2025. május 28., szerda 7:20
Szerintem Militaora gondol.Realista24 írta:Ki?Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 6:58
Ki?Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 6:55
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem