Luka Modrić
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Valaki berakta Valverde csaladjat, hogy mennyire zokogtak?
Nagyon aranyosak voltak.
Nagyon aranyosak voltak.

Szavak nincsenek
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Modrictól az a "ch", én éreztem magam rosszul Pique helyettlestat írta: https://www.youtube.com/watch?v=PfruW2pWkCs
Most dobta fel a youtube. Meg mindig kurva nagy.![]()

Modrić GOES CRAZY after WINNING against PSG | Champions League
Ezt kerestem napok óta, mennyi energia és elhivatottság van benne a klubb iránt

Emlékszem mikor megkapta a 10-es mezt 32 évesen, úgy voltam vele hogy arra a 2évre már minek váltani, aztán keményen rám cáfolt és 39évesen még mindig kulcsfigura tudott lenni! Hihetetlen

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Kercsó írta: már érkeznek is az InterMiami pletykák. remélem kamu.
nagyon csalódott lennék, ha abba a műanyag csapatba menne levezetni![]()
És még Ronaldot is akarnák, mellé mondjuk behúznék egy Ramost is.

Ramos, Modric, Crisitano Ronaldo, Busquets, Messi, Suarez mag kemény lenne.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
már érkeznek is az InterMiami pletykák. remélem kamu.
nagyon csalódott lennék, ha abba a műanyag csapatba menne levezetni
nagyon csalódott lennék, ha abba a műanyag csapatba menne levezetni

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Köszönünk mindent, egy csoda volt minden perc amit a klub színeiben töltöttél.
Picit sajnálom, hogy nem maradt még egy évet, utána pedig leült volna Xabi mellé.
Remélem Ő és Kroos is marad a klub kötelékeiben.
Picit sajnálom, hogy nem maradt még egy évet, utána pedig leült volna Xabi mellé.
Remélem Ő és Kroos is marad a klub kötelékeiben.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Maestro, legenda, Isten veled, csodalatos idoszak volt!
- Pad'em
Elköszönt a példakép, akit még a véresszájú Real gyülölő stadionok szurkolói is megtapsoltak rendre. Mindig alázattal és szerényen varázsolt, 13 év után is ugyanolyan odaadással, mindig közel 100%-ot adva, még csereként sem duzzogva alárendelve magát a csapatnak.
Visszanéztem az összes gólját most, hát nem igen szerzett kicsiket fehér Gandalfunk. Írta valamelyik lap, hogy a neve ott van a címeren, és hát tényleg, nem sok nála nagyobb Real legenda van, pedig van jó pár.
Tisztán emlékszem mikor Mourinho beküldte első meccsén csereként a Barca ellen. Kevés idő alatt látszott ahogy labdába ér, hogy megfogtuk az Isten lábát. Ki gondolta volna, hogy ez 6 BL-t és a klub történelmének legtöbb trófeáját jelenti...
Én szeretem a fiataljainkat is és szerintem simán lesz akitől 8-10 év múlva legendaként, könnyezve búcsúzunk és az élet megy tovább de most konkrétan úgy érzem, hogy távozik a Real Madridtól a Real Madrid. Az RMCF-ből távozik az M.
Eddig teljesen közömbös volt ez az n+1-dik világkupa a nyáron, de egyszerűen meg kell nyerni Modricnak búcsúajándékul. Pár éven belül meg remélem ismét a klubnál látjuk. (Kroos, Ramos, Benzema vagy Marcelo társaságában)
Köszönök mindent Lukita.
Visszanéztem az összes gólját most, hát nem igen szerzett kicsiket fehér Gandalfunk. Írta valamelyik lap, hogy a neve ott van a címeren, és hát tényleg, nem sok nála nagyobb Real legenda van, pedig van jó pár.
Tisztán emlékszem mikor Mourinho beküldte első meccsén csereként a Barca ellen. Kevés idő alatt látszott ahogy labdába ér, hogy megfogtuk az Isten lábát. Ki gondolta volna, hogy ez 6 BL-t és a klub történelmének legtöbb trófeáját jelenti...
Én szeretem a fiataljainkat is és szerintem simán lesz akitől 8-10 év múlva legendaként, könnyezve búcsúzunk és az élet megy tovább de most konkrétan úgy érzem, hogy távozik a Real Madridtól a Real Madrid. Az RMCF-ből távozik az M.
Eddig teljesen közömbös volt ez az n+1-dik világkupa a nyáron, de egyszerűen meg kell nyerni Modricnak búcsúajándékul. Pár éven belül meg remélem ismét a klubnál látjuk. (Kroos, Ramos, Benzema vagy Marcelo társaságában)
Köszönök mindent Lukita.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
köszi, José
ennyi férfit egyszerre sírni utoljára tavaly Kroos miatt láttam
pupákok, kicseszett szerencsések vagyunk, hogy ezeket a srácokat láthattuk játszani a Real Madridban

ennyi férfit egyszerre sírni utoljára tavaly Kroos miatt láttam

pupákok, kicseszett szerencsések vagyunk, hogy ezeket a srácokat láthattuk játszani a Real Madridban

#whatisyourexcuse
- BlancoMark
Konkrétan volt 6 db olyan játékosunk a kezdőben, akik a posztjukon az all time legnagyobbak között bármikor megemlíthetőek. Ramos, Marcelo, Kroos, Modric, Benzema, és Ronaldo. Nem lesz még egyszer ilyen.ziro4vr írta:Biztos valami nagyon szentimentális dolog volt Kroost ismerve..realbeckham írta: Lehet tudni, hogy toni mit mondott a fülére? Szép pillanat volt nagyon.![]()
Egy korszak vége azért hogy ő is lelépett, már csak a gluténmentes maradt, de ő is már csak marginális szereplő lesz szerintem jövőre. Micsoda korszak volt hogy basszátok meg.![]()

Viszlát Luka, sok horvát tengerpartot és sikeres utolsó szezont valamit VB-t kívánok.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Biztos valami nagyon szentimentális dolog volt Kroost ismerve..realbeckham írta: Lehet tudni, hogy toni mit mondott a fülére? Szép pillanat volt nagyon.

Egy korszak vége azért hogy ő is lelépett, már csak a gluténmentes maradt, de ő is már csak marginális szereplő lesz szerintem jövőre. Micsoda korszak volt hogy basszátok meg.

Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha valakinek meglesz, vagy valahol vissza lehet nézni az segítsen már majd rajtam egy linkkel. Asszonnyal néztük és már potyogtak a könnyeim, ki kellett menjek, hogy ne lássa a kiborulásom...
36 évesen...
Zidane-nal a legnagyobb vagy Lukita!

Zidane-nal a legnagyobb vagy Lukita!

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nálam is Kroos megjelenésekor tört el a mécses, micsoda pillanat volt... Azt hiszem idén tényleg lezárult egy korszak. Lukitában azt szerettem a legjobban, hogy a zsenialitás mellé egy szerény jellem társult allűrök nélkül. Remélem a jövőben visszatér majd valamilyen szerepkörben és ez igaz Kroos-ra is. Kövezzetek meg, de én LV lecserélésekor is elérzékenyültem, pedig mennyit szidtam én is idén, de ő soha nem panaszkodott, ha padozott és ha pályára lépett, akkor mindent beleadott, arról hogy a képességei olyanok amilyenek nem ő tehet.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet tudni, hogy toni mit mondott a fülére? Szép pillanat volt nagyon.
Szeretnék valamit kinyögni, de nem nagyon találom a szavakat. Felnőtt embereknek párásodott a szeme. Köszönöm!

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Legnagyobb vagy!!J. Dee írta:Most lett vége a stadionban, csak egy felorat konnyeztem vegig. Ez orok eletemre meghatarozo elmeny lesz, ahogy az elmúlt 10 ev is.ELSiete írta: Kroosnal kinullázódtam és elő kellett vennem a zsebkendőt.
Varázslat a pályán és azon is túl...
https://x.com/WolfRMFC/status/192631082 ... TBaMA&s=19

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
13 év.
Nekem a felnőttkorom kezdődött az ő itteni időszakával.
Sok mindent megéltem ezalatt a csapattal, a magánéletben is.
A búcsúnál tartottam magam. Amikor Toni megjelent, akkor vége volt. A kislányom megkérdezte, ki halt meg. Édesem.
Szóval köszi mindent.
Remélem lesz újra fele annyira szerethető csapat, mint a triplázók...
Nekem a felnőttkorom kezdődött az ő itteni időszakával.
Sok mindent megéltem ezalatt a csapattal, a magánéletben is.
A búcsúnál tartottam magam. Amikor Toni megjelent, akkor vége volt. A kislányom megkérdezte, ki halt meg. Édesem.
Szóval köszi mindent.
Remélem lesz újra fele annyira szerethető csapat, mint a triplázók...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Phu nagy kiraly vagy, nagyon irigyellek most.J. Dee írta: Most lett vége a stadionban, csak egy felorat konnyeztem vegig. Ez orok eletemre meghatarozo elmeny lesz, ahogy az elmúlt 10 ev is.

Lemaradtam a meccsrol este potolom felvetelrol, kroos ott volt a kispad mellett a csereknel es lent varta a bratyeszt?