Premier League
- flori
Re: Premier League
Wirtz most a Liverpool felé húz, nagyon úgy tűnik, hogy elvihetik a Bayern elől. 150 millió.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Ez a csavo teljesen szetesett mentalisan.Pad'em írta: Pep Guardiola: “I told the club I don't want a big squad. I don’t want to put five, six players in the tribune, I don't want that. I will quit”.
“If they don't make a short squad, I will not stay”.
"It's impossible for my soul to put players in the tribune and cannot play”.
Szegényem![]()
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pep Guardiola: “I told the club I don't want a big squad. I don’t want to put five, six players in the tribune, I don't want that. I will quit”.
Szegényem
Szegényem

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jon balondor utolso par percre, ez is kevesebb, mint a korabbi normál kb 1 eves rehab.
Sztem nagy elorelepesek vannak itt rehab teren, mindenki 7-8-9 honapra jon vissza ebbol ma mar.
Sztem nem lehet megeroszakolni akkor se a biologiat, egyszeruen kell a testnek az ido, hogy ujra osszealljon a kep.
De majd Doktorba kijavit, de nem veletlen militao raserulese se
Sztem nagy elorelepesek vannak itt rehab teren, mindenki 7-8-9 honapra jon vissza ebbol ma mar.
Sztem nem lehet megeroszakolni akkor se a biologiat, egyszeruen kell a testnek az ido, hogy ujra osszealljon a kep.
De majd Doktorba kijavit, de nem veletlen militao raserulese se
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Csiszolatlan meg elegge, de nem lesz gond vele szerintem.ELSiete írta:Egyébként igen. Az első félidő végére kapcsolódtam be. Hujisennek amúgy sok előreívelt labdája is volt ezidő alatt, az észrevétel jó volt, a kivitelezés viszont gyenge ezeknél a próbálkozásoknál.hehetheoriginal írta: marmuss hogy szetlotte a kaput pont hujszen mellett![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Egyébként igen. Az első félidő végére kapcsolódtam be. Hujisennek amúgy sok előreívelt labdája is volt ezidő alatt, az észrevétel jó volt, a kivitelezés viszont gyenge ezeknél a próbálkozásoknál.hehetheoriginal írta: marmuss hogy szetlotte a kaput pont hujszen mellett![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
Szerintem a tvs jogdijakon helyezesebkent meg tudnaknilyenkor 2-3 millio euro fogni, ami szerintem nem elhanyagolhato nekik se.Yazid írta:Ilyenkor eltudom kepzelni a city utal fű alatt, hogy legyen fasza minden. Iraolaéknak ez mar tét nelkuli, pedig jo meccs lett volnarealmadrid95 írta:
Jo kis csorte lesz kozte es Haaland kozott. Ket orias.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ilyenkor eltudom kepzelni a city utal fű alatt, hogy legyen fasza minden. Iraolaéknak ez mar tét nelkuli, pedig jo meccs lett volnarealmadrid95 írta:Jo kis csorte lesz kozte es Haaland kozott. Ket orias.Pad'em írta: Este 9-kor City v B'mouth, csekkolhatjuk az új védőnket a kókler osztag ellen.![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Jo kis csorte lesz kozte es Haaland kozott. Ket orias.Pad'em írta: Este 9-kor City v B'mouth, csekkolhatjuk az új védőnket a kókler osztag ellen.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Decemberben 30 pontjuk volt.Sierra írta: Amorim utolso 8 bajnokija a MU-val:
0 gyozelem
2 dontetlen
6 vereseg
Tud a fijjju.Utolso gyozelmuk 2 honapja volt.
Most 39 pontjuk van!
5 hónap 9 pont

Rengeteg negatív rekordot felállitott ETH és most Amorim is. Mentségére legyen szólva full sz*r a MU kerete! De ahogy néhányan írtatok, ez Amorim hibája is, hogy nem a kerethez igazította a taktikát, hanem ment a saját feje után.
- Pad'em
Este 9-kor City v B'mouth, csekkolhatjuk az új védőnket a kókler osztag ellen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Amorim utolso 8 bajnokija a MU-val:
0 gyozelem
2 dontetlen
6 vereseg
Tud a fijjju.
Utolso gyozelmuk 2 honapja volt.
0 gyozelem
2 dontetlen
6 vereseg
Tud a fijjju.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Miben? Azert az ember a tarsat altalaban nem csak kulso jegyek alapjan valasztja, nem art, ha megvan az erzelmi kapcsolodas is. Vegsosoron egy csapatkent kellene tudni mukodni.Kerlon írta: Előző barátnője - Gecsek Fanni - köröket ver rá.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nekem aztán édes mindegy mit csinál Szoboszlai meg az asszony, grat nekik, legyen egészséges a baba ez a lényeg. De szerintem ez a leányzó bűnranda
Szoboszlai ennél sokkal szebb nőt is ki foghatott volna, az előtte lévő szőke is ilyen igazi focista feleség volt, de sokkal jobban néz ki mint a mostani.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nah, maradjunk annyiban, hogy nem megyek bele jobban a reszletekbe, megiscsak foldijeimbluebike írta:Fact. Ezért balek Szobo, mert bepalizta - innen indultunk.Realista24 írta: Igazabol o is csak kergette az almait, mint mi mindannyian. Az a kulonbseg sokakkal szemben, hogy o el is erte.![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fact. Ezért balek Szobo, mert bepalizta - innen indultunk.Realista24 írta: Igazabol o is csak kergette az almait, mint mi mindannyian. Az a kulonbseg sokakkal szemben, hogy o el is erte.![]()

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nincs rosszindulat, sok boldogsogot kivanok nekik meg egeszseget a picinek. Ez egyertelmu.
De jol mondod R24, lehet a holgyemenynek ez volt az álma. Gratulalok hozza. Elèrte.
De jol mondod R24, lehet a holgyemenynek ez volt az álma. Gratulalok hozza. Elèrte.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48