Kommentáld a híreket
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nyáron neki is lejárt volna a szerződése. Ezzel az apró részlettel azért nem ártana tisztában lenni, hogy méregből, vagy amúgy is távozott volna (a későbbiekre tekintettel, hogy kell-e ő még ide bármikor is vissza)?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
leirtam mi volt a fejeben, mint minden normalis embernek. vagy neked mindenhez insta meg x poszt kell, hogy tudd, mit kell gondolni?

thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Van is ilyen hang, hogy Raúl (megint) megsértődött a klubra, vagy csak hehe fejében szólalkoztak össze valakik újra?
6 év után a kicsikkel abszolút ideje volt, hogy meglépje a távozást/váltást. Ha több van benne, mutassa meg, de ide most Xabi kellett.
Róla most is minden szögből, minden pillanatban süt róla a magabiztosság, hogy most ide nem volt nála alkalmasabb ember. Látszott, hogy a tavalyi szezon nem véletlen volt, van egy stílusa, elképzelése a dolgokról.

6 év után a kicsikkel abszolút ideje volt, hogy meglépje a távozást/váltást. Ha több van benne, mutassa meg, de ide most Xabi kellett.
Róla most is minden szögből, minden pillanatban süt róla a magabiztosság, hogy most ide nem volt nála alkalmasabb ember. Látszott, hogy a tavalyi szezon nem véletlen volt, van egy stílusa, elképzelése a dolgokról.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mybad, en csak azokrol az edzokrol beszeltem, akik fociztak valaha a legmagasabb szinten, nem altalanossagban az edzokrol.lestat írta:Mourinho az egyeduli pelda aki eszembe jut hogy top focit meg sem kozelitette megis top edzo lett.Realista24 írta:
Azert szerintem eleg sokat szamit, hogy kinek milyen volt a latasa, felfogasa, stilusa, football IQ-ja.
Kell egy foci IQ de nem attol leszel jo edzo hogy milyen voltal a palyan. Lehet a labaddal nemtudtal megcsinalni dolgokat de fejben meg erti mi a matek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Nagelsmann?lestat írta:Mourinho az egyeduli pelda aki eszembe jut hogy top focit meg sem kozelitette megis top edzo lett.Realista24 írta:
Azert szerintem eleg sokat szamit, hogy kinek milyen volt a latasa, felfogasa, stilusa, football IQ-ja.
Kell egy foci IQ de nem attol leszel jo edzo hogy milyen voltal a palyan. Lehet a labaddal nemtudtal megcsinalni dolgokat de fejben meg erti mi a matek.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mourinho az egyeduli pelda aki eszembe jut hogy top focit meg sem kozelitette megis top edzo lett.Realista24 írta:Azert szerintem eleg sokat szamit, hogy kinek milyen volt a latasa, felfogasa, stilusa, football IQ-ja.wZoLee7 írta: Annak, hogy ki milyen edző semmi köze ahhoz, hogy milyen játékos volt. Szerintem kár ebbe többet belelátni, Raúl is tudja, hogy első osztályban is kell bizonyítani a komoly meló előtt.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azert szerintem eleg sokat szamit, hogy kinek milyen volt a latasa, felfogasa, stilusa, football IQ-ja.wZoLee7 írta: Annak, hogy ki milyen edző semmi köze ahhoz, hogy milyen játékos volt. Szerintem kár ebbe többet belelátni, Raúl is tudja, hogy első osztályban is kell bizonyítani a komoly meló előtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ZZre ranezel es volt tekintelye. Raulra ranezek es elobb jut eszembe az, hogy kiesett a Kazincbarcikaval az MB2bol, mint az, hogy a Real padjan ul.dzsi91 írta:Miért Zidane mit csinált mielőtt megkapta a posztot? Szerintem ha emiatt lépett az ő részéről jogos. Klub részéről meg most Alonso volt a biztosabb megoldás.Remy írta: Na, nem mintha Raul barmilyen univerzumban megerdemelt volna egy Real Madrid padot, foedzokent a nagyoknal.
Semmit nem csinalt az ember.
Mondjuk nem tudom, nalam az a szitu az egesz ember, mint mikor Gary Neville allt edzonek.
Eszembe nem jutna sehova kinevezni, max utanpotlas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Miért Zidane mit csinált mielőtt megkapta a posztot? Szerintem ha emiatt lépett az ő részéről jogos. Klub részéről meg most Alonso volt a biztosabb megoldás.Remy írta: Na, nem mintha Raul barmilyen univerzumban megerdemelt volna egy Real Madrid padot, foedzokent a nagyoknal.
Mondjuk nem tudom, nalam az a szitu az egesz ember, mint mikor Gary Neville allt edzonek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Annak, hogy ki milyen edző semmi köze ahhoz, hogy milyen játékos volt. Szerintem kár ebbe többet belelátni, Raúl is tudja, hogy első osztályban is kell bizonyítani a komoly meló előtt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, nem mintha Raul barmilyen univerzumban megerdemelt volna egy Real Madrid padot, foedzokent a nagyoknal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
sztem felbaszta magát, hogy ő már évek óta házon belül küzd hajt bizonyit (legalábbis az ő szemével nézve), és mégis most egy fiatal kulsos, a madridert sokkal kevesebbet tevo, kevesebbet elérő ember kapja meg a nulláról az orra előtt a pozit.wZoLee7 írta:Edzőnél annyira nam számít a kor, a lényeg az, hogy tanuljon. Ki kell próbálnia magát egy spanyol/német/angol középcsapatnál, abból már sok kiderülhet róla.MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
jobbnak látta lépni, teljesen megértem, emberi döntés.
nyilvan, de én azt mondom, hogy szigoruan 3 kokemenyen kozepso vedo ember felesleges a csapatba, mert tamadasban nincs hasznuk, csak kevesebben vagyunk elöl emiatt, es ezert nehezebb a tamadok feladata is, vedekezesben meg ahogy mondod, be fognak segiteni mindig a kp-rol a 2 vedonek.ToniKroos írta:
Azért ez így nagyon leegyszerűsítése ennek a rendszernek. 3 belső védőnél a többiek sokkal több szabadságot kapnak. A normál 4 védős rendszerben sincs olyan, hogy a 2 belső védő ott marad egyedül, egy középpályás vagy a labdától távolabbi szélső hátvédnek általában szokott biztosítani. Ebben a rendszerben simán fel tud érni Belli a kapu elé, Bappeval meg Vinivel úgy hogy mellette lesz egy erős széljatékunk is. Felfogás kérdése csak, hogy mennyire leszünk támadónak ebben.
thereisonly1ronaldo
Azért ez így nagyon leegyszerűsítése ennek a rendszernek. 3 belső védőnél a többiek sokkal több szabadságot kapnak. A normál 4 védős rendszerben sincs olyan, hogy a 2 belső védő ott marad egyedül, egy középpályás vagy a labdától távolabbi szélső hátvédnek általában szokott biztosítani. Ebben a rendszerben simán fel tud érni Belli a kapu elé, Bappeval meg Vinivel úgy hogy mellette lesz egy erős széljatékunk is. Felfogás kérdése csak, hogy mennyire leszünk támadónak ebben.egyszeruen luxus es felesleges a 3 belso vedo, mikor nalunk van a labda, ezek hatul heret vakarnak, es eggyel kevesebb emberunk van tamadasban.
ilyen sose lesz sztem, szimplan baromsag.
- nzooli93
Gyanítom megy majd valahova kipróbálni magát. En olvastam Schalke pletykát,meg hogy a Leeds is figyeli talán,ha váltanának majd esetleg. De ezek nemtudom mennyire komolyak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Edzőnél annyira nam számít a kor, a lényeg az, hogy tanuljon. Ki kell próbálnia magát egy spanyol/német/angol középcsapatnál, abból már sok kiderülhet róla.MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
A két szárnyvédő elég magasan helyezkedik el és Huijsennek is kiválóak a megindulásai, indításai, így fel tud lépni a támadásokhoz.
Persze úgy is meglehet oldani, hogy:
------------------Courtois------------------
------Rüdiger------------Huijsen/Asencio
----------------Tchouameni----------------
TAA--------------------------------------Carreras
-------------Valverde---Güler---------------
--------------------Jude----------------------
------------Mbappé--------Vini-----------------
Rengeteg variáció lehet. Ez is egy 3 védős rendszer, ahol Tchouameni védekezésnél a leghátsó vonalba megy vissza, támadásépítésnél pedig feljebb lép.
Tudunk változtatni a felálláson menet közben, viszont a stabilitás fontos, főleg ha két nagyon támadószellemű hátvéddel rohamazzuk az ellenfelet és a felső harmadban próbálunk meg létszámfölényt kialakítani.
Én egyébként már most elégedett vagyok a kerettel, ha lezárjuk Carrerast és TAA-t is. Nekem már csak hab a tortán, ha érkezik egy minőségi kp-s Paz-on kívül.
Persze úgy is meglehet oldani, hogy:
------------------Courtois------------------
------Rüdiger------------Huijsen/Asencio
----------------Tchouameni----------------
TAA--------------------------------------Carreras
-------------Valverde---Güler---------------
--------------------Jude----------------------
------------Mbappé--------Vini-----------------
Rengeteg variáció lehet. Ez is egy 3 védős rendszer, ahol Tchouameni védekezésnél a leghátsó vonalba megy vissza, támadásépítésnél pedig feljebb lép.
Tudunk változtatni a felálláson menet közben, viszont a stabilitás fontos, főleg ha két nagyon támadószellemű hátvéddel rohamazzuk az ellenfelet és a felső harmadban próbálunk meg létszámfölényt kialakítani.
Én egyébként már most elégedett vagyok a kerettel, ha lezárjuk Carrerast és TAA-t is. Nekem már csak hab a tortán, ha érkezik egy minőségi kp-s Paz-on kívül.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
vmi produktivat is irhatnal neha, ha mar ennyire bal labbal keltel fel ma isRemy írta: Ha nem hozzuk el Pedrit, annyit is erunk… tok mindegy ki jon. Tucatok vagyunk.

egyszeruen luxus es felesleges a 3 belso vedo, mikor nalunk van a labda, ezek hatul heret vakarnak, es eggyel kevesebb emberunk van tamadasban.Courtois - TAA, Asencio, Rüdiger, Huijsen, Carreras - Tchouameni, Valverde, Jude - Vini, Mbappe
Ezt vizionálom egyébként.
ilyen sose lesz sztem, szimplan baromsag.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Ha nem hozzuk el Pedrit, annyit is erunk… tok mindegy ki jon. Tucatok vagyunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az, hogy a kezdőbe veszünk két új szárnyvédőt? Illetve, ha 3 KH-s rendszerben gondolkodunk, akkor Huijsen is kezdő lesz, így konkrétan 3 ember cserélődne a kezdőcsapatban és a Seria A legjobb fiatal kp-ját hozzuk el, hogy mélyítsük a keretet?
Nyilván egy “galaktikus” kp hiányzik még, de azért ne legyünk telhetetlenek, rendszer kell és megfelelő taktika, amivel dominálni tudjuk a meccseket.
Nyilván örülnék egy Reijnders-nek (aki a Citybe megy valószínűleg), de így is egy erős keretünk van.
Courtois - TAA, Asencio, Rüdiger, Huijsen, Carreras - Tchouameni, Valverde, Jude - Vini, Mbappe
Ezt vizionálom egyébként. Esetleg Valverde hátrébb és Güler a francia helyén ellenféltől függően, vagy Valverde pihen és Güler van a poziciójában.
TAA egyébként zseniálisan osztogat a szélről, rengeteg fogunk vele erősödni, a pontrúgásaink is.
Nyilván egy “galaktikus” kp hiányzik még, de azért ne legyünk telhetetlenek, rendszer kell és megfelelő taktika, amivel dominálni tudjuk a meccseket.
Nyilván örülnék egy Reijnders-nek (aki a Citybe megy valószínűleg), de így is egy erős keretünk van.
Courtois - TAA, Asencio, Rüdiger, Huijsen, Carreras - Tchouameni, Valverde, Jude - Vini, Mbappe
Ezt vizionálom egyébként. Esetleg Valverde hátrébb és Güler a francia helyén ellenféltől függően, vagy Valverde pihen és Güler van a poziciójában.
TAA egyébként zseniálisan osztogat a szélről, rengeteg fogunk vele erősödni, a pontrúgásaink is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."