Ide is elertunkA magyar kormánybiztos szerint a drogról szövegelő rapperek bűnrészesek és következményekkel kell számolniuk

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 27., kedd 14:59
Ide is elertunkA magyar kormánybiztos szerint a drogról szövegelő rapperek bűnrészesek és következményekkel kell számolniuk
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 27., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 12:26
nem, akik tamogatjak, azok nagy resze valtozast, jobbat akar, kb mindegy, hogy mp vagy egy fadarab jön, csak viktor takarodjon.ezek alapján akik támogatják azoknak is alacsony az IQ-ja?
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. május 27., kedd 12:00
Nagyjából azt írod le amit én is, de kiragadod az első mondatot, ezek alapján akik támogatják azoknak is alacsony az IQ-ja? Amíg nincs program, nincsenek azok amit leírtál addig csak az alapján lehet állást foglalni amit látunk, és ehhez igenis hozzá tartozik az érzelem amit kivált.hehetheoriginal írta:ezeknek az embereknek alacsony az iq-ja.Szerintem sokan vannak akiknek a Tisza nem teljesen szimpatikus,
egyszeruen nincs mi alapjan, nincs lenyegi dolog, ami alapjan el tudnak donteni, hogy szimpatikus lehessen vagy sem, mert nem kaptak felhatalmazast, nem kaptak feladatokat, hivatalt, ami reven ok barmit is valtoztatni vagy befolyasolni tudtak volna. ez ehhez a sok emberhez agyilag nem jut el sajnos. aki meg ennek ellenere, pusztan erzelmi alapon megis allast tud foglalni, arrol ki kell mondjuk, hogy nem tul okos.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 27., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 27., kedd 10:58
Ebben nem lennék annyira biztos, de ez úgysem most fog kiderülni, hanem csak jövő áprilisban.ferni írta: de pont ez az, hogy ezt az 1/3at nem tudja majd elvinni telibe Fidesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 10:56
ezeknek az embereknek alacsony az iq-ja.Szerintem sokan vannak akiknek a Tisza nem teljesen szimpatikus,
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 27., kedd 10:56
Mindig amikor MP-t megkerdezik kulonbozo szektorokrol mint pl. oktatas, agrarium stb, akkor elmondja oszinten, hogy nem Magyar Peter fogja eldonteni az iranyt, hanem a terulet szakemberei. Na meg nyilvan programot is irnak.babaking írta: Szerintem sokan vannak akiknek a Tisza nem teljesen szimpatikus, de rájuk szavaznak majd. Ez még hozzájön ahhoz a réteghez akik nyíltan vállalják.
Én sem vagyok benne biztos, hogy hosszú távon a Tisza és MP a megoldás, még ha rövid távon rájuk is van szükség. Számomra még nem teljesen tiszta, hogy milyen irányba kormányoznának - valami ellen lenni mindig egyszerűbb mint valami mellett.
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. május 27., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 27., kedd 10:13
de pont ez az, hogy ezt az 1/3at nem tudja majd elvinni telibe Fidesznuevo_ericco írta: Kétségem sincs afelől, hogy azok közt, akik picit is aktívabban érdeklődnek a közélet iránt a Tisza vezet. Lehet nem is kevéssel. De ez a teljes szavazók kb 2/3-a. A maradék 1/3 fogja eldönteni a választásokat, mint legutóbb is.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 27., kedd 10:05
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 27., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 27., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 27., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 27., kedd 9:29
2022-ben 4% volt a legnagyobb különbség a lista és az egyéni jelölt között. Szóval de, nagyjából így van. Az átlagszavazót nem érdekli a jelölt személye.cart írta: Egyéniben nem így van, főleg vidéken. De Budapesten is vannak kerületek ahol 30 éve MSZP/DK vezetés van.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 27., kedd 9:20
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 27., kedd 9:07
Nem tudom milyen konkrétumokra gondolsz, amit kezdeni kellene. Nagyjából kb. mindegy, hogy kiket indítanak egyéni jelöltként, hacsak nem valami nagyon botrányos arcot. Az emberek a pártlogót nézik minden szavazólapon, nem szokott számottevő különbség lenni az egyéni jelöltre leadott szavazat és a listára leadott szavazatt között egy adott választókerületben.cart írta: Egyéniben 106-bol 87-et hozott a fidesz legutóbb, az a total mandátumok több mint fele. Kíváncsi vagyok ezzel a Tisza mit akar kezdeni amikor 1 évvel a választás előtt még jelöltjeik sincsenek.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 27., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 7:46
Ennek mar szepen meg is agyaztak ujra a 15ezer helyett 75ezer lesz a gazszamlad videokkal...meg minden masnak is. Illetve ahogy irod is, kormanyon maradnak vagy sem, minden az o kezukben van, es az elszamoltatas nem realitas, mert igy vagy ugy, de mindenki "tartozik" nekik.Marky írta:
Konkretan az osszes kritikus infrastruktura az o kezukben van. Barmikor felverhetik mondjuk a gazarat az otszorosere es mutogathatnak a kormanyra, hogy tetszettek volna Putyinnak pucsitani...
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 27., kedd 7:38
Konkretan az osszes kritikus infrastruktura az o kezukben van. Barmikor felverhetik mondjuk a gazarat az otszorosere es mutogathatnak a kormanyra, hogy tetszettek volna Putyinnak pucsitani...gutihaz14 írta: amugy eleg sok mindent el lehet erni szimpla parlamenti tobbseggel is de valoban nagyon nehez szembeszellel pisalni egy szetlopott orszagban ahol minden ki van menekitve
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem