Éder Militão - 3
Re: Éder Militão - 3
Szerintem sokkal pozitívabban játszik, mint amikor az első sérüléséből jött vissza és gyakorlatilag meccs/per gól volt az átlaga és egy világi szerencsétlennek tűnt. Ahhoz képest most csak ritmus hiány látszik rajta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Szerintem annyibol jol tert vissza hogy nem latszik rajta az eddigiek alapjan fizikailag visszaeses vagy akkora visszaeses amire szamitani lehetett volna gyakorlatilag 2 ev kihagyas utan.
Viszont fejben ez mindig megvolt benne hogy kikapcsol.
Viszont fejben ez mindig megvolt benne hogy kikapcsol.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Maradjunk inkabb a kiegeszito, 3. Szamu szerepnel. Jelenleg egy kezdo belso vedonk van es ha vele tortenik valami jo nagy bajban leszunk.Halfkey írta: Szerintem meg meglepően jól jött vissza, sokan már kukázták az embert a sérülése alatt, ahhoz képest lett egy jó kezdő hátvédünk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Egy darab nehez helyzetbe nem kerult meg - ertsd nemzetkozi szintu tamadok ellen vedekezni -, ennek ellenere jonnek a szokasos rovidzarlatok fejben, koncentracioban. Szepen elmegy rajtuk a szezon, ha jatszatjak.Halfkey írta: Szerintem meg meglepően jól jött vissza, sokan már kukázták az embert a sérülése alatt, ahhoz képest lett egy jó kezdő hátvédünk.
thereisonly1ronaldo
Szerintem meg meglepően jól jött vissza, sokan már kukázták az embert a sérülése alatt, ahhoz képest lett egy jó kezdő hátvédünk.
Na most ő lesz az ügyeletes játékos akit utálni kell?
Hibázott egyet tegnap igen.
Hibázott csuameni is abból gól lett,de hibázott Huijsen is Darder ellen a második félidőben amikor Trent szerelt egy nagyot.
Hibázott egyet tegnap igen.
Hibázott csuameni is abból gól lett,de hibázott Huijsen is Darder ellen a második félidőben amikor Trent szerelt egy nagyot.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tényleg gyenge. ACLek előtt is az volt mondjuk. Remélem hosszútávon Rudiger lesz ott.Steve írta: Elnézést a dupla miatt..
De hogy a szituációt szemléltessem, nyugodtabb vagyok ha a labda a 20éves, új szerzemény, még beilleszkedni kellene Huijsen felé megy, mint a tapasztalt rutinos brazil védő felé, ahol fékcsíkos gatyával ülök, hogy most milyen eladott labda, vagy orbitális faszság jön..
De lehet Militao tökéletes csak nálam akadozik a tv.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Elnézést a dupla miatt..
De hogy a szituációt szemléltessem, nyugodtabb vagyok ha a labda a 20éves, új szerzemény, még beilleszkedni kellene Huijsen felé megy, mint a tapasztalt rutinos brazil védő felé, ahol fékcsíkos gatyával ülök, hogy most milyen eladott labda, vagy orbitális faszság jön..
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Steve
Azt, hogy nem látod, hogy minden meccsen van egy kapott gólba ketülő, őrületes megmozdulása, az nem az én hibám.ToniKroos írta:Ezt nem értem, az Osasuna meg most se kaptunk róla gólt, miről beszélsz? Mi az hogy Carreras megmentette, ez a dolga, más labdaeladása után meg Militao mentett. Ez így működik, kisegítik egymást, ezért hívják csapatnak.Steve írta: Minimum egy kapott gól meccsenként, ma Carreras mentette meg a seggét.
Megértem ha elfogult vagy, azt is ha véded, a szememben pozitívum ha valaki a Real játékosokat védi.. de az ember életveszélyes. Nagyon sokszor, nagyon nagyokat hibázik. Ezt lehet látni, nem látni, sajnos ez van.
Ezt nem értem, az Osasuna meg most se kaptunk róla gólt, miről beszélsz? Mi az hogy Carreras megmentette, ez a dolga, más labdaeladása után meg Militao mentett. Ez így működik, kisegítik egymást, ezért hívják csapatnak.Steve írta: Minimum egy kapott gól meccsenként, ma Carreras mentette meg a seggét.
- Steve
Minimum egy kapott gól meccsenként, ma Carreras mentette meg a seggét.
-
untouchable
Jól érkezett meg, legrosszabb esetben is nyertünk vele egy remek játékost a rotációba.
Sajnos egyetlen rossz mozdulatra lehet a visszavonulástól, de szerintem ő az a típus, aki simán beáldozná magát a csapatért.
Sajnos egyetlen rossz mozdulatra lehet a visszavonulástól, de szerintem ő az a típus, aki simán beáldozná magát a csapatért.
Hala Madrid y nada más 
- Galacticos
Mai meccs egyetlen pozitiv teljesitmenye az oreg bukfencbol felallo ragos militao. .azert ha dupla terdbol tenyleg visszatud jonni az le a kalappal.
Kelleni is fog, latva asenciot es rudigert.
Kelleni is fog, latva asenciot es rudigert.
- hehetheoriginal
Acl a vegen volt mar a milanban asszem, ott mar kb 20%on focizott, nem mérvadó a visszateres szempontjabol
thereisonly1ronaldo
Acl is volt neki, akkor lehet nem kétszer, de egyszer biztos.hehetheoriginal írta: Neki nem acl volt, hanem patella
Militaonak pedig a másik lábában szakadt, nem a műtöttben.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Militaonak nem ugyanaz a térde sérült, hanem az ellenoldali, nem?hehetheoriginal írta: Kicsit cafolnam, hogy dupla vagy tripla acl utan lehetetlen - majd max dokibácsi kijavit -, mert igazabol mindegy, attol fugg milyen graftot kap es hogy megy utana a rehab.
Gondolom eloszor quadricepsz graft volt, ami a legjobb legstabilabb es legerosebb elsport szempontjabol, az szakadt el ujra (100%, hogy a klub altal elbaszott rehab es eroltetett visszateres miatt), onnantol vannak opcioi, vagy ujra quadricepsz, de az egeszseges labbol (nem hinnem, hogy ezt ertelmes ember meghuzna, hogy direkt megbontja a 100%os oldalt), vagy hamstring graft, vagy patella (ennek meg a leirasatol is elrettenek), esetleg allograft idegen testbol (ertsd másik emberbol), de ezek mar statisztika szerint nem olyan erosek, mint a quadricepsz megoldas. Az biztos, hogy eleg magas szazalekban a mutet utani par evben ujra elszakadnak az acl-ek, max ez lehet problema, de ha jo a rehab, plane manapsag, akkor igenis van esely visszaterni profi sportolokent, fugg a dns-tol, egyeni adottsagoktol is persze, vkinek sikerul, vkinek nem.
Militaoval amugy nem csak ez volt a baj, hanem a folyamatos rövidzárlatok, koncentraciohianyok, amikbol tendszeresen golokat kaptunk, ez nem fer bele, mindegy, hogy vki mennyire fasza es egeszseges.
Alapvetően szerintem a BTB graftra gondolsz hehito, amiben van csontblokk is - az volt s régebbi tuti tipp, élsportolóknál. A Quadriceps graft az újabb metódus, bár lehet nekik már ez lett.
A kérdés, hogy milyen társsérülesei vannak - porcdefektusok, meniscusok szakadás/gyöksérülése, stb stb. LCA és LCA sérülés közt is nagy a diffi.
- hehetheoriginal
Kicsit cafolnam, hogy dupla vagy tripla acl utan lehetetlen - majd max dokibácsi kijavit -, mert igazabol mindegy, attol fugg milyen graftot kap es hogy megy utana a rehab.
Gondolom eloszor quadricepsz graft volt, ami a legjobb legstabilabb es legerosebb elsport szempontjabol, az szakadt el ujra (100%, hogy a klub altal elbaszott rehab es eroltetett visszateres miatt), onnantol vannak opcioi, vagy ujra quadricepsz, de az egeszseges labbol (nem hinnem, hogy ezt ertelmes ember meghuzna, hogy direkt megbontja a 100%os oldalt), vagy hamstring graft, vagy patella (ennek meg a leirasatol is elrettenek), esetleg allograft idegen testbol (ertsd másik emberbol), de ezek mar statisztika szerint nem olyan erosek, mint a quadricepsz megoldas. Az biztos, hogy eleg magas szazalekban a mutet utani par evben ujra elszakadnak az acl-ek, max ez lehet problema, de ha jo a rehab, plane manapsag, akkor igenis van esely visszaterni profi sportolokent, fugg a dns-tol, egyeni adottsagoktol is persze, vkinek sikerul, vkinek nem.
Militaoval amugy nem csak ez volt a baj, hanem a folyamatos rövidzárlatok, koncentraciohianyok, amikbol tendszeresen golokat kaptunk, ez nem fer bele, mindegy, hogy vki mennyire fasza es egeszseges.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én is úgy emlékszem, hogy elég gyenge volt a 2 sérülés között, de lehet beárnyékolja a barca és milan elleni vereség az egészet. Nyilván a lehetőséget megkapja, de jó lenne fokozatosan bedobni és már nem kezdőként számolni vele. 3.-4. kh-nek bőven jó, kérdés mennyire lesz ezzel elégedett, de igazából ha nem akkor kereshet magának csapatot. Ha meg valami csoda folytán visszatérne a top szintre akkor úgy sem a padot koptatná.
- ateeemadrid
Az igazi baj, hogy előtte sem volt extra huzamosabb ideig. Ha maxon teljesített, akkor rohadt jó volt, de ebből sztem keveset láttunk.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Gündogannak volt acl-je, ami után újra top lett, de nem emlékszem, hogy kettő vagy 1.
Militaonak szerintem lefőtt.
Militaonak szerintem lefőtt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.