Írtam már, hogy élőben nem foglalkozom ezzel így csak nagyon-nagyon minimálisan, ti vagytok csak ennyire szerencsésekfilatáska írta: Én nem Fideszről meg MP-ről beszéltem, hanem rólad.
Ha élőben is így nyomod szerintem az baszott kontraproduktív.

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 29., csütörtök 12:32
Írtam már, hogy élőben nem foglalkozom ezzel így csak nagyon-nagyon minimálisan, ti vagytok csak ennyire szerencsésekfilatáska írta: Én nem Fideszről meg MP-ről beszéltem, hanem rólad.
Ha élőben is így nyomod szerintem az baszott kontraproduktív.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 29., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 29., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 29., csütörtök 12:07
A fenéket nem, már MZPt is toltam ezerrel, aki mai napig szimpatikusabb, mint ember.filatáska írta:Amióta megjelent MP, azóta átmentél hittérítő szektásba.ferni írta: Miért ki linkelje?
Nem véletlen írtam, hogy gondolatébresztő![]()
![]()
Előtte nem rémlik nagy aktív részvételed politika topicban.
A béke legyen Veled! Ámen!![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 29., csütörtök 12:02
Amióta megjelent MP, azóta átmentél hittérítő szektásba.ferni írta: Miért ki linkelje?
Nem véletlen írtam, hogy gondolatébresztő![]()
![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 29., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. május 28., szerda 12:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 28., szerda 12:00
Miért ki linkelje?ikelemen5 írta:Nem néztem meg a videót, de pont te linkelsz ilyet?ferni írta: Veszélyes amikor a politika vallássá válik! // Tanulom Magam
Elég jó videó, nem váltja meg a világot, de szépen összeszed egy csomó gondolatot a témával kapcsolatban, tényleg kis gondolatébresztőnek ajánlom megnézésre.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 28., szerda 11:04
Köszönömikelemen5 írta:Nem néztem meg a videót, de pont te linkelsz ilyet?ferni írta: Veszélyes amikor a politika vallássá válik! // Tanulom Magam
Elég jó videó, nem váltja meg a világot, de szépen összeszed egy csomó gondolatot a témával kapcsolatban, tényleg kis gondolatébresztőnek ajánlom megnézésre.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. május 28., szerda 10:47
Nem néztem meg a videót, de pont te linkelsz ilyet?ferni írta: Veszélyes amikor a politika vallássá válik! // Tanulom Magam
Elég jó videó, nem váltja meg a világot, de szépen összeszed egy csomó gondolatot a témával kapcsolatban, tényleg kis gondolatébresztőnek ajánlom megnézésre.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 28., szerda 0:13
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 27., kedd 15:28
Várom, mikor vágják sittre a történelemtanárokat, mert mikor azt tanítják, a náci és kommunista ideológiákat népszerűsítik.___Samy___ írta:Ide is elertunkA magyar kormánybiztos szerint a drogról szövegelő rapperek bűnrészesek és következményekkel kell számolniuk![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. május 27., kedd 15:19
Kint vagy már? Mert akkor megyünk mi is.hehetheoriginal írta: ha jol latom visszamenoleg is elvehetik a listazott cegektol az 1%-ot, akar belfoldrol, akar kulfoldrol kaptak, csak kibujt a szog a zsakbol, nem az a baj, hogy vki kulfoldrol kap, hanem hogy ki kapja![]()
es meg mindig nem egnek az utcak, jolvanazakkor
500 milliard kozpenzt ellopott a matolcsy, semmi nem tortent. hol van most?
senkit nem erdekel.
jolvanazugy![]()
es meg mindig elhiszik paran, hogy itt realis esely van a rendszervaltasra es kormanyvaltasra![]()
hat milyen nep ez geci
szegyen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 27., kedd 14:59
Ide is elertunkA magyar kormánybiztos szerint a drogról szövegelő rapperek bűnrészesek és következményekkel kell számolniuk
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 27., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 12:26
nem, akik tamogatjak, azok nagy resze valtozast, jobbat akar, kb mindegy, hogy mp vagy egy fadarab jön, csak viktor takarodjon.ezek alapján akik támogatják azoknak is alacsony az IQ-ja?
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. május 27., kedd 12:00
Nagyjából azt írod le amit én is, de kiragadod az első mondatot, ezek alapján akik támogatják azoknak is alacsony az IQ-ja? Amíg nincs program, nincsenek azok amit leírtál addig csak az alapján lehet állást foglalni amit látunk, és ehhez igenis hozzá tartozik az érzelem amit kivált.hehetheoriginal írta:ezeknek az embereknek alacsony az iq-ja.Szerintem sokan vannak akiknek a Tisza nem teljesen szimpatikus,
egyszeruen nincs mi alapjan, nincs lenyegi dolog, ami alapjan el tudnak donteni, hogy szimpatikus lehessen vagy sem, mert nem kaptak felhatalmazast, nem kaptak feladatokat, hivatalt, ami reven ok barmit is valtoztatni vagy befolyasolni tudtak volna. ez ehhez a sok emberhez agyilag nem jut el sajnos. aki meg ennek ellenere, pusztan erzelmi alapon megis allast tud foglalni, arrol ki kell mondjuk, hogy nem tul okos.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 27., kedd 11:48
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem