Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 15:20

wZoLee7 írta: Annak, hogy ki milyen edző semmi köze ahhoz, hogy milyen játékos volt. Szerintem kár ebbe többet belelátni, Raúl is tudja, hogy első osztályban is kell bizonyítani a komoly meló előtt.
Azert szerintem eleg sokat szamit, hogy kinek milyen volt a latasa, felfogasa, stilusa, football IQ-ja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 15:14

dzsi91 írta:
Remy írta: Na, nem mintha Raul barmilyen univerzumban megerdemelt volna egy Real Madrid padot, foedzokent a nagyoknal.

Semmit nem csinalt az ember.

Mondjuk nem tudom, nalam az a szitu az egesz ember, mint mikor Gary Neville allt edzonek.
Miért Zidane mit csinált mielőtt megkapta a posztot? Szerintem ha emiatt lépett az ő részéről jogos. Klub részéről meg most Alonso volt a biztosabb megoldás.
ZZre ranezel es volt tekintelye. Raulra ranezek es elobb jut eszembe az, hogy kiesett a Kazincbarcikaval az MB2bol, mint az, hogy a Real padjan ul.

Eszembe nem jutna sehova kinevezni, max utanpotlas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 27., kedd 15:12

Remy írta: Na, nem mintha Raul barmilyen univerzumban megerdemelt volna egy Real Madrid padot, foedzokent a nagyoknal.

Mondjuk nem tudom, nalam az a szitu az egesz ember, mint mikor Gary Neville allt edzonek.
Miért Zidane mit csinált mielőtt megkapta a posztot? Szerintem ha emiatt lépett az ő részéről jogos. Klub részéről meg most Alonso volt a biztosabb megoldás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 27., kedd 15:11

Annak, hogy ki milyen edző semmi köze ahhoz, hogy milyen játékos volt. Szerintem kár ebbe többet belelátni, Raúl is tudja, hogy első osztályban is kell bizonyítani a komoly meló előtt.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 14:56

Na, nem mintha Raul barmilyen univerzumban megerdemelt volna egy Real Madrid padot, foedzokent a nagyoknal.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 14:42

wZoLee7 írta:
MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
Edzőnél annyira nam számít a kor, a lényeg az, hogy tanuljon. Ki kell próbálnia magát egy spanyol/német/angol középcsapatnál, abból már sok kiderülhet róla.
sztem felbaszta magát, hogy ő már évek óta házon belül küzd hajt bizonyit (legalábbis az ő szemével nézve), és mégis most egy fiatal kulsos, a madridert sokkal kevesebbet tevo, kevesebbet elérő ember kapja meg a nulláról az orra előtt a pozit.
jobbnak látta lépni, teljesen megértem, emberi döntés.
ToniKroos írta:

Azért ez így nagyon leegyszerűsítése ennek a rendszernek. 3 belső védőnél a többiek sokkal több szabadságot kapnak. A normál 4 védős rendszerben sincs olyan, hogy a 2 belső védő ott marad egyedül, egy középpályás vagy a labdától távolabbi szélső hátvédnek általában szokott biztosítani. Ebben a rendszerben simán fel tud érni Belli a kapu elé, Bappeval meg Vinivel úgy hogy mellette lesz egy erős széljatékunk is. Felfogás kérdése csak, hogy mennyire leszünk támadónak ebben.
nyilvan, de én azt mondom, hogy szigoruan 3 kokemenyen kozepso vedo ember felesleges a csapatba, mert tamadasban nincs hasznuk, csak kevesebben vagyunk elöl emiatt, es ezert nehezebb a tamadok feladata is, vedekezesben meg ahogy mondod, be fognak segiteni mindig a kp-rol a 2 vedonek.
thereisonly1ronaldo

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. május 27., kedd 14:22

egyszeruen luxus es felesleges a 3 belso vedo, mikor nalunk van a labda, ezek hatul heret vakarnak, es eggyel kevesebb emberunk van tamadasban.
ilyen sose lesz sztem, szimplan baromsag.
Azért ez így nagyon leegyszerűsítése ennek a rendszernek. 3 belső védőnél a többiek sokkal több szabadságot kapnak. A normál 4 védős rendszerben sincs olyan, hogy a 2 belső védő ott marad egyedül, egy középpályás vagy a labdától távolabbi szélső hátvédnek általában szokott biztosítani. Ebben a rendszerben simán fel tud érni Belli a kapu elé, Bappeval meg Vinivel úgy hogy mellette lesz egy erős széljatékunk is. Felfogás kérdése csak, hogy mennyire leszünk támadónak ebben.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 27., kedd 14:20

Gyanítom megy majd valahova kipróbálni magát. En olvastam Schalke pletykát,meg hogy a Leeds is figyeli talán,ha váltanának majd esetleg. De ezek nemtudom mennyire komolyak.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 27., kedd 14:19

MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
Edzőnél annyira nam számít a kor, a lényeg az, hogy tanuljon. Ki kell próbálnia magát egy spanyol/német/angol középcsapatnál, abból már sok kiderülhet róla.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. május 27., kedd 14:09

Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 27., kedd 13:28

A két szárnyvédő elég magasan helyezkedik el és Huijsennek is kiválóak a megindulásai, indításai, így fel tud lépni a támadásokhoz.

Persze úgy is meglehet oldani, hogy:

------------------Courtois------------------
------Rüdiger------------Huijsen/Asencio
----------------Tchouameni----------------
TAA--------------------------------------Carreras
-------------Valverde---Güler---------------
--------------------Jude----------------------
------------Mbappé--------Vini-----------------

Rengeteg variáció lehet. Ez is egy 3 védős rendszer, ahol Tchouameni védekezésnél a leghátsó vonalba megy vissza, támadásépítésnél pedig feljebb lép.
Tudunk változtatni a felálláson menet közben, viszont a stabilitás fontos, főleg ha két nagyon támadószellemű hátvéddel rohamazzuk az ellenfelet és a felső harmadban próbálunk meg létszámfölényt kialakítani.

Én egyébként már most elégedett vagyok a kerettel, ha lezárjuk Carrerast és TAA-t is. Nekem már csak hab a tortán, ha érkezik egy minőségi kp-s Paz-on kívül.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 13:19

Remy írta: Ha nem hozzuk el Pedrit, annyit is erunk… tok mindegy ki jon. Tucatok vagyunk.
vmi produktivat is irhatnal neha, ha mar ennyire bal labbal keltel fel ma is :lol:
Courtois - TAA, Asencio, Rüdiger, Huijsen, Carreras - Tchouameni, Valverde, Jude - Vini, Mbappe

Ezt vizionálom egyébként.
egyszeruen luxus es felesleges a 3 belso vedo, mikor nalunk van a labda, ezek hatul heret vakarnak, es eggyel kevesebb emberunk van tamadasban.
ilyen sose lesz sztem, szimplan baromsag.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 13:05

Ha nem hozzuk el Pedrit, annyit is erunk… tok mindegy ki jon. Tucatok vagyunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 27., kedd 13:01

Az, hogy a kezdőbe veszünk két új szárnyvédőt? Illetve, ha 3 KH-s rendszerben gondolkodunk, akkor Huijsen is kezdő lesz, így konkrétan 3 ember cserélődne a kezdőcsapatban és a Seria A legjobb fiatal kp-ját hozzuk el, hogy mélyítsük a keretet?

Nyilván egy “galaktikus” kp hiányzik még, de azért ne legyünk telhetetlenek, rendszer kell és megfelelő taktika, amivel dominálni tudjuk a meccseket.
Nyilván örülnék egy Reijnders-nek (aki a Citybe megy valószínűleg), de így is egy erős keretünk van.

Courtois - TAA, Asencio, Rüdiger, Huijsen, Carreras - Tchouameni, Valverde, Jude - Vini, Mbappe

Ezt vizionálom egyébként. Esetleg Valverde hátrébb és Güler a francia helyén ellenféltől függően, vagy Valverde pihen és Güler van a poziciójában.
TAA egyébként zseniálisan osztogat a szélről, rengeteg fogunk vele erősödni, a pontrúgásaink is.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 12:58

bluebike írta: De miért menne el? Előrébb lépett a sorban, és új edző is érkezik. Részéről, és a klub részéről is hiba lenne a távozása. Ceba megtartása, és Nico Paz érkezése mellett (!) kéne még egy CM a keretbe. Hosszú a szezon, kell mininum 2 ilyen típusú játékos a keretbe. Bár ha Gülerrel a középső tengelyben számol Xabi, az megkavarhatja a lapokat.
Valószínű dupla pivot lesz, ergó 2 kp-s kezd mindig. Tchou, Fede, Cama, plusz majd egy új igazolás, ez eleve 4. Aztán lehet játszani fog ott Bellingham, Güler akár Paz is. Simán távozhat Ceballos.

Én nem adnám el, de sajnos alapemberként nem lehet számolni vele, ezt idén be kellett lássuk, pedig szeretem nagyon a játékát ha formában van. Xabin múlik, ha ő számol vele akkor biztos marad, ha megmondja neki, hogy 4-5.számú lennél akkor viszont sanszos, hogy lelép majd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 12:52

Igazából már csak egy igazolás kell és meg is vagyunk (+Nico Paz)
ez elég sovány.
thereisonly1ronaldo

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 27., kedd 12:50

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Még LV-ről sem fogok egy rohadt rossz szavat írni mután elköszönt, nem hogy Carloról.

Nico ha visszajön tényleg kíváncsi leszek hol terveznek vele. Cabi ugye ezt mondta hogy Belit is a kp-n képzeli el. Én eddig abban bíztam, hogy az angol előrébb lesz tolva a kapuhoz, Güler vissza és akkor mellé Nico aminek Ceba lehet a szenvedő alanya.

Tavaly vártam a nyarat meg a kezdést MBappe miatt. Most még jobban várom, mert szerintem egy sokkal jobb csapatot fogunk látni, taktikával, elképzeléssel és sok munkával.
Ceballosról irogatják, hogy távozhat, Nico meg fiatal és formálható, nagyon úgy tűnik Xabinak kell és visszahozzuk. Sok oldalú, flexibilis játékot vázolt fel az első sajtótájékoztatón, abba beleillik Paz, szerintem mélyebben, meg kb támadóként is használható, bár még 1 év Como jót tenne neki azért.
De miért menne el? Előrébb lépett a sorban, és új edző is érkezik. Részéről, és a klub részéről is hiba lenne a távozása. Ceba megtartása, és Nico Paz érkezése mellett (!) kéne még egy CM a keretbe. Hosszú a szezon, kell mininum 2 ilyen típusú játékos a keretbe. Bár ha Gülerrel a középső tengelyben számol Xabi, az megkavarhatja a lapokat.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 12:47

tubatibi írta: Reménykedem benne, hogy minden lezárul a klub VB előtt, bár nem hiszem, hogy kp is érkezik addig.
A héten valószínű bejelentjük Pazt is, Xabi kifejezett kérésére vesszük vissza gyors a klub vb előtt. Úgyhogy kp-s is érkezik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 27., kedd 12:39

A héten elvileg lezárjuk Carreras-t is. 50 millió EUR-ba fog fájni.

Coach: Xabi Alonso
RB: TAA
CB: Huijsen
LB: Carreras
CM:

Igazából már csak egy igazolás kell és meg is vagyunk (+Nico Paz)

Reménykedem benne, hogy minden lezárul a klub VB előtt, bár nem hiszem, hogy kp is érkezik addig.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 9:32

wZoLee7 írta: Még LV-ről sem fogok egy rohadt rossz szavat írni mután elköszönt, nem hogy Carloról.

Nico ha visszajön tényleg kíváncsi leszek hol terveznek vele. Cabi ugye ezt mondta hogy Belit is a kp-n képzeli el. Én eddig abban bíztam, hogy az angol előrébb lesz tolva a kapuhoz, Güler vissza és akkor mellé Nico aminek Ceba lehet a szenvedő alanya.

Tavaly vártam a nyarat meg a kezdést MBappe miatt. Most még jobban várom, mert szerintem egy sokkal jobb csapatot fogunk látni, taktikával, elképzeléssel és sok munkával.
Ceballosról irogatják, hogy távozhat, Nico meg fiatal és formálható, nagyon úgy tűnik Xabinak kell és visszahozzuk. Sok oldalú, flexibilis játékot vázolt fel az első sajtótájékoztatón, abba beleillik Paz, szerintem mélyebben, meg kb támadóként is használható, bár még 1 év Como jót tenne neki azért.

Vissza: