Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 8:08

Cebát eladnám, ha jön a német.
minek?
Focizni tud, kiegembernek jo, es sulyos penzt sehol se kapnank erte.
Plusz letszamra se vagyunk meg kp-n.
Ez a paz, stifler duo meg bunrissz, nem szint...
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 7:55

TAA-t nem akarjuk bejelenteni? Vagy most mi ezzel a fizetünk valamennyit, hogy tudjon jönni a CWC-re.

Cebát eladnám, ha jön a német. Na meg kétlem, hogy 3 balhátvédünk lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 28., szerda 7:45

Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
Hatulra meg ahogy latom erkezik lassan az uj brazil cb is huijsen mellé.
Ceballos/Rodrygo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 28., szerda 7:44

Pepe Alavarez szerint Nico Paz es Carreras hivatalosa utan a cwc vegeig szunetet tart klub. Utana Xabie lesz az utolso szo a kovetkezo/utolso erkezo kapcsan, vagy egy nem vart tavozo eseten.

Raul kapcsan azt irja, hogy nem kovette a klub utasitasait/elvarasait nehany jatekossal kapcsolatban. Nem lepne meg, ha itt pl. Forteara is celozna, aki tavaly nem jatszott a Castillaban es ezert nem is akarja meghosszabbitani a jovore lejaro szerzodeset.

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2025. május 28., szerda 7:20

Realista24 írta:
Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
Ki?
Szerintem Militaora gondol.😃

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 6:58

Ki?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 6:55

Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 28., szerda 5:47

Pad'em írta:
Courtois, Lunin
Carvajal, Arnold, Rüdiger, Asencio, Huijsen, Alaba, Militao, Mendy, Fran, Carreras
Tchouameni, Camavinga, Valverde, Stiller, Ceballos, Güler, Bellingham, Nico Paz, Brahim
Vini, Rodrygo, Mbappé, Endrick
Ebben én nem látom a három belső védős rendszert. Alabával és Militaoval szerintem felesleges komolyan számolni, így marad 3 értelmes belső védő + a kicsi Ramos. Ez két belső védős rendszerre tökéletes ( pl 442).

Ezen felül előre a maradék 5 pozícióra meg vagyunk 13-an (12-en, ha Rodrygo távozik) az elég sok. Az a 12 is jobban elosztható egy 442 felső 6 pozíciójába.

Egyedül akkor jön ki szerintem a matek, ha Tchou 3. védő, Cama pedig bal oldal Carrerasszal.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 0:23

Ellenünk pl elég faszán játszott a Bernabeuban. Nekem videók alapján is tetszik, mélységből tud játszani ami nekünk hiánycikk. Krooshoz persze annyira hasonlít, hogy ő is német, de hogy olyat találunk mint ő felejtsük is el.

Perpill ha minden igazolás összejön pont 25 fős lenne a keretünk.

Courtois, Lunin
Carvajal, Arnold, Rüdiger, Asencio, Huijsen, Alaba, Militao, Mendy, Fran, Carreras
Tchouameni, Camavinga, Valverde, Stiller, Ceballos, Güler, Bellingham, Nico Paz, Brahim
Vini, Rodrygo, Mbappé, Endrick
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 0:20

Remy írta:
BlancoMark írta: Nagyon nem tunik extranak ez a Stiller gyerek meg best of-ok alapjan sem. Olyan videokban meg amik meccsenkent hozzak az osszes megmozdulasat khmm, meg rosszabb a kep... :lol: Lassucska, egy labas.
Az a baj, hogy Ceba se több. És láttuk, hogy mennyit számított, mikor elkapta a fonalat a spanyol is.
De akkor inkabb hozzunk valami fiatal spanyolt aki mar az anyamehben is ezt a spanyolos piszi-paszi osztogatast szivta magaba es ne ilyen testidegen felmegoldasokat.

Valaki mindenfelekeppen kell, de csalodnek ha Stiller lenne a vezetoseg megoldasa.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 0:11

BlancoMark írta: Nagyon nem tunik extranak ez a Stiller gyerek meg best of-ok alapjan sem. Olyan videokban meg amik meccsenkent hozzak az osszes megmozdulasat khmm, meg rosszabb a kep... :lol: Lassucska, egy labas.
Az a baj, hogy Ceba se több. És láttuk, hogy mennyit számított, mikor elkapta a fonalat a spanyol is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 0:03

Nagyon nem tunik extranak ez a Stiller gyerek meg best of-ok alapjan sem. Olyan videokban meg amik meccsenkent hozzak az osszes megmozdulasat khmm, meg rosszabb a kep... :lol: Lassucska, egy labas.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 27., kedd 23:58

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are GOING FOR ANGELO STILLER!

Real Madrid want BOTH NICO PAZ & ANGELO STILLER!

Toni Kroos personally recommended Stiller to Real Madrid.

Real Madrid want to SHAKE UP the transfer market this summer! After signing TAA, Dean Huijsen and Alvaro Carreras, the next names on the list are Angelo Stiller AND Nico Paz.

@marca

Ezer eve nem vartam ennyira az uj szezont.
10/10 bevásárlás!
Hiányposztok befoltozva, megerősitve. Spanyolok is jöttek, akiből hiány volt már. És ami fontos két KP - Nico Paz és Stiller, mindkettő Kroos ajánlásával van.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 27., kedd 23:56

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Még LV-ről sem fogok egy rohadt rossz szavat írni mután elköszönt, nem hogy Carloról.

Nico ha visszajön tényleg kíváncsi leszek hol terveznek vele. Cabi ugye ezt mondta hogy Belit is a kp-n képzeli el. Én eddig abban bíztam, hogy az angol előrébb lesz tolva a kapuhoz, Güler vissza és akkor mellé Nico aminek Ceba lehet a szenvedő alanya.

Tavaly vártam a nyarat meg a kezdést MBappe miatt. Most még jobban várom, mert szerintem egy sokkal jobb csapatot fogunk látni, taktikával, elképzeléssel és sok munkával.
Ceballosról irogatják, hogy távozhat, Nico meg fiatal és formálható, nagyon úgy tűnik Xabinak kell és visszahozzuk. Sok oldalú, flexibilis játékot vázolt fel az első sajtótájékoztatón, abba beleillik Paz, szerintem mélyebben, meg kb támadóként is használható, bár még 1 év Como jót tenne neki azért.
Egyebkent pont a Ceballos tipusu jatekos az egyik legfontosabb karakter Xabi felallasaban, taktikajaban. Nagyon meglepodnek, ha pont most tavozna. Leverben is Wirtz utan szerintem Xhaka volt az, aki nelkul nem volt igazan jatek.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 27., kedd 23:52

Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are GOING FOR ANGELO STILLER!

Real Madrid want to SHAKE UP the transfer market this summer! After signing TAA, Dean Huijsen and Alvaro Carreras, the next names on the list are Angelo Stiller AND Nico Paz.

@marca

Ezer eve nem vartam ennyira az uj szezont.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 27., kedd 23:38

Mennyi esély van erre? Kivásárlási áron jönne?

Aki látta huzamosabb ideig játszani, milyen? Hasonlít a játéka Kroos-ra?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 23:26

BREAKING: Real Madrid are GOING FOR ANGELO STILLER!

@marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 27., kedd 20:21

G. V.tinho írta: De értsük már meg Raúlt is, gyerekek, ő a Real Madrid történetének az egyik legnagyobb alakja. Ebben az értelemben sokkal nagyobb klubikon, mint Xabi Alonso. Biztos vagyok benne, hogy méltatlan egy igazi madridistától fikázni őt.
:agree:
így van, nem értem miért kell cseszteti :roll:

lehet nem jó edző, lehet nem is lesz az, de nem adott most okot a fikázásra...

ha meg megsértődött, megteheti, majd megbékél :D

(lásd Del Bosque és Hierro 2003-as sztorija, akik később rendezték Perezzel a viszonyt elvileg)

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 27., kedd 20:21

G. V.tinho írta:
MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
ez mondjuk fura megközelítés. Mert Xabi a Real Sociedad fiatalokkal milyen eredményt ért el? Ezzel nem Xabi ellen vélemény, mert rendkívül örülök neki.
De értsük már meg Raúlt is, gyerekek, ő a Real Madrid történetének az egyik legnagyobb alakja. Ebben az értelemben sokkal nagyobb klubikon, mint Xabi Alonso. Biztos vagyok benne, hogy méltatlan egy igazi madridistától fikázni őt.
Én úgy emlékszem, hogy ifjúsági BL-t nyert valamelyik utánpótlás csapatunkkal Raúl, de javítsatok ki, ha nem így van.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2025. május 27., kedd 20:05

MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
ez mondjuk fura megközelítés. Mert Xabi a Real Sociedad fiatalokkal milyen eredményt ért el? Ezzel nem Xabi ellen vélemény, mert rendkívül örülök neki.
De értsük már meg Raúlt is, gyerekek, ő a Real Madrid történetének az egyik legnagyobb alakja. Ebben az értelemben sokkal nagyobb klubikon, mint Xabi Alonso. Biztos vagyok benne, hogy méltatlan egy igazi madridistától fikázni őt.

Vissza: