+BL főtábla.R. Carlos írta: Nekem még most is adná a Sporting meg a portugál liga, ha meg tudnának egyezni. Ott verethetné a gólokat (1000 gólig meg túl is azon) meg szint lenne a vb-re is. Meg tényleg ezzel lenne kerek az a karrier.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. május 27., kedd 20:15
+BL főtábla.R. Carlos írta: Nekem még most is adná a Sporting meg a portugál liga, ha meg tudnának egyezni. Ott verethetné a gólokat (1000 gólig meg túl is azon) meg szint lenne a vb-re is. Meg tényleg ezzel lenne kerek az a karrier.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 27., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 19:14
Esélytelen, hogy gyenge kerettel spanyolban, ennyi idősen összejöjjön az ezer. Iszonyat hülye döntés lenne.Tjacks írta:Szerintem megveszi a Valenciát és fix kezdőre berakja magát cenyóba az 1000 gólig._Bushido_ írta: BREAKING: Cristiano Ronaldo is seriously considering joining Al-Hilal.
If the move happens, his debut will be against REAL MADRID, in the Club World Cup.
Na erre kíváncsi leszek.
Emellett spanyolban mennek a pletykák, hogy melyik csapatot veszi meg másokkal együtt. Először a valenciát írták, most az almeriát![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. május 27., kedd 19:11
Szerintem megveszi a Valenciát és fix kezdőre berakja magát cenyóba az 1000 gólig._Bushido_ írta: BREAKING: Cristiano Ronaldo is seriously considering joining Al-Hilal.
If the move happens, his debut will be against REAL MADRID, in the Club World Cup.
Na erre kíváncsi leszek.
Emellett spanyolban mennek a pletykák, hogy melyik csapatot veszi meg másokkal együtt. Először a valenciát írták, most az almeriát
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 18:39
Jogos, rosszul emlekeztem valamiert.bluebike írta:Mármint arra gondolsz, h a Madrid játszik az InterMiamival? Csak az elődöntőben, vagy döntőben tudnánk játszani velük, ha mindkét csapat eljutna addig. Youngest fürösztője az első csoportban van, mi pedig az utolsóban.Realista24 írta:
Persze, azt hiszem ki is tudjuk fújni az orrát rögtön.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. május 27., kedd 18:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 18:20
az olyan, ugy megy nalunk, hogy junius kozepen orrfujas vanRealista24 írta:Persze, azt hiszem ki is tudjuk fújni az orrát rögtön.hehetheoriginal írta: buta messi ott lesz a klubvébén?
megint nem hagynak rendesen nyaralni bazmeg, nézni kell ezt a sok kosz csapatot![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 27., kedd 18:20
Mármint arra gondolsz, h a Madrid játszik az InterMiamival? Csak az elődöntőben, vagy döntőben tudnánk játszani velük, ha mindkét csapat eljutna addig. Youngest fürösztője az első csoportban van, mi pedig az utolsóban.Realista24 írta:Persze, azt hiszem ki is tudjuk fújni az orrát rögtön.hehetheoriginal írta: buta messi ott lesz a klubvébén?
megint nem hagynak rendesen nyaralni bazmeg, nézni kell ezt a sok kosz csapatot![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 27., kedd 18:17
Hogyne, megnyerték az MLS alapszakaszt, amire adnak valami totál jelentéktelen trófeát, ami soha senkit nem érdekelt eddig, azt arra hivatkozva gyors elhívták őket, mint házigazda.hehetheoriginal írta: buta messi ott lesz a klubvébén?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 18:16
Persze, azt hiszem ki is tudjuk fújni az orrát rögtön.hehetheoriginal írta: buta messi ott lesz a klubvébén?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 27., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 27., kedd 18:04
Gondolom szeretne végre nyerni is vmit és azért menne átdzsi91 írta: Szerintem meg menjen az usába. Ott lesz a vb,hátha köt 1-2 üzletet amiért cserébe kap 6 tizit 7 meccsen.![]()
Sivatagon belül váltani 3db klubvb meccsért értelmetlen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 27., kedd 18:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 17:35
Igazabol ugyanaz a csoport birtokolja kb az egesz ligat...szoval mindegy is.Galacticos írta:Aha.lestat írta: Az amelyikben Neymar volt?
Bono, cancelo, koulibaly, lodi, ruben neves, milinkovic savic, mitrovic is ott van.
Szerintem azert gaz lenne ha eljonne a nassrtol es odamenne.
Menjen vissza a sportingba aztan cso.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 27., kedd 17:20
Aha.lestat írta: Az amelyikben Neymar volt?
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 27., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 27., kedd 16:34
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 27., kedd 6:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 6:16
Újabb kapufa. Nagyot mészgutihaz14 írta:milyen bucsu meccs, azt irjak 2 evre fog hosszabbitanitubatibi írta: Alig 6000-n voltak Ronaldo búcsúmeccsén az Al Nassr-nál, már ha tényleg ez volt ott az utolsó mérkőzése.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem