Jim írta:
Pad'em írta:
Jimmy élete most lesz teljes. Jacobóval, Chemával többek között dolgozott együtt már annó.
szerintem ez a normális, hogy minden csapatnál felmérik a szezonok előtt, melyik utánpótlás játékosokat lehet használni a következő szezonban….
bízakodó vagyok én is, hogy jól fogja használni a fiatal játékosokat is
Egyetértek, pláne manapság amikor konkrétan alig lehet mondani olyan klasszist akit ha leigazolsz egyértelműen erősödsz. Igaz ez kb minden posztra. Ancelotti ebben nagyon elmaradott volt, ebben hatalmasat lehet fejlődni. Barca megmutatta idén Casado, Bernal, Gerard Martín akik konkrétan semmiből bedobva segítettek sokat Flicknek. Cubarsít, Fermint, Youngestet ne is említsük.
@Rodra10_97 (Relevo): "There is a name that I keep hearing about these days:
It's César Palacios, who is now 100% fit after his injury and who Xabi also eyed for Leverkusen. Looking forward to seeing him at the highest level and hopefully on the Club World Cup roster."
Tavaly szenvedett ACL-t nyári túrán a Milan ellen, május elején tért vissza a Castillába. Középső középpályás, sérülés előtti videók alapján pont olyan profil ami nekünk hiányzik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"