Éder Militão - 3

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Éder Militão - 3

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 2., kedd 7:53

Szerintem sokkal pozitívabban játszik, mint amikor az első sérüléséből jött vissza és gyakorlatilag meccs/per gól volt az átlaga és egy világi szerencsétlennek tűnt. Ahhoz képest most csak ritmus hiány látszik rajta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 2., kedd 7:49

Szerintem annyibol jol tert vissza hogy nem latszik rajta az eddigiek alapjan fizikailag visszaeses vagy akkora visszaeses amire szamitani lehetett volna gyakorlatilag 2 ev kihagyas utan.
Viszont fejben ez mindig megvolt benne hogy kikapcsol.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 2., kedd 7:32

Halfkey írta: Szerintem meg meglepően jól jött vissza, sokan már kukázták az embert a sérülése alatt, ahhoz képest lett egy jó kezdő hátvédünk.
Maradjunk inkabb a kiegeszito, 3. Szamu szerepnel. Jelenleg egy kezdo belso vedonk van es ha vele tortenik valami jo nagy bajban leszunk.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 2., kedd 5:15

Halfkey írta: Szerintem meg meglepően jól jött vissza, sokan már kukázták az embert a sérülése alatt, ahhoz képest lett egy jó kezdő hátvédünk.
Egy darab nehez helyzetbe nem kerult meg - ertsd nemzetkozi szintu tamadok ellen vedekezni -, ennek ellenere jonnek a szokasos rovidzarlatok fejben, koncentracioban. Szepen elmegy rajtuk a szezon, ha jatszatjak.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 1., hétfő 23:49

Szerintem meg meglepően jól jött vissza, sokan már kukázták az embert a sérülése alatt, ahhoz képest lett egy jó kezdő hátvédünk.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. augusztus 31., vasárnap 7:40

Na most ő lesz az ügyeletes játékos akit utálni kell? :lol:
Hibázott egyet tegnap igen.
Hibázott csuameni is abból gól lett,de hibázott Huijsen is Darder ellen a második félidőben amikor Trent szerelt egy nagyot.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 31., vasárnap 1:26

Steve írta: Elnézést a dupla miatt..

De hogy a szituációt szemléltessem, nyugodtabb vagyok ha a labda a 20éves, új szerzemény, még beilleszkedni kellene Huijsen felé megy, mint a tapasztalt rutinos brazil védő felé, ahol fékcsíkos gatyával ülök, hogy most milyen eladott labda, vagy orbitális faszság jön..

De lehet Militao tökéletes csak nálam akadozik a tv.
Tényleg gyenge. ACLek előtt is az volt mondjuk. Remélem hosszútávon Rudiger lesz ott.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. augusztus 31., vasárnap 0:49

Elnézést a dupla miatt..

De hogy a szituációt szemléltessem, nyugodtabb vagyok ha a labda a 20éves, új szerzemény, még beilleszkedni kellene Huijsen felé megy, mint a tapasztalt rutinos brazil védő felé, ahol fékcsíkos gatyával ülök, hogy most milyen eladott labda, vagy orbitális faszság jön..

De lehet Militao tökéletes csak nálam akadozik a tv.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. augusztus 31., vasárnap 0:46

ToniKroos írta:
Steve írta: Minimum egy kapott gól meccsenként, ma Carreras mentette meg a seggét.
Ezt nem értem, az Osasuna meg most se kaptunk róla gólt, miről beszélsz? Mi az hogy Carreras megmentette, ez a dolga, más labdaeladása után meg Militao mentett. Ez így működik, kisegítik egymást, ezért hívják csapatnak.
Azt, hogy nem látod, hogy minden meccsen van egy kapott gólba ketülő, őrületes megmozdulása, az nem az én hibám.

Megértem ha elfogult vagy, azt is ha véded, a szememben pozitívum ha valaki a Real játékosokat védi.. de az ember életveszélyes. Nagyon sokszor, nagyon nagyokat hibázik. Ezt lehet látni, nem látni, sajnos ez van.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 31., vasárnap 0:35

Steve írta: Minimum egy kapott gól meccsenként, ma Carreras mentette meg a seggét.
Ezt nem értem, az Osasuna meg most se kaptunk róla gólt, miről beszélsz? Mi az hogy Carreras megmentette, ez a dolga, más labdaeladása után meg Militao mentett. Ez így működik, kisegítik egymást, ezért hívják csapatnak.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. augusztus 30., szombat 23:57

Minimum egy kapott gól meccsenként, ma Carreras mentette meg a seggét.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. július 9., szerda 23:51

Jól érkezett meg, legrosszabb esetben is nyertünk vele egy remek játékost a rotációba.
Sajnos egyetlen rossz mozdulatra lehet a visszavonulástól, de szerintem ő az a típus, aki simán beáldozná magát a csapatért.
Hala Madrid y nada más 🤍

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 9., szerda 23:05

Mai meccs egyetlen pozitiv teljesitmenye az oreg bukfencbol felallo ragos militao. .azert ha dupla terdbol tenyleg visszatud jonni az le a kalappal.
Kelleni is fog, latva asenciot es rudigert.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 24., szombat 11:17

Acl a vegen volt mar a milanban asszem, ott mar kb 20%on focizott, nem mérvadó a visszateres szempontjabol
thereisonly1ronaldo

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. május 24., szombat 11:15

hehetheoriginal írta: Neki nem acl volt, hanem patella
Acl is volt neki, akkor lehet nem kétszer, de egyszer biztos.

Militaonak pedig a másik lábában szakadt, nem a műtöttben.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 24., szombat 10:54

hehetheoriginal írta: Kicsit cafolnam, hogy dupla vagy tripla acl utan lehetetlen - majd max dokibácsi kijavit -, mert igazabol mindegy, attol fugg milyen graftot kap es hogy megy utana a rehab.
Gondolom eloszor quadricepsz graft volt, ami a legjobb legstabilabb es legerosebb elsport szempontjabol, az szakadt el ujra (100%, hogy a klub altal elbaszott rehab es eroltetett visszateres miatt), onnantol vannak opcioi, vagy ujra quadricepsz, de az egeszseges labbol (nem hinnem, hogy ezt ertelmes ember meghuzna, hogy direkt megbontja a 100%os oldalt), vagy hamstring graft, vagy patella (ennek meg a leirasatol is elrettenek), esetleg allograft idegen testbol (ertsd másik emberbol), de ezek mar statisztika szerint nem olyan erosek, mint a quadricepsz megoldas. Az biztos, hogy eleg magas szazalekban a mutet utani par evben ujra elszakadnak az acl-ek, max ez lehet problema, de ha jo a rehab, plane manapsag, akkor igenis van esely visszaterni profi sportolokent, fugg a dns-tol, egyeni adottsagoktol is persze, vkinek sikerul, vkinek nem.
Militaoval amugy nem csak ez volt a baj, hanem a folyamatos rövidzárlatok, koncentraciohianyok, amikbol tendszeresen golokat kaptunk, ez nem fer bele, mindegy, hogy vki mennyire fasza es egeszseges.
Militaonak nem ugyanaz a térde sérült, hanem az ellenoldali, nem?

Alapvetően szerintem a BTB graftra gondolsz hehito, amiben van csontblokk is - az volt s régebbi tuti tipp, élsportolóknál. A Quadriceps graft az újabb metódus, bár lehet nekik már ez lett.
A kérdés, hogy milyen társsérülesei vannak - porcdefektusok, meniscusok szakadás/gyöksérülése, stb stb. LCA és LCA sérülés közt is nagy a diffi.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 24., szombat 10:34

Kicsit cafolnam, hogy dupla vagy tripla acl utan lehetetlen - majd max dokibácsi kijavit -, mert igazabol mindegy, attol fugg milyen graftot kap es hogy megy utana a rehab.
Gondolom eloszor quadricepsz graft volt, ami a legjobb legstabilabb es legerosebb elsport szempontjabol, az szakadt el ujra (100%, hogy a klub altal elbaszott rehab es eroltetett visszateres miatt), onnantol vannak opcioi, vagy ujra quadricepsz, de az egeszseges labbol (nem hinnem, hogy ezt ertelmes ember meghuzna, hogy direkt megbontja a 100%os oldalt), vagy hamstring graft, vagy patella (ennek meg a leirasatol is elrettenek), esetleg allograft idegen testbol (ertsd másik emberbol), de ezek mar statisztika szerint nem olyan erosek, mint a quadricepsz megoldas. Az biztos, hogy eleg magas szazalekban a mutet utani par evben ujra elszakadnak az acl-ek, max ez lehet problema, de ha jo a rehab, plane manapsag, akkor igenis van esely visszaterni profi sportolokent, fugg a dns-tol, egyeni adottsagoktol is persze, vkinek sikerul, vkinek nem.
Militaoval amugy nem csak ez volt a baj, hanem a folyamatos rövidzárlatok, koncentraciohianyok, amikbol tendszeresen golokat kaptunk, ez nem fer bele, mindegy, hogy vki mennyire fasza es egeszseges.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 24., szombat 10:24

Én is úgy emlékszem, hogy elég gyenge volt a 2 sérülés között, de lehet beárnyékolja a barca és milan elleni vereség az egészet. Nyilván a lehetőséget megkapja, de jó lenne fokozatosan bedobni és már nem kezdőként számolni vele. 3.-4. kh-nek bőven jó, kérdés mennyire lesz ezzel elégedett, de igazából ha nem akkor kereshet magának csapatot. Ha meg valami csoda folytán visszatérne a top szintre akkor úgy sem a padot koptatná.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. május 24., szombat 10:23

Az igazi baj, hogy előtte sem volt extra huzamosabb ideig. Ha maxon teljesített, akkor rohadt jó volt, de ebből sztem keveset láttunk.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. május 24., szombat 10:07

Gündogannak volt acl-je, ami után újra top lett, de nem emlékszem, hogy kettő vagy 1.

Militaonak szerintem lefőtt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: