Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 11:40

Dejongot mindig is kiemelkedőnek tartottam :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 11:11

hehetheoriginal írta: eleve offtopik, es bar te vagy az admin, de en nem akarom szetoffolni, plane , amikor focirol beszelunk. en legalabbis gulerrol meg a jelen kp-rol beszelnek szivesen itt.
atviheted masik topikba, ahol vitazhatunk felolem, de mar leirtam itt , hogy hogy gondolom a dolgokat, nem muszaj elfogadni. plane nem tudlak kenyszeriteni, hogy megertsd, ha nem ugy erted, ahogy magyarazni probalom.
Nem lattam meg a magyarazatot arra, hogy az elmult ket evben senkit nem tartasz meg csak kiemelkedonek sem a Barcabol, most meg azt irod, hogy kezdetektol fogva vilagklasszis.

Az offolas meg mikor zavart teged :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 11:00

eleve offtopik, es bar te vagy az admin, de en nem akarom szetoffolni, plane , amikor focirol beszelunk. en legalabbis gulerrol meg a jelen kp-rol beszelnek szivesen itt.
atviheted masik topikba, ahol vitazhatunk felolem, de mar leirtam itt , hogy hogy gondolom a dolgokat, nem muszaj elfogadni. plane nem tudlak kenyszeriteni, hogy megertsd, ha nem ugy erted, ahogy magyarazni probalom.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 10:54

Hagyjuk...tipikus hehe, amikor mar bezarult minden menekulout.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 10:52

Technika alatt kerdes mit ertunk, de a labdakezelese, atvetelek rendben vannak, szuken csinalja, nem pattognak el meterekre a labdak,
en azt ertem ezalatt, hogy labdabiztossag. nyilvan ha mindket labad top szint, akkor konnyebben tudod megtartani 2-3 ember kozt a labdat - ami sztem a legfontosabb dolog, mert ott dol el a kp-n minden, hogy hogy tud vki egymaga a kvalitasai miatt emberelonyt kialakitani a tamadashoz, illetve levenni a terhet a vedokrol egy jo kimozgassal es labdamegtartassal, neadjisten egy fasza egyboli passzal - ezt nem erzem gulinel, inkabb egylabas, mint ketlabas. egyszeru fizika ez, 2 labbal mindig konnyebb lesz, mint 1-gyel, es komplex feladatokat is meg lehet oldani, amit 1 labbal nem (igy lesz labdatartas, labdavesztes helyett pl)
Anthony írta: Két jó góllövő játékost vissza vonunk a középpályára. Érdekes.
guli inkabb kp-s nalam, elore egyszeruen keves fizikalis adottsagokban, legyen az akar szelen, vagy tamadokent. beli mas kerdes, azt en se ertem miert akarja xabi a kp-ra, ott ki van szedve a komfortzonajabol, nem az a legerosebb, legjobb pozicioja, helyette elegetjuk az energiajat a kp-n, ahelyett, hogy a kreativitasa es kapu ele erkezese, befejezokeszsege es golerzekenysege ki lenne hasznalva, ezt elvesszuk tole.
eddig sem tudott maradandot alkotni kp-n, nem tudta stabilizalni, egyertelmu szamomra, hogy nem a kp-n van a helye, hanem valahol feljebb.
Nem melyik skalan, hanem melyik alternativ vilagodban.
hagyjuk. probaltam megmagyarazni, nem kotelezo egyeterteni vagy megerteni.
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 27., kedd 10:46

Két jó góllövő játékost vissza vonunk a középpályára. Érdekes.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 10:45

Remy írta: Kar, hogy nem politikai palyat valasztottal. Es ezt most a leheto legpozitivabb ertelemben irom. Zsenialisan tudod csavarni a dolgokat, hogy kihozd, igazabol te mindvegig jot mondtal.
tudom, de nem lenne gyomrom hozza tul bekepzelt vagyok a sok ostoba fasszal idot fecserelni :lol:
thereisonly1ronaldo

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 27., kedd 10:43

visszaterve a topik temahoz, ezek nuanszok, hogy pedri vagy rodri, a kp-n a legfontosabb dolog a labdabiztossag, technikai tudas, es gyors gondolkodas, ez a ket spanyolnal elit szint, gulernel meg max az utolso teljesul egyelore, es nem hinnem, hogy ezt annyira tudna fejleszteni, mert ez adottsag, ezzel vagy szuletik vki, vagy nem
Szerintem pont ezert van potencial Gulerben. Technika alatt kerdes mit ertunk, de a labdakezelese, atvetelek rendben vannak, szuken csinalja, nem pattognak el meterekre a labdak, de ez a resz pont fejlesztheto, ha fejben lenne lassu, azt nehezebb magasabb szintre huzni, de nagyon jok a meglatasai. Nekem az a kerdes vele kapcsolatban, hogy melyebben jatszva mennyire latja at az egesz palyat, mert eddig azt latni, hogy a melysegi labdai jok, de neha lassitani kell a jatekot, nem kutba dobni egy kis esellyel sikeres passz oltaran. Ehhez meg pillanatok alatt fel kell merni melyik tars hol helyezkedik es merre indul, ebben volt etalon Kroos. Mondjuk O mar azelott tudta mi kovetkezik, hogy megkapta a labdat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 10:36

Galacticos írta:
hehetheoriginal írta: rodri is stabil, mint focista, attol meg, hogy puhos sotlan semmilyen szamomra.
Ket napja meg hozni akartad debruynevel. :lol:

En azt nem ertem hogy a multkor a portos kisgyerekre azt irtad hogy nem kell testi fogyatekkal elo kozeppalyas mert torpe. 175cm a gyerek, magasabb mint hazard vagy pedri, egymagas neymarral. :lol:
Annál tuti alacsonyabb, TM szerint 168 cm.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 10:35

Re: Real Madrid vs. Barcelona
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023.07.28. 19:54

Nem lesajnalas, egyszeru tenyek.
Melyik jatekos szuk elit vagy emelkedik ki a barcabol?
Micsoda gyongyszem :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 27., kedd 10:33

hehetheoriginal írta: rodri is stabil, mint focista, attol meg, hogy puhos sotlan semmilyen szamomra.
Ket napja meg hozni akartad debruynevel. :lol:

En azt nem ertem hogy a multkor a portos kisgyerekre azt irtad hogy nem kell testi fogyatekkal elo kozeppalyas mert torpe. 175cm a gyerek, magasabb mint hazard vagy pedri, egymagas neymarral. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 10:30

hehetheoriginal írta: attol fugg melyik skalan nezem.
ha mai futball szinten, akkor van, ha all-time skala, akkor nalam nincs.

visszaterve a topik temahoz, ezek nuanszok, hogy pedri vagy rodri, a kp-n a legfontosabb dolog a labdabiztossag, technikai tudas, es gyors gondolkodas, ez a ket spanyolnal elit szint, gulernel meg max az utolso teljesul egyelore, es nem hinnem, hogy ezt annyira tudna fejleszteni, mert ez adottsag, ezzel vagy szuletik vki, vagy nem
Nem melyik skalan, hanem melyik alternativ vilagodban.

Masik topicban volt ilyen is:
A te/ti értékítéleteteket - nehez szo - minositi, nalam se vinicius, se egy darab mai focista nem üti meg az altalam elvart szintet, ami nalam vilagklasszis vagy szuk elitnek szamitana.
Aztan hivtad a Barca keretet all time gyengenek is, kozben Camavingat vilagklasszisnak, stb.stb.stb.

Es akkor jossz ide szemelyeskedni, aztan azt sem tudod melyik nap mit beszelsz, de mivel legalabb ket harom allaspontod van egy temaban, igy mindig talalsz kiutat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 10:28

Kar, hogy nem politikai palyat valasztottal. Es ezt most a leheto legpozitivabb ertelemben irom. Zsenialisan tudod csavarni a dolgokat, hogy kihozd, igazabol te mindvegig jot mondtal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 10:25

attol fugg melyik skalan nezem.
ha mai futball szinten, akkor van, ha all-time skala, akkor nalam nincs.

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 10:23

Most akkor van spanyol vilagklasszis vagy evek ota nincs? :| Összezavarodtam, hogy eppen melyik tevedhetetlen igazsagod valid.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 10:20

rodri is stabil, mint focista, attol meg, hogy puhos sotlan semmilyen szamomra. egyeni szubjektiv velemeny, foleg mikor egy belingemmel vagy biniciusszal hasonlitjuk egy balondor versenyben.
de pedri tobb nala, foleg elorejatekban. max fizikalisan erosebb a citys, mert szimplan puhos nagydarab es jol hasznalja

de ilyeneket miert kell magyarazni, azt hittem ezen a szinten tulleptunk mar, es nagyjabol mindenki tudja/latja, hogy ki az ertelmes focista es a nulla... :coffee:
ugyanazt érzem nála, mint a pedri, gavi vonalon, hogy berakják fiatalon, aztán ugyanaz marad a szint pályafutás végéig.
ezt irtam ma is. pedri kezdettol fogva elit.
Többet nem hozok, nehogy felrenyeld a kakaot.
arrol nem tehetek, hogy ez ma a szint. ezen a szinten pedri a legjobbak kozt van kezdettol fogva. mit nem lehet ezen erteni?
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 10:16

hehetheoriginal írta: azt batran, nagy kockazat nelkul ki lehet jelenteni, hogy aki szerint pedri nem vilagklasszis es szuk elit, az egyszeruen nem ert a focihoz.
>>>>>>
: hehetheoriginal » 2024.07.01. 13:52
nyilvan csak yt
santosos neymarra emlékeztet.
az meg nem 2 szinttel volt yamal fölött
de lényegtelen amúgy, hagyjuk ezt a mec vagy a messinho gyerekeket, a lényege a mondókámnak, hogy sztem nem olyan nagy extra ez a yamal.
ugyanazt érzem nála, mint a pedri, gavi vonalon, hogy berakják fiatalon, aztán ugyanaz marad a szint pályafutás végéig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022.08.02. 12:36
'shutterisland írta:
hamarosan 23 eves es szerintem 100 felnott tetmeccs sincs a lababan a barca b-s meccsekkel egyutt sem, ez a legnagyobb baj.
kb 2020-ban el kellett volna kuldeni kolcsonbe egy alsohazi csapatba es ott hagyni 2 evre.

biztosan nem felso polc, ez latszik, de mondjuk egy denis suarez/rafinha alcantara/tello szint siman van (lehetett volna) benne egy jobb karriermenedzselessel es ha igaz, akkor profibb hozzaallassal.

azert schoolboy es schoolboy kozott is van kulonbseg, meg gavi is jobban alakul, nem hogy pedri.
Nalunk is van halom ilyen, mata sarabia stb rengeteg nuevo lofasz, aztan fullatlag.
Nincs spanyol vilagklasszis hosszu evek ota
Többet nem hozok, nehogy felrenyeld a kakaot.

KEZDETEKTOL VILAGKLASSZIS, irtad ma. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. május 27., kedd 10:13

Pedri világklasszis (amúgy szerintem is az a jelenlegi mezőnyben), de Rodri, aki kb mindenben erősebb, puhos spanyol sablon oldalpassz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 10:10

azt batran, nagy kockazat nelkul ki lehet jelenteni, hogy aki szerint pedri nem vilagklasszis es szuk elit, az egyszeruen nem ert a focihoz.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 10:08

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Vilagklasszis Pedri, ajjajj.
ne nagyon hangoztasd ilyenekkel, hogy nem ertesz a sportaghoz :roll:
Szerencsere te igen, bizonyitod is folyamatosan. Itt olvashattuk eloszor :ike:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: