Nagyon ravasznzooli93 írta: Ha mar meccsek nincsenek,ezen tudunk porogni, johetne szavazas, hogy kikapja a 10est. Mondjuk en tiszteletbol siman elraknam egy evre![]()

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 25., vasárnap 21:18
Nagyon ravasznzooli93 írta: Ha mar meccsek nincsenek,ezen tudunk porogni, johetne szavazas, hogy kikapja a 10est. Mondjuk en tiszteletbol siman elraknam egy evre![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 25., vasárnap 21:17
A kozeppalya 3-4 ember, a csapat meg 11. De ertetlenkedj meg direkt.Kerlon írta:Itt elvaras a merettol, a masik topikban meg csak egy kozeppalyasunk jo, de onis jobbhatvednek.hehetheoriginal írta: Ilyen kerettel elfogadhatatlan a nullakupa.
Teljesen ertheto.
Az a problema, hogy ez a jatekosoknal, akik a fos teljesítményt leraktak a palyara, egyaltalan nem koszon vissza, nincs retorzio vagy barmi. Ugyanugy megkapjak a jatekperceket, ugyanugy megkapjak az uj zsiros szerzodest, akarmilyen szarul teljesitettek.
Mindig konnyebb az edzot kibaszni, meg ha itt a legnagyobb hunyo jelen esetben o volt.![]()
Ne igyal es drogozz egyszerre![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 25., vasárnap 21:16
Hol mindenhol?RaúlCF írta:Mbappé 10es lesz. Mindenhol az volt ez a brandje
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2025. május 25., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 25., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 25., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 25., vasárnap 20:55
Güler messze nem szolgált még rá a 10esre, a 4es Alaba, a 3as pedig Militao, akik kozul varhatoan senki se tavozik es a szamot se vesszuk el.BLevi96 írta: Áthozom ide a mezszám kérdést:
4 - Asencio
3 - Huijsen vagy Rüdiger, mert régebb óta van itt és Pepe a példaképe
10 - Güler
9 - Mbappe, ha már ő a csatárunk maradjon ebbe![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 25., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 25., vasárnap 20:51
Itt elvaras a merettol, a masik topikban meg csak egy kozeppalyasunk jo, de onis jobbhatvednek.hehetheoriginal írta: Ilyen kerettel elfogadhatatlan a nullakupa.
Teljesen ertheto.
Az a problema, hogy ez a jatekosoknal, akik a fos teljesítményt leraktak a palyara, egyaltalan nem koszon vissza, nincs retorzio vagy barmi. Ugyanugy megkapjak a jatekperceket, ugyanugy megkapjak az uj zsiros szerzodest, akarmilyen szarul teljesitettek.
Mindig konnyebb az edzot kibaszni, meg ha itt a legnagyobb hunyo jelen esetben o volt.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. május 25., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. május 25., vasárnap 20:21
Kicsit több mint reális. Ha ez az összeharácsolt, szétszteroidozott Barca idén nyerni tudott, akkor a Realnak ezzel a kerettel egy évben 2 ligát is be kéne húznia egyszerre. (Jójo tudom, akkora játékosok játszanak ott is, mint s világ legjobb védője Cubarsi, Fermin Lopez, Goldenbboy Gavi, Baldé. Nevetséges, hogy ezek a lófasz játékosok így túl vannak hypelolva. Ha nem a Barcában játszanának, teljesen tucat játékosként lennének kezelve.)Jim írta: igazolunk neki több játékost, biztos elvárás a trófea![]()
megfelelő keretmenedzseléssel a bajnoki cím reális…
HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 25., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 25., vasárnap 17:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 25., vasárnap 17:35
Mert nyár van. Még megy az álszenteskedés. Aztán szeptember közepén már XabiOut lesz.dzsi91 írta:
Nem is értem honnan veszitek, hogy itt egy nullkupázást bárki túlélne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 25., vasárnap 17:34
Bl vagy liga. Minden más esetben mehet isten hírével. Itt nincs trust the process. Nyersz vagy jön a következő.RaúlCF írta: mehetne egy szavazás, hogy mi számít sikeres első évnek. elég ha nem nyer semmit? kupa? liga? bl? hazai dupla? mi a minimum elvárás?
szerintem minimum egy trófea. lehet az kupa,bl,liga bármi de nulla kupás szezonnal kezdeni necces lesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 25., vasárnap 16:54
hat az kemény, ha ez az ember a ginger fejevel szebb nálad, te milyen ordenáré toronyőr felépítés lehetszFaust írta:Nagyon lennek basszameg, az az igazsag.ELSiete írta: Legyél Xabi Alonso.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. május 25., vasárnap 16:49
Nagyon lennek basszameg, az az igazsag.ELSiete írta: Legyél Xabi Alonso.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 25., vasárnap 15:37
ez az amit felhoztunk paran mikor carlot mertuk kritizalni. nem a kupak hianya volt iden a baj...poronty írta: Engem az se érdekel, ha nem nyerünk semmit jövőre csak a meccsek nagyrészéről úgy álljak fel, hogy ez egy hasznosan eltöltött 2 óra volt.
Amíg nem az Ancelotti féle elképzelés nélküli ívelgetős szar megy, ráadásul látom, hogy fiatalokat is használ Xabi, meg rotál, ahogy kell, esetleg, hogy teljesítmény alapján játszik valaki, nekem első évben elég lenne.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 25., vasárnap 15:27
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 25., vasárnap 15:22
poronty írta: Engem az se érdekel, ha nem nyerünk semmit jövőre csak a meccsek nagyrészéről úgy álljak fel, hogy ez egy hasznosan eltöltött 2 óra volt.
Amíg nem az Ancelotti féle elképzelés nélküli ívelgetős szar megy, ráadásul látom, hogy fiatalokat is használ Xabi, meg rotál, ahogy kell, esetleg, hogy teljesítmény alapján játszik valaki, nekem első évben elég lenne.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem