OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
___Samy___

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 23., péntek 20:35

nmate írta:
___Samy___ írta:
Ez mi is pontosan?
A MOL elrendelte, hogy mindenkinek kötelező az irodába járni, eddig volt homeoffice opció. Jelentősége, hogy amikor az ilyen nagy helyek meglépnek valamit (pl. egy Telekom bejelenti, hogy a 4 napos munkahét nem működőképes), akkor hiába működőképes az eddigi koncepció máshol, a vezetők általában mennek ezek után és pl. megszűntetik a 4 napos munkahetet vagy a homeoffice-t. Mindegy mi volt eddig. Szóval nagy piaci hatása van.
Na baszki, ezt nem tudtam, hogy ennyire szeretnek utanuk menni. Hala Istennek nalunk ez a veszely nem all fent, marmint, hogy masok utan mennenek.

Amugy aki lehuto otthon, az bent is az. Annyira gaz, hogy emiatt megszivatnak kollektiven mindenkit, ahelyett, hogy elebe mennenek a dolognak es raneznenek esetleg, hogy ki mennyire hatekony ho-ban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 19:17

Fel kell mondani. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 18:42

cart írta: Magyarországon ezeknél a nagyobb cégeknél a főnök szereti pitiztetni a melost meg elvárja hogy napi szinten benyaljanak neki a csicskasai, gondolom a molnal is hasonló inkompetens vezetők vannak akik szeretnek visszaélni a hatalommal face to face.
Igy
1975. korpasbajszos ven kommunistak
Menthetetlen az egesz bazmeg
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 23., péntek 18:22

Magyarországon ezeknél a nagyobb cégeknél a főnök szereti pitiztetni a melost meg elvárja hogy napi szinten benyaljanak neki a csicskasai, gondolom a molnal is hasonló inkompetens vezetők vannak akik szeretnek visszaélni a hatalommal face to face.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 18:12

De hogy mi a hatekony, meg mi a jo a munkavallalonak - hisz akkor hatekony, ha szeret ott dolgozni -, az lofaszt se erdekel :lol:

Nem az irodamerettel van a baj, hanem hogy a sok lehuto gecit kene kibaszni, na de akkor lenne igazan siras

Oszinten szolva a legtobb cegnel egy laptop meg egy internet kell, semmi masra nincs szukseg.

1975 szint geci az egesz balfasz orszag
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 17:49

nmate írta: Egyik országban sem szeretik fenntartani az üres irodaházakat. Nagy cégek nem szeretik a home office-t, egyenként vezetőként meg is érteném valahol, kurva sok léhűtő van ezeken a helyeken. Egy Telekom tele van olyan semmittevőkkel, hogy nem igaz.
Mert a ho bevezetesevel a cegek tobbsege nem foglalkozott az iroda mereteinek optimalizalasaval, ilyen vagy olyan okok miatt.

A ketto egyutt tudott volna egeszseges mukodni. Nalunk ket irodai nap van, de pl. penteken es szerdan kb ures az iroda.

Nekem ez igy idealis, vagy kedd-szerda, vagy szerda-csutortokon megyek, egy zsufoltabb nap, amikor mindig zaklat valaki valamivel, meg egy nyugisabb. Viszont a vezetosegnek is szemet szurt mar a kihasznalatlansag, viszont a ho eltorles helyett a helyek tovabbertekesitese, berbeadasa hangzott el inkabb.

Lehetne meg celzott irodai napokat is bevezetni reszlegenkent, hogy ne legyen 100%/10% feloszlas, de ezek mar reszletkerdesek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 17:10

Egyik országban sem szeretik fenntartani az üres irodaházakat. Nagy cégek nem szeretik a home office-t, egyenként vezetőként meg is érteném valahol, kurva sok léhűtő van ezeken a helyeken. Egy Telekom tele van olyan semmittevőkkel, hogy nem igaz.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 23., péntek 16:42

hehetheoriginal írta:
MOL elrendelte, hogy mindenkinek kötelező az irodába járni, eddig volt homeoffice opció.
mekkora rakas szar :lol:
MO megint csak visszafele halad. Szanalmas.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 16:25

MOL elrendelte, hogy mindenkinek kötelező az irodába járni, eddig volt homeoffice opció.
mekkora rakas szar :lol:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 16:10

___Samy___ írta:
Realista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
Ez mi is pontosan?
A MOL elrendelte, hogy mindenkinek kötelező az irodába járni, eddig volt homeoffice opció. Jelentősége, hogy amikor az ilyen nagy helyek meglépnek valamit (pl. egy Telekom bejelenti, hogy a 4 napos munkahét nem működőképes), akkor hiába működőképes az eddigi koncepció máshol, a vezetők általában mennek ezek után és pl. megszűntetik a 4 napos munkahetet vagy a homeoffice-t. Mindegy mi volt eddig. Szóval nagy piaci hatása van.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 23., péntek 15:42

Realista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
Ez mi is pontosan?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 23., péntek 15:25

Realista24 írta: Se időt, se pénzt nem aldoznek erre az országra. Mindig így voltam vele, és ezt elolvasva sem változott meg.
Szófia lehet fika, de én Nessebarnál zseniálisan éreztem magam kb 10 éve, biztos visszamegyek még.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 23., péntek 15:07

nmate írta:
Mi felmondtuk az irodát :mrgreen:
35-40 fős IT cég, szóval némileg szélsőséges eset

Én sajnálom, heti 2-3x bejártam. Napi 12km séta összejött akkor, meg a kenyérlisztjemet is begyűjtöttem a Kiskovászból.
Nika91127 írta:Engem semennyire.
:ozil: Azt hittem te már drónokkal műtesz, gémerszékből.
Dehogy. Nem bízom a terminátorokban.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 23., péntek 14:57

Semennyire. Nincs is annyi hely, hogy mindenki leuljon.

Egyebkent ahol ezt igy hirtelen megvaltoztatjak, ott ez altalaban soft leepitest jelent.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 14:51

Mi felmondtuk az irodát :mrgreen:
35-40 fős IT cég, szóval némileg szélsőséges eset

Én sajnálom, heti 2-3x bejártam. Napi 12km séta összejött akkor, meg a kenyérlisztjemet is begyűjtöttem a Kiskovászból.
Nika91127 írta:Engem semennyire.
:ozil: Azt hittem te már drónokkal műtesz, gémerszékből.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 23., péntek 14:49

Engem semennyire. Nem is értettem, h ezt hogy lehet máshol. De hát, van szakma ami online is elvégezhető, akkor nem kellenek nagy irodaházak.

Otthon max a beosztásunkat tudom írni, szigoruan munkaidő után.

Ez sok ember kényelmes életét megborítja majd.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 14:40

Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 22., csütörtök 19:03

Nika91127 írta: Mind2 frontra érzékeny vagyok, a fejem fáj. Magasabb dózisú nonsteroid fájdalomcsillapitó, sok víz.

Konkrét orvosi szakma nincs erre, max a fejfájas ambulancia neurológiákon, de az is inkább migréneseknek.
Az fasza akkor neked is. Vicc az egész amikor 3 naponta fronthatás van.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 22., csütörtök 18:55

filatáska írta: Van itt olyan, aki érzékeny fronthatás változásra?

Melegfrontnál csak enervált vagyok, de hidegfrontnál katasztrófa, szét durran a fejem. Fájdalomcsillapító, masszázs, meleg fürdő, semmi nem segít.

Valakinek tipp?

Van kifejezetten erre orvos? Kardiológusnál voltam, vérnyomásom még éppen benne van a normális értékben felülről. Akkor kipróbáltam pár napig ilyen minimális adag vérnyomás csökkentőt, az meg lehozott az életről, mintha beteg lettem volna, inkább offoltam.
Mind2 frontra érzékeny vagyok, a fejem fáj. Magasabb dózisú nonsteroid fájdalomcsillapitó, sok víz.

Konkrét orvosi szakma nincs erre, max a fejfájas ambulancia neurológiákon, de az is inkább migréneseknek.

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 22., csütörtök 18:50

Van itt olyan, aki érzékeny fronthatás változásra?

Melegfrontnál csak enervált vagyok, de hidegfrontnál katasztrófa, szét durran a fejem. Fájdalomcsillapító, masszázs, meleg fürdő, semmi nem segít.

Valakinek tipp?

Van kifejezetten erre orvos? Kardiológusnál voltam, vérnyomásom még éppen benne van a normális értékben felülről. Akkor kipróbáltam pár napig ilyen minimális adag vérnyomás csökkentőt, az meg lehozott az életről, mintha beteg lettem volna, inkább offoltam.

Vissza: