Most lett vége a stadionban, csak egy felorat konnyeztem vegig. Ez orok eletemre meghatarozo elmeny lesz, ahogy az elmúlt 10 ev is.ELSiete írta: Kroosnal kinullázódtam és elő kellett vennem a zsebkendőt.
Varázslat a pályán és azon is túl...
https://x.com/WolfRMFC/status/192631082 ... TBaMA&s=19

Luka Modrić
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
Számtalanszor elmondta imádja spanyolorszagot, a gyerekei echte itt nőttek fel, csodálkoznék mennének zagrabba

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroosnal kinullázódtam és elő kellett vennem a zsebkendőt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- flori
A nagybetűs legenda, minden egyes momentuma megtestesíti a Real Madridot. Nagybetűkkel írják a nevét a klub és a futball történelmébe is. Felejthetetlen alak, sokáig érezni fogjuk a hiányát. A Kroos-os utolsó pillanatok meg.. epikus, megért pár könnycseppet.
Köszönünk mindent!
Köszönünk mindent!

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2025. május 24., szombat 18:45-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Kroosnál addig bírtam, míg megjelentek a gyerekek, Modricnál, amíg megjelent Kroos... epic, köszönünk mindent!!!

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
eterno leyenda

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mindent köszönünk

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

vizslát mester
-
Legnagyobbak közt

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szomorú nap a mai. Az aranykorszak talán egyik legmeghatározóbb játékosától veszünk ma búcsút. Számomra Real szurkolóként az "aranycsapat" volt a legboldogabb időszak. Biztosan fogunk még sok BLt, bajnoksagot stbt nyerni, kitermelünk még jo pár aranylabdást, klasszist, galaktikust, de biztos nagyon sokat kell majd arra várni, hogy újra Ramosok, Ronaldok, Benzemak, Kroosok... És Modricok rohangáljanak a pályán. Számomra ezen focisták közül mindig Modric volt a legmegfoghatóbb tag, mert mindig amolyan "fiú a szomszédból" vibeja volt (és nem csak földrajzilag
). Mérhetetlenül sok szerénységgel, alázattal és eleganciával rendelkezett. Ha van tökéletes házasság egy focista és Real Madrid játékosa közt, akkor ez az volt. Ha van focista, aki értette az utolsó pillanatig, hogy milyen a Real Madrid mezét viselni, akkor az Ő volt. Bár megértem a klubot ezen a ponton, egy utolsó évet én is adtam volna neki, mivel ez a szezon csúfos volt. Karrierje még igy is példátlan, triójukat Kroosal és Casemiroval sosem fogjuk elfelejteni, ahogy karrierjének legfontosabb szögletét sem, amit Ramos fejére varázsolt akkor, amikor már minden veszni látszódott. A megindulasa a PSG sztárjai között, a Manchester Unitednek bebombázott gólja, a külivel beívelt labdája Rodrygonak és megannyi, megannyi emlék 1 embertől. A siker mögött viszont mindig megmaradt embernek, amit nem csak a Real szurkolók, hanem más csapatok szurkolói is elismertek.
Drága Lukita köszönöm a sok emléket tőled, hogy ennyire szeretted a Realt és hogy mi is ennyire szeretni tudtunk téged. Köszönöm.

Drága Lukita köszönöm a sok emléket tőled, hogy ennyire szeretted a Realt és hogy mi is ennyire szeretni tudtunk téged. Köszönöm.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Megint egy ilyen nehéz pillanat...annyi ilyen búcsút átéltem már 25 év alatt. Az ember már nem rajong úgy mint régen, de most megint olyan érzés, hogy lehetetlen leírni amit érzek.
Lehetetlen tőle elbúcsúzni...
Emlékszem az egész itteni pályafutásának minden jelentős pillanatára, és még több nem jelentősre...amikor nem történt semmi különös a pályán, de csak őt figyeltem. Utánozhatatlan hatása volt a pályán, soha azelőtt ennyire mozgékony, pontos, technikás, irányítót nem láttam, mindog tudta mikor kell meglódulni, vagy épp passzolni, egyedi módon tudott bárkit kibillenteni, néha lehetetlen volt követni. Annyiszor gondoltam rá az elmúlt két évben is amikor nem volt már a pályán, vártam mikor jön. Nem bántam hogy kevesebbet játszik, "25 éve kezdtem" tudom hogy ez a dolgok rendje. De nagyon örültem amikor még láttam, mert tudtam hogy hamarosan vége. Nem tudnám még 10 évig sem megunni, ha hétről hétre láthatnám, fantasztikus játékos.
Elmondtuk Ramosnál, CR-nél, Benzinél, Kroosnál, Marcelonál és a többieknél is, de ő tényleg pótolhatatlan. Mennyi kulcspillanatot ő okozott, ő kezdte el a támadást, ő adta az assisztot. Nélküle ki tudja mikor lett volna La Decima (éppen ma 11 éve!!!), ki tudja a Juvét megverjük e, adta az assistot CRnek a másodikban, és előzte meg a védőt...a psg ellen ő futotta át a teljes psg középpályát, 36 évesen, és a Chelsea elleni külsős assist Rodrygonak? Ugye Pipita?
Együtt orulhettunk neki...
Az MU elleni gólja ami a kapufáról vágódott be.
De lehetetlen mindent felsorolni, annyi emlék...akkora hatása volt erre a dinasztiára...Pótolhatatlan érték.
Sok ilyen búcsú volt már, meg kéne szokni. De Luka annyi örömet adott, hogy most nem lehet nem szomorú az ember.
Nagyon fog hiányozni, de nagyon hálás vagyok hogy ezt a pályafutást láthattam.
Grande Luka! Gracias
Lehetetlen tőle elbúcsúzni...
Emlékszem az egész itteni pályafutásának minden jelentős pillanatára, és még több nem jelentősre...amikor nem történt semmi különös a pályán, de csak őt figyeltem. Utánozhatatlan hatása volt a pályán, soha azelőtt ennyire mozgékony, pontos, technikás, irányítót nem láttam, mindog tudta mikor kell meglódulni, vagy épp passzolni, egyedi módon tudott bárkit kibillenteni, néha lehetetlen volt követni. Annyiszor gondoltam rá az elmúlt két évben is amikor nem volt már a pályán, vártam mikor jön. Nem bántam hogy kevesebbet játszik, "25 éve kezdtem" tudom hogy ez a dolgok rendje. De nagyon örültem amikor még láttam, mert tudtam hogy hamarosan vége. Nem tudnám még 10 évig sem megunni, ha hétről hétre láthatnám, fantasztikus játékos.
Elmondtuk Ramosnál, CR-nél, Benzinél, Kroosnál, Marcelonál és a többieknél is, de ő tényleg pótolhatatlan. Mennyi kulcspillanatot ő okozott, ő kezdte el a támadást, ő adta az assisztot. Nélküle ki tudja mikor lett volna La Decima (éppen ma 11 éve!!!), ki tudja a Juvét megverjük e, adta az assistot CRnek a másodikban, és előzte meg a védőt...a psg ellen ő futotta át a teljes psg középpályát, 36 évesen, és a Chelsea elleni külsős assist Rodrygonak? Ugye Pipita?

Az MU elleni gólja ami a kapufáról vágódott be.
De lehetetlen mindent felsorolni, annyi emlék...akkora hatása volt erre a dinasztiára...Pótolhatatlan érték.
Sok ilyen búcsú volt már, meg kéne szokni. De Luka annyi örömet adott, hogy most nem lehet nem szomorú az ember.
Nagyon fog hiányozni, de nagyon hálás vagyok hogy ezt a pályafutást láthattam.
Grande Luka! Gracias

vagy inkabb nezd meg a szavazas allasat es talan a kisebbseg most a hangosabb ill a nem szavazok is lehetnekziro4vr írta: Bocs, de annyira magyarok vagytok: egész szezonban: öreg már, vonuljon vissza, foglalja a helyet, 40 éves. Mikor vége: de szar minden, hogy képzelik, ne már.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bocs, de annyira magyarok vagytok: egész szezonban: öreg már, vonuljon vissza, foglalja a helyet, 40 éves. Mikor vége: de szar minden, hogy képzelik, ne már.

Nem illik.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Oda ne menjen, nem akarok messinek szurkolniPad'em írta: CONFIRMED: Inter Miami are now PUSHING to sign Luka Modric. @marca

- Pad'em
CONFIRMED: Inter Miami are now PUSHING to sign Luka Modric. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ő visszavonulni fog.MarioCirolo írta: Ramos ota az elmult 5 evben a csapat aktualis kapitanya tavozott a szezon vegen. Ramos, Marcelo, Benzema, Nacho, Modric. Jovore valoszinuleg folytatodik a sor Carvajallal.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ramos ota az elmult 5 evben a csapat aktualis kapitanya tavozott a szezon vegen. Ramos, Marcelo, Benzema, Nacho, Modric. Jovore valoszinuleg folytatodik a sor Carvajallal.