minek?Cebát eladnám, ha jön a német.
Focizni tud, kiegembernek jo, es sulyos penzt sehol se kapnank erte.
Plusz letszamra se vagyunk meg kp-n.
Ez a paz, stifler duo meg bunrissz, nem szint...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 28., szerda 8:08
minek?Cebát eladnám, ha jön a német.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 7:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 28., szerda 7:45
Ceballos/RodrygoGalacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
Hatulra meg ahogy latom erkezik lassan az uj brazil cb is huijsen mellé.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 28., szerda 7:44
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2025. május 28., szerda 7:20
Szerintem Militaora gondol.Realista24 írta:Ki?Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 6:58
Ki?Galacticos írta: Ha igaz a stiller meg a nicopaz akkor itt lesz meg varatlan tavozo akkor is ha 3vedo akkor is ha 4. Tul sok lesz ez a kpra, ertem hogy hosszu a szezon meg serulesek de ez igy tul sok.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 28., szerda 6:55
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 28., szerda 5:47
Ebben én nem látom a három belső védős rendszert. Alabával és Militaoval szerintem felesleges komolyan számolni, így marad 3 értelmes belső védő + a kicsi Ramos. Ez két belső védős rendszerre tökéletes ( pl 442).Pad'em írta:
Courtois, Lunin
Carvajal, Arnold, Rüdiger, Asencio, Huijsen, Alaba, Militao, Mendy, Fran, Carreras
Tchouameni, Camavinga, Valverde, Stiller, Ceballos, Güler, Bellingham, Nico Paz, Brahim
Vini, Rodrygo, Mbappé, Endrick
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 28., szerda 0:23
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 0:20
De akkor inkabb hozzunk valami fiatal spanyolt aki mar az anyamehben is ezt a spanyolos piszi-paszi osztogatast szivta magaba es ne ilyen testidegen felmegoldasokat.Remy írta:Az a baj, hogy Ceba se több. És láttuk, hogy mennyit számított, mikor elkapta a fonalat a spanyol is.BlancoMark írta: Nagyon nem tunik extranak ez a Stiller gyerek meg best of-ok alapjan sem. Olyan videokban meg amik meccsenkent hozzak az osszes megmozdulasat khmm, meg rosszabb a kep...Lassucska, egy labas.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 28., szerda 0:11
Az a baj, hogy Ceba se több. És láttuk, hogy mennyit számított, mikor elkapta a fonalat a spanyol is.BlancoMark írta: Nagyon nem tunik extranak ez a Stiller gyerek meg best of-ok alapjan sem. Olyan videokban meg amik meccsenkent hozzak az osszes megmozdulasat khmm, meg rosszabb a kep...Lassucska, egy labas.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 28., szerda 0:03
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 27., kedd 23:58
10/10 bevásárlás!realmadrid95 írta:Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are GOING FOR ANGELO STILLER!
Real Madrid want BOTH NICO PAZ & ANGELO STILLER!
Toni Kroos personally recommended Stiller to Real Madrid.
Real Madrid want to SHAKE UP the transfer market this summer! After signing TAA, Dean Huijsen and Alvaro Carreras, the next names on the list are Angelo Stiller AND Nico Paz.
@marca
Ezer eve nem vartam ennyira az uj szezont.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 27., kedd 23:56
Egyebkent pont a Ceballos tipusu jatekos az egyik legfontosabb karakter Xabi felallasaban, taktikajaban. Nagyon meglepodnek, ha pont most tavozna. Leverben is Wirtz utan szerintem Xhaka volt az, aki nelkul nem volt igazan jatek.Pad'em írta:Ceballosról irogatják, hogy távozhat, Nico meg fiatal és formálható, nagyon úgy tűnik Xabinak kell és visszahozzuk. Sok oldalú, flexibilis játékot vázolt fel az első sajtótájékoztatón, abba beleillik Paz, szerintem mélyebben, meg kb támadóként is használható, bár még 1 év Como jót tenne neki azért.wZoLee7 írta: Még LV-ről sem fogok egy rohadt rossz szavat írni mután elköszönt, nem hogy Carloról.
Nico ha visszajön tényleg kíváncsi leszek hol terveznek vele. Cabi ugye ezt mondta hogy Belit is a kp-n képzeli el. Én eddig abban bíztam, hogy az angol előrébb lesz tolva a kapuhoz, Güler vissza és akkor mellé Nico aminek Ceba lehet a szenvedő alanya.
Tavaly vártam a nyarat meg a kezdést MBappe miatt. Most még jobban várom, mert szerintem egy sokkal jobb csapatot fogunk látni, taktikával, elképzeléssel és sok munkával.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 27., kedd 23:52
Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are GOING FOR ANGELO STILLER!
Real Madrid want BOTH NICO PAZ & ANGELO STILLER!
Toni Kroos personally recommended Stiller to Real Madrid.
Real Madrid want to SHAKE UP the transfer market this summer! After signing TAA, Dean Huijsen and Alvaro Carreras, the next names on the list are Angelo Stiller AND Nico Paz.
@marca
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 27., kedd 23:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 27., kedd 20:21
G. V.tinho írta: De értsük már meg Raúlt is, gyerekek, ő a Real Madrid történetének az egyik legnagyobb alakja. Ebben az értelemben sokkal nagyobb klubikon, mint Xabi Alonso. Biztos vagyok benne, hogy méltatlan egy igazi madridistától fikázni őt.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 27., kedd 20:21
Én úgy emlékszem, hogy ifjúsági BL-t nyert valamelyik utánpótlás csapatunkkal Raúl, de javítsatok ki, ha nem így van.G. V.tinho írta:ez mondjuk fura megközelítés. Mert Xabi a Real Sociedad fiatalokkal milyen eredményt ért el? Ezzel nem Xabi ellen vélemény, mert rendkívül örülök neki.MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
De értsük már meg Raúlt is, gyerekek, ő a Real Madrid történetének az egyik legnagyobb alakja. Ebben az értelemben sokkal nagyobb klubikon, mint Xabi Alonso. Biztos vagyok benne, hogy méltatlan egy igazi madridistától fikázni őt.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2025. május 27., kedd 20:05
ez mondjuk fura megközelítés. Mert Xabi a Real Sociedad fiatalokkal milyen eredményt ért el? Ezzel nem Xabi ellen vélemény, mert rendkívül örülök neki.MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem