Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 13:19

Remy írta: Ha nem hozzuk el Pedrit, annyit is erunk… tok mindegy ki jon. Tucatok vagyunk.
vmi produktivat is irhatnal neha, ha mar ennyire bal labbal keltel fel ma is :lol:
Courtois - TAA, Asencio, Rüdiger, Huijsen, Carreras - Tchouameni, Valverde, Jude - Vini, Mbappe

Ezt vizionálom egyébként.
egyszeruen luxus es felesleges a 3 belso vedo, mikor nalunk van a labda, ezek hatul heret vakarnak, es eggyel kevesebb emberunk van tamadasban.
ilyen sose lesz sztem, szimplan baromsag.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 13:05

Ha nem hozzuk el Pedrit, annyit is erunk… tok mindegy ki jon. Tucatok vagyunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 27., kedd 13:01

Az, hogy a kezdőbe veszünk két új szárnyvédőt? Illetve, ha 3 KH-s rendszerben gondolkodunk, akkor Huijsen is kezdő lesz, így konkrétan 3 ember cserélődne a kezdőcsapatban és a Seria A legjobb fiatal kp-ját hozzuk el, hogy mélyítsük a keretet?

Nyilván egy “galaktikus” kp hiányzik még, de azért ne legyünk telhetetlenek, rendszer kell és megfelelő taktika, amivel dominálni tudjuk a meccseket.
Nyilván örülnék egy Reijnders-nek (aki a Citybe megy valószínűleg), de így is egy erős keretünk van.

Courtois - TAA, Asencio, Rüdiger, Huijsen, Carreras - Tchouameni, Valverde, Jude - Vini, Mbappe

Ezt vizionálom egyébként. Esetleg Valverde hátrébb és Güler a francia helyén ellenféltől függően, vagy Valverde pihen és Güler van a poziciójában.
TAA egyébként zseniálisan osztogat a szélről, rengeteg fogunk vele erősödni, a pontrúgásaink is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 12:58

bluebike írta: De miért menne el? Előrébb lépett a sorban, és új edző is érkezik. Részéről, és a klub részéről is hiba lenne a távozása. Ceba megtartása, és Nico Paz érkezése mellett (!) kéne még egy CM a keretbe. Hosszú a szezon, kell mininum 2 ilyen típusú játékos a keretbe. Bár ha Gülerrel a középső tengelyben számol Xabi, az megkavarhatja a lapokat.
Valószínű dupla pivot lesz, ergó 2 kp-s kezd mindig. Tchou, Fede, Cama, plusz majd egy új igazolás, ez eleve 4. Aztán lehet játszani fog ott Bellingham, Güler akár Paz is. Simán távozhat Ceballos.

Én nem adnám el, de sajnos alapemberként nem lehet számolni vele, ezt idén be kellett lássuk, pedig szeretem nagyon a játékát ha formában van. Xabin múlik, ha ő számol vele akkor biztos marad, ha megmondja neki, hogy 4-5.számú lennél akkor viszont sanszos, hogy lelép majd.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 12:52

Igazából már csak egy igazolás kell és meg is vagyunk (+Nico Paz)
ez elég sovány.
thereisonly1ronaldo

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 27., kedd 12:50

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Még LV-ről sem fogok egy rohadt rossz szavat írni mután elköszönt, nem hogy Carloról.

Nico ha visszajön tényleg kíváncsi leszek hol terveznek vele. Cabi ugye ezt mondta hogy Belit is a kp-n képzeli el. Én eddig abban bíztam, hogy az angol előrébb lesz tolva a kapuhoz, Güler vissza és akkor mellé Nico aminek Ceba lehet a szenvedő alanya.

Tavaly vártam a nyarat meg a kezdést MBappe miatt. Most még jobban várom, mert szerintem egy sokkal jobb csapatot fogunk látni, taktikával, elképzeléssel és sok munkával.
Ceballosról irogatják, hogy távozhat, Nico meg fiatal és formálható, nagyon úgy tűnik Xabinak kell és visszahozzuk. Sok oldalú, flexibilis játékot vázolt fel az első sajtótájékoztatón, abba beleillik Paz, szerintem mélyebben, meg kb támadóként is használható, bár még 1 év Como jót tenne neki azért.
De miért menne el? Előrébb lépett a sorban, és új edző is érkezik. Részéről, és a klub részéről is hiba lenne a távozása. Ceba megtartása, és Nico Paz érkezése mellett (!) kéne még egy CM a keretbe. Hosszú a szezon, kell mininum 2 ilyen típusú játékos a keretbe. Bár ha Gülerrel a középső tengelyben számol Xabi, az megkavarhatja a lapokat.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 12:47

tubatibi írta: Reménykedem benne, hogy minden lezárul a klub VB előtt, bár nem hiszem, hogy kp is érkezik addig.
A héten valószínű bejelentjük Pazt is, Xabi kifejezett kérésére vesszük vissza gyors a klub vb előtt. Úgyhogy kp-s is érkezik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 27., kedd 12:39

A héten elvileg lezárjuk Carreras-t is. 50 millió EUR-ba fog fájni.

Coach: Xabi Alonso
RB: TAA
CB: Huijsen
LB: Carreras
CM:

Igazából már csak egy igazolás kell és meg is vagyunk (+Nico Paz)

Reménykedem benne, hogy minden lezárul a klub VB előtt, bár nem hiszem, hogy kp is érkezik addig.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 9:32

wZoLee7 írta: Még LV-ről sem fogok egy rohadt rossz szavat írni mután elköszönt, nem hogy Carloról.

Nico ha visszajön tényleg kíváncsi leszek hol terveznek vele. Cabi ugye ezt mondta hogy Belit is a kp-n képzeli el. Én eddig abban bíztam, hogy az angol előrébb lesz tolva a kapuhoz, Güler vissza és akkor mellé Nico aminek Ceba lehet a szenvedő alanya.

Tavaly vártam a nyarat meg a kezdést MBappe miatt. Most még jobban várom, mert szerintem egy sokkal jobb csapatot fogunk látni, taktikával, elképzeléssel és sok munkával.
Ceballosról irogatják, hogy távozhat, Nico meg fiatal és formálható, nagyon úgy tűnik Xabinak kell és visszahozzuk. Sok oldalú, flexibilis játékot vázolt fel az első sajtótájékoztatón, abba beleillik Paz, szerintem mélyebben, meg kb támadóként is használható, bár még 1 év Como jót tenne neki azért.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 27., kedd 9:25

Még LV-ről sem fogok egy rohadt rossz szavat írni mután elköszönt, nem hogy Carloról.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. május 27., kedd 6:48

gutihaz14 írta:
tubatibi írta:

R24, izzítsd Magad, nem látod mennyire szeretné a magánzárkát? :)
igy a szivedre vetted hogy leirtam a velemenyem carlo utolso everol? :hmmm: amugy igaz ha tetszik ha nem
Egész évben le lehetett írni a hibákat, meg azt, hogy mi nem működik. Azért kaptad a mínuszokat, mert nem elegáns búcsúzkodás közben is még odaszúrni egyet.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 26., hétfő 22:51

tubatibi írta:
gutihaz14 írta:

ki ez a stifler? nem valami apr 1 poen? khedira szint?

igy a szivedre vetted hogy leirtam a velemenyem carlo utolso everol? :hmmm: amugy igaz ha tetszik ha nem
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 26., hétfő 22:51

BREAKING: Real Madrid will officially contact Como in the next few days and inform them of their final decision on Nico Paz. It will be decided if he will come back immediately. @FabrizioRomano

CONFIRMED: Nico Paz to Real Madrid this summer is a SERIOUS possibility. @MarioCortegana

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 26., hétfő 18:23

gutihaz14 írta:
tubatibi írta: Ha Ő jön, akkor zongorázzuk le a klub VB előtt.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 26., hétfő 16:52

tubatibi írta: Ha Ő jön, akkor zongorázzuk le a klub VB előtt.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 26., hétfő 16:46

Ha Ő jön, akkor zongorázzuk le a klub VB előtt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 26., hétfő 11:23

One of Stuttgart fans while celebrating asking Undav: Will the three of you be here next season?

Undav: Angelo (Stiller) for Real, HALA MADRID
:mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 26., hétfő 9:39

5 milliót fizetünk a Poolnak, hogy elengedjék a klub vbre Pedrerol szerint. Két hete mégcsak 2 volt, de jól eltalálgatnak.
Realista24 írta: Kerkez azt mondta a City kiszállt, érdeklődött de nem komoly.
A Pool a lista elé, de most a Real is erdeklodik. 70-30
Kb fix Carreras, úgyhogy az a 30 sztem úgy 3 max.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 25., vasárnap 15:16

Kerkez azt mondta a City kiszállt, érdeklődött de nem komoly.
A Pool a lista elé, de most a Real is erdeklodik. 70-30
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. május 25., vasárnap 13:00

Újabb sérült: Valverde

Vissza: