sztem felbaszta magát, hogy ő már évek óta házon belül küzd hajt bizonyit (legalábbis az ő szemével nézve), és mégis most egy fiatal kulsos, a madridert sokkal kevesebbet tevo, kevesebbet elérő ember kapja meg a nulláról az orra előtt a pozit.wZoLee7 írta:Edzőnél annyira nam számít a kor, a lényeg az, hogy tanuljon. Ki kell próbálnia magát egy spanyol/német/angol középcsapatnál, abból már sok kiderülhet róla.MorataMartin írta: Na Raúl elhagyta a Real Madridot. Milyen edző ő? Évekig edzette a Castillát, de kiemelkedően nagy sikert nem ért el velük, igaz anno Zidane sem. Mégis lehet Raúlból nagyobb edző? Xabi Alonso már bőven előtte jár és ő pl sokkal fiatalabb nála.
jobbnak látta lépni, teljesen megértem, emberi döntés.
nyilvan, de én azt mondom, hogy szigoruan 3 kokemenyen kozepso vedo ember felesleges a csapatba, mert tamadasban nincs hasznuk, csak kevesebben vagyunk elöl emiatt, es ezert nehezebb a tamadok feladata is, vedekezesben meg ahogy mondod, be fognak segiteni mindig a kp-rol a 2 vedonek.ToniKroos írta:
Azért ez így nagyon leegyszerűsítése ennek a rendszernek. 3 belső védőnél a többiek sokkal több szabadságot kapnak. A normál 4 védős rendszerben sincs olyan, hogy a 2 belső védő ott marad egyedül, egy középpályás vagy a labdától távolabbi szélső hátvédnek általában szokott biztosítani. Ebben a rendszerben simán fel tud érni Belli a kapu elé, Bappeval meg Vinivel úgy hogy mellette lesz egy erős széljatékunk is. Felfogás kérdése csak, hogy mennyire leszünk támadónak ebben.