Első 3 rész után nagyon bejön nekem is. A legjobbak a cameo-ksoadroli írta: The Studiot Seth Rogenék nagyon odatették, kurvajó![]()
Szerintem be fog zsebelni pár díjat is.

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 2., hétfő 22:42
Első 3 rész után nagyon bejön nekem is. A legjobbak a cameo-ksoadroli írta: The Studiot Seth Rogenék nagyon odatették, kurvajó![]()
Szerintem be fog zsebelni pár díjat is.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. június 2., hétfő 22:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. június 2., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. június 1., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 31., szombat 13:33
Én is csak úgy tudtam, hogy az utolsó évadban ugrottak be helyette, nem az elejétől fogva, de akkor majd utána nézekP. Krisz írta:Lehet, hogy most egy világot török össze benned, de a sisak alatt nem Pedro van.ferni írta: Dobál fel most Mandalóri klippeket a YouTube, nagyon vicces, ahogy Pedro Pascal jobban színészkedik, sokkal kifejezőbb egy baszom nagy mindent takaró sisakkal a fején, mint Bella a 2. évad The Last of Usban...
Rant vége, várjuk a harmadik évadot, Kaithlyn fix jó lesz.![]()
A gyalog stunt Brendan Wayne, a harcos stunt pedig Lateef Crowder. Pedro csak a hang.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 31., szombat 13:19
https://www.youtube.com/watch?v=SC3C7GMMfDU&t=452sferni írta: Dobál fel most Mandalóri klippeket a YouTube, nagyon vicces, ahogy Pedro Pascal jobban színészkedik, sokkal kifejezőbb egy baszom nagy mindent takaró sisakkal a fején, mint Bella a 2. évad The Last of Usban...
Rant vége, várjuk a harmadik évadot, Kaithlyn fix jó lesz.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 31., szombat 13:10
Lehet, hogy most egy világot török össze benned, de a sisak alatt nem Pedro van.ferni írta: Dobál fel most Mandalóri klippeket a YouTube, nagyon vicces, ahogy Pedro Pascal jobban színészkedik, sokkal kifejezőbb egy baszom nagy mindent takaró sisakkal a fején, mint Bella a 2. évad The Last of Usban...
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 31., szombat 11:19
Jópár epizód volt, ahol amúgy nem is ő van a sisak alatt, a harmadik évadhoz ha jól tudom, csak a szinkront adta, mert akkor forgatták a Last of Us-t is.ferni írta: Dobál fel most Mandalóri klippeket a YouTube, nagyon vicces, ahogy Pedro Pascal jobban színészkedik, sokkal kifejezőbb egy baszom nagy mindent takaró sisakkal a fején, mint Bella a 2. évad The Last of Usban...
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 30., péntek 23:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 29., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 27., kedd 18:02
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 27., kedd 17:50
Ha a fater fekete, muter fehér, akkor csak 50% indok van a rasszizmusrasoadroli írta:csak Hermione lett brazil![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 27., kedd 17:47
Ne rontsd már el az örömét....soadroli írta:csak Hermione lett brazil![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. május 27., kedd 17:43
csak Hermione lett brazil
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 17:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 15:21
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 27., kedd 15:21
Az, meg vak profithajhászás.hehetheoriginal írta: Csak inkompetencia![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 27., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 26., hétfő 23:29
Azért a játékról, mert abban sem derül ki minden, nem is ezen van a hangsúly. Sorozat sem feltétlen azért gyengébb, mert nincs minden a képernyőn.csababarca írta: Nehéz így a beszélgetés, hogy Te a játékról beszélsz, én meg a sorozatról.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játék, sorozat eleji Joel simán beáldozta volna a "csomagot". Egy kiüresedett, érzelmek nélküli ember volt. Ez volt a karakterfejlődésének a lényege, hogy a végére még az emberiség sorsa sem érdekelte, mert visszatért a fény az életébe.csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mert ki az a hülye, aki nulla infó alapján máshogy döntene?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem