HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 24., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. május 23., péntek 23:45
Olyan generáció 50 évente egyszer van, szerintem sem holnapra fog összeállni a következő.RealRaúl77 írta:Szerintem elbeszélünk egymás mellett.Remy írta: Kurvagyenge a mezony. Sehol senki nincs az akkori Barca, Bayern, Chelsea, Atletico kozeleben.
Xabi egy kicsit is ossze tudja rantani a csapatot, siman lehet vinni mindent.
Nem azt kétlem, hogy sikeresek leszünk, hanem lesz-e még egy triplázóhoz hasonló aranygenerációnk, akik annyira szerethetők lesznek, mint Carlo, és Zizu alatti csapat. Ez volt Realista eredeti felvetése. Ezt nem látom magam előtt, a sikerekben teljes mértékig bízom.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 23., péntek 22:14
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 23., péntek 20:40
Abszolút adom. Ez egy ilyen generációs jellemző egyébként. És egyre rosszabb lesz. Az azt követő generációk egyre passzívabbak. Gimiben tanítok, és 35 gyerekből jó, ha 5-ben van valami tűz, valami aktivitás, valami spiritusz. A többi egy passzív kupac, aki kisujját se mozdítja.Realista24 írta:
Ez is lehet egy szempont, de osszessegeben az a legnagyobb gondom a mostani csapattal peldaul, hogy az az erzesem, nem erdekli oket annyira, mint engem. Mar ha erted, mire gondolok.Ez azért is van szerintem mert nagy a kor különbség köztetek. Valaki írta is egyszer hogy nem tud azonosulni és rajongani egy 18-20 éves focistáért.
Habiszti sablon nyilatkozatok, most majd kemenyebben edzunk, odatesszuk magunkat, stb.stb., aztan le se szarjak, ha tizet rug nekik a Barca.
Ebben sosem kételkedtem. Abszolút izgatottan, és reménykedve várom Xabi munkásságát.dzsi91 írta: Triplázó csapatot hagyjuk. Olyan nem mostanában lesz. A mezőny viszont hígfos mi meg erősek vagyunk.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. május 23., péntek 19:37
Szerintem tavaszra már az öltözőt is elvesztette Ancelotti. Ha most mindenki beáll Xabi mögé és még taktika is lesz, akkor itt nagy javulásnak kell lennie.MarioCirolo írta:En sokkal inkabb ereztem a taktika teljes hianya es az edzo kovetkezetlensegebol fakado tanacstalansagot es benultsagot, mint beleszarast. Jovore drasztikus javulast varok a csapat metalitasaban.kodo írta:
Ugyan ez fogalmazódott meg bennem idén több alkalommal is. És ez sokkal nagyobb probléma mint a képességek esetleges hiánya.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 23., péntek 19:35
Triplázó csapatot hagyjuk. Olyan nem mostanában lesz. A mezőny viszont hígfos mi meg erősek vagyunk. Xabi megkapja a második évet ha nyer ligát vagy bl-t. Ha nem akkor ennyi volt pont mint Carlonal meg Zz-nél.RealRaúl77 írta: CR féle triplázó csapat is 2009-ben kezdett épülni, és 2014-re lett belőle a decima, '16-18-ra állt össze igazán az aranygeneráció.
Na nem mondom, hogy olyan mélyről indulunk, mint akkor, így 5-8 évet biztos nem kell rá várni, de hogy jövőre még nem lesz azon a szinten a csapat, ami felérne a triplázó csapattal, az is biztos. Jó nevek vannak itt, de összehasonlíthatatlan a kettő.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 23., péntek 19:34
En sokkal inkabb ereztem a taktika teljes hianya es az edzo kovetkezetlensegebol fakado tanacstalansagot es benultsagot, mint beleszarast. Jovore drasztikus javulast varok a csapat metalitasaban.kodo írta:Ugyan ez fogalmazódott meg bennem idén több alkalommal is. És ez sokkal nagyobb probléma mint a képességek esetleges hiánya.Realista24 írta: osszessegeben az a legnagyobb gondom a mostani csapattal peldaul, hogy az az erzesem, nem erdekli oket annyira, mint engem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 23., péntek 19:04
Ugyan ez fogalmazódott meg bennem idén több alkalommal is. És ez sokkal nagyobb probléma mint a képességek esetleges hiánya.Realista24 írta: osszessegeben az a legnagyobb gondom a mostani csapattal peldaul, hogy az az erzesem, nem erdekli oket annyira, mint engem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 19:03
Nem relevans a velemenyed szamomra a temaban, sorry, semmi szemelyes.hehetheoriginal írta: Az edzo elen jart ebben, pedig aztan o nem 18 eves hulyegyerek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 18:59
Urambocsa, ne haragudj, de a sajat magam neveben beszeltem.Jim írta:már volt korábban, a Del Bosque féle:Faust írta: nem tudom lesz-e meg egy ilyen szeretheto csapat, es edzoi stab mint amit Perez, Carlo es Zidane felepitett.
Casillas Raúl Moritentes Hierro Salgado Guti a spanyolok egy része![]()
Roby Carlos, Makele Figo Zidane Solari mc Mcmanaman és Ronaldo az utolsó évre megjött![]()
Ez is lehet egy szempont, de osszessegeben az a legnagyobb gondom a mostani csapattal peldaul, hogy az az erzesem, nem erdekli oket annyira, mint engem. Mar ha erted, mire gondolok.Ez azért is van szerintem mert nagy a kor különbség köztetek. Valaki írta is egyszer hogy nem tud azonosulni és rajongani egy 18-20 éves focistáért.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 23., péntek 18:55
már volt korábban, a Del Bosque féle:Faust írta: nem tudom lesz-e meg egy ilyen szeretheto csapat, es edzoi stab mint amit Perez, Carlo es Zidane felepitett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 23., péntek 18:44
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 23., péntek 18:36
Ez azért is van szerintem mert nagy a kor különbség köztetek. Valaki írta is egyszer hogy nem tud azonosulni és rajongani egy 18-20 éves focistáért.Realista24 írta:Jol beszelsz. Felolem nyerhet Vinicius 3 BL-t zsinorban, vagy Güler, Brahim, Jude, akarmelyik...attol meg nem allnanak kozel hozzam.RealRaúl77 írta:
Legyen így![]()
Az a fajta rajongas, szerethetoseg, stb. fuggetlen volt mindig is az eredmenyektol nalam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 18:25
Jol beszelsz. Felolem nyerhet Vinicius 3 BL-t zsinorban, vagy Güler, Brahim, Jude, akarmelyik...attol meg nem allnanak kozel hozzam.RealRaúl77 írta:Legyen ígylestat írta:
Majd megszereted ha ezek a sracok is lehoznak 3 BL-t egymas utan.![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 23., péntek 18:22
Legyen ígylestat írta:Majd megszereted ha ezek a sracok is lehoznak 3 BL-t egymas utan.RealRaúl77 írta:
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Nem azt kétlem, hogy sikeresek leszünk, hanem lesz-e még egy triplázóhoz hasonló aranygenerációnk, akik annyira szerethetők lesznek, mint Carlo, és Zizu alatti csapat. Ez volt Realista eredeti felvetése. Ezt nem látom magam előtt, a sikerekben teljes mértékig bízom.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 23., péntek 18:20
Majd megszereted ha ezek a sracok is lehoznak 3 BL-t egymas utan.RealRaúl77 írta:Szerintem elbeszélünk egymás mellett.Remy írta: Kurvagyenge a mezony. Sehol senki nincs az akkori Barca, Bayern, Chelsea, Atletico kozeleben.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. május 23., péntek 18:13
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.Remy írta: Kurvagyenge a mezony. Sehol senki nincs az akkori Barca, Bayern, Chelsea, Atletico kozeleben.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. május 23., péntek 17:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 23., péntek 17:49
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem