Politika
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Szerintem sokan vannak akiknek a Tisza nem teljesen szimpatikus, de rájuk szavaznak majd. Ez még hozzájön ahhoz a réteghez akik nyíltan vállalják.
Én sem vagyok benne biztos, hogy hosszú távon a Tisza és MP a megoldás, még ha rövid távon rájuk is van szükség. Számomra még nem teljesen tiszta, hogy milyen irányba kormányoznának - valami ellen lenni mindig egyszerűbb mint valami mellett.
Én sem vagyok benne biztos, hogy hosszú távon a Tisza és MP a megoldás, még ha rövid távon rájuk is van szükség. Számomra még nem teljesen tiszta, hogy milyen irányba kormányoznának - valami ellen lenni mindig egyszerűbb mint valami mellett.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
de pont ez az, hogy ezt az 1/3at nem tudja majd elvinni telibe Fidesznuevo_ericco írta: Kétségem sincs afelől, hogy azok közt, akik picit is aktívabban érdeklődnek a közélet iránt a Tisza vezet. Lehet nem is kevéssel. De ez a teljes szavazók kb 2/3-a. A maradék 1/3 fogja eldönteni a választásokat, mint legutóbb is.
ez a hatalmas embertömeg, ami nem is csak a Tisza meg MP mellett van, csak szimplán változást akar sarokba szorítva érzi magát egyre jobban, hogy ha most nem, akkor kb soha többet, az biza akarva akaratlanul is fog ezért tenni
pontosan a fidesz mozgósítja egyre jobban az állítólagos ellenségeit minden egyes mozzanatával
ez rengeteg plusz elérés
Ez viszont el van túlozva és a kutatások sem támasztják alá. Azok szerint jelenleg kb. annyi ember nem menne el szavazni, amennyi egyébként sem szokott. Nincs sehol se a maradék 1/3
-
Kétségem sincs afelől, hogy azok közt, akik picit is aktívabban érdeklődnek a közélet iránt a Tisza vezet. Lehet nem is kevéssel. De ez a teljes szavazók kb 2/3-a. A maradék 1/3 fogja eldönteni a választásokat, mint legutóbb is.
Azért most is lesznek bőven akik orrbefogva fognak MP-re szavazni, etekintetben nincs változás.
Viszont valóban, jó hogy említetted a Tisza-szigeteket, az ő mozgósító képességüket nem szabad lebecsülni. Ilyen kiépült hálózata pl. az összefogásnak nem volt. Ezzel együtt elbízni sem szabad magunkat. A hátralévő 10-11 hónap jóval nehezebb lesz, mint az elmúlt 1 év
Viszont valóban, jó hogy említetted a Tisza-szigeteket, az ő mozgósító képességüket nem szabad lebecsülni. Ilyen kiépült hálózata pl. az összefogásnak nem volt. Ezzel együtt elbízni sem szabad magunkat. A hátralévő 10-11 hónap jóval nehezebb lesz, mint az elmúlt 1 év
Majdnem 2 millió ember szavazott le a 2022es összefogásra
ekkor 3 millió szavazatot kapott a Fidesz, de akkor fullba tolták a kretént és atomháborúval
Ott kimaxolták magukat úgy érzem, már annyira nem fognak tudni megmozgatni tömegeket, mint akkor.
Tisza sokkal jobban felépített egység, mint az összefogás volt és hatalmas a különbség mindenben.
Elég megnézni mennyien mennek ki ahányszor MP megjelenik valahol és mennyi volt ez a szám MZP alatt.
Egészen megdöbbentő és ez azt is jelenti, hogy ennyi ember büszkén fel is vállalja nap mint nap, hogy változást akar és ez a nem mindegy.
Pontosan ez fordult át, hogy már Fideszesnek cikibb lenni és ők rejtőznek, ami hatalmas különbség.
Most van az embereknek mi mögé beállni, egy rendes vízió.
Nagyon le van becsülve, hogy az emberek elérik egymást és beszélnek egymással.
2022ben nem tudtál rendesen beállni mögéjük, mert az egy orrbefogós X volt az MZP mögött lévők miatt, de most nem egy ember beszélget meg ismerteti meg másokkal a Tiszát és hogy végre itt egy rendes opció.
És hogy a Fidesz nem szerzett azóta szavazókat, csak elvesztett egy rakást az is egyértelmű.
Hiába mondjátok, hogy nem, de rengeteg helyen beütött az infláció végleg, embertelen ahogy az élelmiszerek megdrágultak például azóta, míg a fizetés kb alig mozdult fel.
Ezt érzik a legjobban az emberek.
Pluszban a Fidesz minden egyes ilyen döntésével, ahol megyünk Oroszország felé, csak az ellenzéki szavazatokat löki át a Tiszához és csak egyre nagyobb átszavazás lesz a Tiszára.
Mikor húzni kell az X-et és már miniOroszország leszünk addigra, rengeteg ember fogja az MKKP, Momentum, de még a Mi Hazánk helyett is behúzni a Tiszára, mert nem éri meg ezt a kockázatot, túl nagy lesz a tét.
Fideszt jelenleg max 2.2 millió szavazóra mérik, ha marad az átlagos részvétel a szavazáson, az olyan 5.8 millió.
Ha MZPék összeszedtek 2 millió szavazatot, akkor ez a Tisza ilyen szervezetten, ennyi eléréssel online és offline is és a Tisza-szigetek stb szinte elképzelhetetlen, hogy 2.5 millió alatt maradjon, az meg a Fidesznek már nagyon plafon és ahhoz meg kéne indulniuk felfelé.
Tisza az még mindig megy felfelé, bár már kicsiket csak, Fidesz meg lefelé megy folyamat.
Itt a fidesznek már az se elég ha elkezd stagnálni a folyamat, meg kéne fordulnia.
Listán sztem fix el lesz verve a Fidesz, tippre nem is kicsit, itt az egyéni kerületek a kérdés, oda mennyire lehet átmenteni azt az előnyt és mennyi marad meg belőle, ez itt a fő veszélyforrás.
Ez sokkal másabb, mint ami 3 éve volt, ennyi szavazatot ennek simán kell számítania.
Itt ha tényleg lesz választás a mozgósításon lesz a lényeg, de jelenleg szarban van a Fidesz, az nem kérdés.
ekkor 3 millió szavazatot kapott a Fidesz, de akkor fullba tolták a kretént és atomháborúval
Ott kimaxolták magukat úgy érzem, már annyira nem fognak tudni megmozgatni tömegeket, mint akkor.
Tisza sokkal jobban felépített egység, mint az összefogás volt és hatalmas a különbség mindenben.
Elég megnézni mennyien mennek ki ahányszor MP megjelenik valahol és mennyi volt ez a szám MZP alatt.
Egészen megdöbbentő és ez azt is jelenti, hogy ennyi ember büszkén fel is vállalja nap mint nap, hogy változást akar és ez a nem mindegy.
Pontosan ez fordult át, hogy már Fideszesnek cikibb lenni és ők rejtőznek, ami hatalmas különbség.
Most van az embereknek mi mögé beállni, egy rendes vízió.
Nagyon le van becsülve, hogy az emberek elérik egymást és beszélnek egymással.
2022ben nem tudtál rendesen beállni mögéjük, mert az egy orrbefogós X volt az MZP mögött lévők miatt, de most nem egy ember beszélget meg ismerteti meg másokkal a Tiszát és hogy végre itt egy rendes opció.
És hogy a Fidesz nem szerzett azóta szavazókat, csak elvesztett egy rakást az is egyértelmű.
Hiába mondjátok, hogy nem, de rengeteg helyen beütött az infláció végleg, embertelen ahogy az élelmiszerek megdrágultak például azóta, míg a fizetés kb alig mozdult fel.
Ezt érzik a legjobban az emberek.
Pluszban a Fidesz minden egyes ilyen döntésével, ahol megyünk Oroszország felé, csak az ellenzéki szavazatokat löki át a Tiszához és csak egyre nagyobb átszavazás lesz a Tiszára.
Mikor húzni kell az X-et és már miniOroszország leszünk addigra, rengeteg ember fogja az MKKP, Momentum, de még a Mi Hazánk helyett is behúzni a Tiszára, mert nem éri meg ezt a kockázatot, túl nagy lesz a tét.
Fideszt jelenleg max 2.2 millió szavazóra mérik, ha marad az átlagos részvétel a szavazáson, az olyan 5.8 millió.
Ha MZPék összeszedtek 2 millió szavazatot, akkor ez a Tisza ilyen szervezetten, ennyi eléréssel online és offline is és a Tisza-szigetek stb szinte elképzelhetetlen, hogy 2.5 millió alatt maradjon, az meg a Fidesznek már nagyon plafon és ahhoz meg kéne indulniuk felfelé.
Tisza az még mindig megy felfelé, bár már kicsiket csak, Fidesz meg lefelé megy folyamat.
Itt a fidesznek már az se elég ha elkezd stagnálni a folyamat, meg kéne fordulnia.
Listán sztem fix el lesz verve a Fidesz, tippre nem is kicsit, itt az egyéni kerületek a kérdés, oda mennyire lehet átmenteni azt az előnyt és mennyi marad meg belőle, ez itt a fő veszélyforrás.
Ez sokkal másabb, mint ami 3 éve volt, ennyi szavazatot ennek simán kell számítania.
Itt ha tényleg lesz választás a mozgósításon lesz a lényeg, de jelenleg szarban van a Fidesz, az nem kérdés.
2022-ben 4% volt a legnagyobb különbség a lista és az egyéni jelölt között. Szóval de, nagyjából így van. Az átlagszavazót nem érdekli a jelölt személye.cart írta: Egyéniben nem így van, főleg vidéken. De Budapesten is vannak kerületek ahol 30 éve MSZP/DK vezetés van.
Egyéniben nem így van, főleg vidéken. De Budapesten is vannak kerületek ahol 30 éve MSZP/DK vezetés van.
A közvélemény megbillenéséhez: hogy ne csak a világvége hangulat legyen. Írtam már korábban itt, hogy az én szüleim vérfideszesek (1998 óta Fidesz szavazók). Na, apukám már ott tart, hogy felajánlotta, hogy megpróbálhatom meggyőzni. Korábban ez is elképzelhetetlen volt. Anyukám sajnos hajthatatlan egyelőre. Szóval igenis vannak példák arra is, hogy a legvérmesebb fideszesek bizonytalanodnak el. Természetesen ez sem egy a teljes népességre kivetíthető pálda.
Ha az emlékeim nem csalnak, talán nyárra ígérte, hogy meglesznek a jelöltek.
Nem tudom milyen konkrétumokra gondolsz, amit kezdeni kellene. Nagyjából kb. mindegy, hogy kiket indítanak egyéni jelöltként, hacsak nem valami nagyon botrányos arcot. Az emberek a pártlogót nézik minden szavazólapon, nem szokott számottevő különbség lenni az egyéni jelöltre leadott szavazat és a listára leadott szavazatt között egy adott választókerületben.cart írta: Egyéniben 106-bol 87-et hozott a fidesz legutóbb, az a total mandátumok több mint fele. Kíváncsi vagyok ezzel a Tisza mit akar kezdeni amikor 1 évvel a választás előtt még jelöltjeik sincsenek.
Ha az emlékeim nem csalnak, talán nyárra ígérte, hogy meglesznek a jelöltek.
Egyéniben 106-bol 87-et hozott a fidesz legutóbb, az a total mandátumok több mint fele. Kíváncsi vagyok ezzel a Tisza mit akar kezdeni amikor 1 évvel a választás előtt még jelöltjeik sincsenek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennek mar szepen meg is agyaztak ujra a 15ezer helyett 75ezer lesz a gazszamlad videokkal...meg minden masnak is. Illetve ahogy irod is, kormanyon maradnak vagy sem, minden az o kezukben van, es az elszamoltatas nem realitas, mert igy vagy ugy, de mindenki "tartozik" nekik.Marky írta:
Konkretan az osszes kritikus infrastruktura az o kezukben van. Barmikor felverhetik mondjuk a gazarat az otszorosere es mutogathatnak a kormanyra, hogy tetszettek volna Putyinnak pucsitani...
En is borulatobb vagyok, mint itt ferni es co, akik ebben a flowban elnek, mint egyfajta alternativ valosag. A kormanyparti szavazok nagy reszenek lehet meg okostelefonja sincs, nemhogy aktiv legyen a kozossegi feluleteken. Es nyilvan, ha kormanyellenes videokat nezel, akkor kevesbe kapod arcba a masik oldalt es ez tevutra vihet, tulzott elvarasokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
En mar elkezdtem gondolkozni az exit planen. Minel szorosabb a verseny, annal radikalisabb az allampart es hiaba hoznanak egy ujabb 2/3-ot, ez nem konszolidalodna.
En nem akarom itthon megvarni az EU kilepest, a nyugati cegek tavozasat. Konkret tervet akarok jovo nyarra, ha menekulni kell innen.
Latok eselyt a Tiszas 2/3-ra, de pont ennyire eselyes egy ujabb egesz palyas Fidesz tarolas is. A kozvelemenykutatasokat zarojelbe kell tenni, mert a valasztast mindig azokon mulik, akik az utolso 2 hetben dontenek. Ha a Fidesz jol be tudja celozni ezt a csoportot es megkuldi oket egy kis penzzel, akkor ugyanaz lesz, mint 2022-ben. Kozben ott van az alusisakos naci part is, amivel barmikor koaliciora lephetnek majd, ha szukseg lesz ra.
En nem akarom itthon megvarni az EU kilepest, a nyugati cegek tavozasat. Konkret tervet akarok jovo nyarra, ha menekulni kell innen.
Latok eselyt a Tiszas 2/3-ra, de pont ennyire eselyes egy ujabb egesz palyas Fidesz tarolas is. A kozvelemenykutatasokat zarojelbe kell tenni, mert a valasztast mindig azokon mulik, akik az utolso 2 hetben dontenek. Ha a Fidesz jol be tudja celozni ezt a csoportot es megkuldi oket egy kis penzzel, akkor ugyanaz lesz, mint 2022-ben. Kozben ott van az alusisakos naci part is, amivel barmikor koaliciora lephetnek majd, ha szukseg lesz ra.
Konkretan az osszes kritikus infrastruktura az o kezukben van. Barmikor felverhetik mondjuk a gazarat az otszorosere es mutogathatnak a kormanyra, hogy tetszettek volna Putyinnak pucsitani...gutihaz14 írta: amugy eleg sok mindent el lehet erni szimpla parlamenti tobbseggel is de valoban nagyon nehez szembeszellel pisalni egy szetlopott orszagban ahol minden ki van menekitve
en csak a peldadra reflektaltam
amugy eleg sok mindent el lehet erni szimpla parlamenti tobbseggel is de valoban nagyon nehez szembeszellel pisalni egy szetlopott orszagban ahol minden ki van menekitve
amugy meg ne legyel ennyire pesszimista, probalj meg hinni egy picit
amugy eleg sok mindent el lehet erni szimpla parlamenti tobbseggel is de valoban nagyon nehez szembeszellel pisalni egy szetlopott orszagban ahol minden ki van menekitve
amugy meg ne legyel ennyire pesszimista, probalj meg hinni egy picit

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Te is olyan vagy guti, mint a puzserek, teljesen belelovalod magad , hogy itt mar szinte biztos, hogy vege van kicsi....
Csak aztan nehogy meglepetes erjen aprilisban. Hiszem, ha latom. Azonkivul azzal, hogy le van valtva a fidesz, de nem a szukseges, es létfontosságú 2/3-dal, akkor ugye meg a teljes hatorszag, hivatalok, minden is marad orban kezeben, szembeszelben meg nehéz pisalni, mint irtam, siman kinezem a melyen tisztelt honfitarsaimbol, hogy akkor 2030ban visszahozzak viktort, mert hat mp befuccsolt, nem tudott semmit elerni, viktor alatt meg olyan jo volt, hogy volt egy hatarozott, kemenyfaszu kurucos atyuska, egy igazi kemenylegeny, aki megkuzdott a gonosz brusszellel es megvedett minket a haborutol is.
Csak aztan nehogy meglepetes erjen aprilisban. Hiszem, ha latom. Azonkivul azzal, hogy le van valtva a fidesz, de nem a szukseges, es létfontosságú 2/3-dal, akkor ugye meg a teljes hatorszag, hivatalok, minden is marad orban kezeben, szembeszelben meg nehéz pisalni, mint irtam, siman kinezem a melyen tisztelt honfitarsaimbol, hogy akkor 2030ban visszahozzak viktort, mert hat mp befuccsolt, nem tudott semmit elerni, viktor alatt meg olyan jo volt, hogy volt egy hatarozott, kemenyfaszu kurucos atyuska, egy igazi kemenylegeny, aki megkuzdott a gonosz brusszellel es megvedett minket a haborutol is.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vicces hogy te egybitezel. Kicsit tedd takarékra magad, most meg szépen kérem.gutihaz14 írta:legnagyobb bovli propagandat mondod vissza ezzel. ez a te makrokornyezeted max. nem latod a nagy egeszet mert te csak a te szintedet vagy hajlando figyelembe venni
Es lehet mondani, hogy nyugat európai arak vannak, de mo-i fizetések, de ahogy nezem azert megis eleldegel mindenki szepen, nincsenek nagy nelkulozesek, neadjisten konkretan ehezesek, szepen megveszi mindenki a 3-4k-s hamburgert, ettermek, plazak, tele vannak, autora, utazasra, nyaralasra ugyanugy telik. P
falnak megyek mikor valaki ezzel jon hogy tele a plaza es a lidligy altalanos kepet vetiteni az orszagban levo allapotokrol...nagyon egybites szint...legalabb te ne mantrazd ezeket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
legnagyobb bovli propagandat mondod vissza ezzel. ez a te makrokornyezeted max. nem latod a nagy egeszet mert te csak a te szintedet vagy hajlando figyelembe venni
Es lehet mondani, hogy nyugat európai arak vannak, de mo-i fizetések, de ahogy nezem azert megis eleldegel mindenki szepen, nincsenek nagy nelkulozesek, neadjisten konkretan ehezesek, szepen megveszi mindenki a 3-4k-s hamburgert, ettermek, plazak, tele vannak, autora, utazasra, nyaralasra ugyanugy telik. P
falnak megyek mikor valaki ezzel jon hogy tele a plaza es a lidl

valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Fene tudja, mi lehet az igazság, de az biztos, hogy én nem indulnék ki abból, amit a Facebookon (és társain) látok.
Lehet bármennyi követője egy profilnak vagy egy csoportnak, lehet bármennyi komment, ahol egy nézet tükröződik vissza, ez a valóságban nem sokat jelent.
Nem tudom mennyire követtétek a romániai választásokat (Én Erdélyben élek és rá voltam függve, mert paráztam attól, hogy egy hasonló vezetőt kapunk a nyakunkba.), de ha csak a közösségi médián látottakat venném alapul, akkor 90 százalékkal kellett volna nyernie a magyarellenes jelöltnek. Pedig nem olyan az ismerősi köröm, hogy ezek a nézetek jöjjenek szembe szinte minden görgetéskor.
Remélem MP tanult valamit az itteni módszerek láttán és a megfelelő időben elmegy az összes televíziós vitára (Már ha lesz hova). Nekem meggyőződésem, hogy Nicusor Dan ezzel fordított a számokon és nyerte meg relatív simán a választást. Az ellenfele csak az elsőn jelent meg, ahol konkrétan le lett mosva, utána pedig gyakorlatilag interjúk voltak ezek a "viták", mert egyedül állt ki a rendezők és a sajtó elé. Viszont ehhez az kellett, hogy felkészült legyen és ne csak populista frázisokat puffogtasson. Szerintem jó esélye lehet Magyar Péternek, de biztosan nem lesz könnyű.
Nem szoktam beleszólni a magyar politikai témákba és szavazni sem szoktam a magyarországi választásokon, mert ha nem élek ott, akkor még kettős állampolgárként sem akarok beleszólni az ország dolgaiba (ahogy általában az itteni fiatalabb korosztály sem), de jövőre minden bizonnyal leadom én is a voksom, mert most nem "odapofátlankodásnak" érzem, hanem segítségnek. Aztán hátha.
Lehet bármennyi követője egy profilnak vagy egy csoportnak, lehet bármennyi komment, ahol egy nézet tükröződik vissza, ez a valóságban nem sokat jelent.
Nem tudom mennyire követtétek a romániai választásokat (Én Erdélyben élek és rá voltam függve, mert paráztam attól, hogy egy hasonló vezetőt kapunk a nyakunkba.), de ha csak a közösségi médián látottakat venném alapul, akkor 90 százalékkal kellett volna nyernie a magyarellenes jelöltnek. Pedig nem olyan az ismerősi köröm, hogy ezek a nézetek jöjjenek szembe szinte minden görgetéskor.
Remélem MP tanult valamit az itteni módszerek láttán és a megfelelő időben elmegy az összes televíziós vitára (Már ha lesz hova). Nekem meggyőződésem, hogy Nicusor Dan ezzel fordított a számokon és nyerte meg relatív simán a választást. Az ellenfele csak az elsőn jelent meg, ahol konkrétan le lett mosva, utána pedig gyakorlatilag interjúk voltak ezek a "viták", mert egyedül állt ki a rendezők és a sajtó elé. Viszont ehhez az kellett, hogy felkészült legyen és ne csak populista frázisokat puffogtasson. Szerintem jó esélye lehet Magyar Péternek, de biztosan nem lesz könnyű.
Nem szoktam beleszólni a magyar politikai témákba és szavazni sem szoktam a magyarországi választásokon, mert ha nem élek ott, akkor még kettős állampolgárként sem akarok beleszólni az ország dolgaiba (ahogy általában az itteni fiatalabb korosztály sem), de jövőre minden bizonnyal leadom én is a voksom, mert most nem "odapofátlankodásnak" érzem, hanem segítségnek. Aztán hátha.
- h3x0r
A nagyvaradi ellentuntetok kapcsan is hatra lehet dolni es megnyugodni, hogy csak szervezetten kuldtek oket oda, a ott eloket nem zavarta Magyar Peter.csababarca írta:Szerintem túlzott magabiztosság ezt gondolni, de Te tudod.ferni írta: Ha a Fidesz engedi lemenni a választásokat úgy hogy indulhat MP meg a Tisza akkor vége van a Fidesznek és ezt ők is tudják.
De ha megnezem helyi fb csoportokban ismerosok vagy helyben ismertebb emberek posztja alatti kommenteket, sok embernek maximum a stilussal van problemaja, de ugyanazt gondoljak, mint a bekiabalok. Es itt nem 3 ismerossel rendelkezo troll fiokokra kell gondolni, hanem valos emberekre. Arrol az ennel sokkal nagyobb tomegrol nem is beszelve, akik elolvasnak egy ilyen kommentet, egyet is ertenek vele, de csendben maradnak, nem like-olnak.
Ugyanez a kozvelemenykutatasoknal is, lehet orulni, hogy mar 45-35-re vezet a Tisza, de a valasztas napjan mindig meg fog jelenni 600-700 ezer ember, akik addig csendben voltak, nem mérték őket, vagy eleve azt hazudtak, hogy meg nem dontottek, mikozben pontosan tudtak hova fognak szavazni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem bizom a magyar tarsadalomban, egyszeruen tul sok a hulye, a vak, az ostoba, a roncs. Nem a fidesz vagy mp/tisza miatt nem hiszek a valtozasban, hanem mert amilyen menthetetlen, vesztes nep vagyunk. Hogy mi geci bazmeg mindig a szar oldalra allunk vagy ott vegezzuk. Balsors akit regen tep geci...
Ha ramcafolnanak, az lenne szamomra a legnagyobb meglepetés. Egyszeruen nem latom, nem tudom elkepzelni, hogy a foldesuras, kadarjanosos atyuskas megmentos balvanyimados szintrol el tudnank mozdulni egy nyugati, polgári iranyba.
1994ben ujra megvalasztottak az mszpt bazmeg, pusztan 4 ev utan, vagytak vissza, ami az elotte levo 40 evben volt.
fejlodott azota, jobb minosegu lett az ember, a gondolkodas? En pont hogy a butulast, a meg nagyobb lealjasodast latom mindenutt. Itt egyedul csak amiatt lehet valtozas, ha a nagy resz nincs a penzenel, sokkal szarabbul el, de sokkal, mint az elmult evekben barmikor. Es lehet mondani, hogy nyugat európai arak vannak, de mo-i fizetések, de ahogy nezem azert megis eleldegel mindenki szepen, nincsenek nagy nelkulozesek, neadjisten konkretan ehezesek, szepen megveszi mindenki a 3-4k-s hamburgert, ettermek, plazak, tele vannak, autora, utazasra, nyaralasra ugyanugy telik. Persze kicsit nehezebb, de nincs itt akkora baj, hogy barmilyen mondoka, propaganda vagy valosag annyira hatni tudjon sokmillio szavazora, hogy itt valtozast akarjon, pont szepen elvannak, es nem erdekli oket a szabadságjogok korlatozasa, az esetleges eu-bol valo kilepes, a teljes keletre tolodas, ez mind szep virtualis kezzel nem megfoghato dolog, a tarsadalom meg kozombos, szethuzo, kicsit sem szolidaris,
halott.
Ha ramcafolnanak, az lenne szamomra a legnagyobb meglepetés. Egyszeruen nem latom, nem tudom elkepzelni, hogy a foldesuras, kadarjanosos atyuskas megmentos balvanyimados szintrol el tudnank mozdulni egy nyugati, polgári iranyba.
1994ben ujra megvalasztottak az mszpt bazmeg, pusztan 4 ev utan, vagytak vissza, ami az elotte levo 40 evben volt.

halott.
thereisonly1ronaldo
-
Szerintem pedig nem fordult át semmi, csak sokan pártoltak el tőlük, akik előtte sem voltak elkötelezett fideszesek, de különböző okok miatt mégis oda szavaztak. Most ezek elbizonytalanodtak, de nem lettek azonnal Tisza szavazók. Lehet azok lesznek a végén, de ugyanúgy benne van az is, hogy végül leadják a voksot a Fideszre (osztogatás, jól sikerült kampány-finish, stb. miatt)ferni írta:Egyszerűen már átfordult a dolog
Nem biztos, hogy pánik. lehet csak keresik a fegyvert, a témát, a tömeg G-pontját. Még van idejük próbálgatni.csababarca írta: Egyedüli bizonyíték erre valóban a fidesz pániküzemmódja.