hehetheoriginal írta: Az elso az ilyen sulytalan kisgyerek, a második meg 160 centi.
Ember formaju embert keresunk, nem fogyatékkal élőket.

Modric se az a nagy atléta speciel kinézetre.

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 23., péntek 11:13
hehetheoriginal írta: Az elso az ilyen sulytalan kisgyerek, a második meg 160 centi.
Ember formaju embert keresunk, nem fogyatékkal élőket.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 11:12
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2025. május 23., péntek 11:06
Mora játéka nekem is nagyon tetszik. A Lilles srácot még meg kell néznem, mert róla keveset hallottam.Pad'em írta: Ajánlom a lenti két srácot Calafat bácsi figyelmébe.
Ayyoub Bouaddi - Lille (17 years old)
Rodrigo Mora - Porto (18 years old)
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 23., péntek 11:01
Ajánlom a lenti két srácot Calafat bácsi figyelmébe.hehetheoriginal írta: vagy veszünk egy ultimate übertehetséget valahonnan, és bedobjuk a mélyvízbe.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 10:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 23., péntek 10:36
Nem láttam játszani, Paz a comoban is tkp-t játszott? Voltak olyan hírek, hogy megpróbálnánk hátrébb. Fogalmam sincs megvan a képessége vagy sem, de Kroos szerint igen.Nika91127 írta:Stillert megpróbálhatjuk.wZoLee7 írta: Alapból nem egy veretes lista, de cserébe még más-más profilú játékosok is vannak rajta. Remélem nem az lesz, hogy jaj igazoljunk valakit aztán megint nem a megfelelő játékos jön hanem egy többedik tkp vagy romboló típus. A legfontosabb, hogy ne hozzunk még egy olyant akinek fontos, hogy legyen előtte egy center és balról húzzon befele mert akkor azok elégetett milliók lesznek csupán.
Paz/Wirtz tkp. Arra itt van Arda.
Reijnders/Enzo túl drága lenne.
Zubimendi szürke, Artetahoz jó lesz.
Rodri ACL utàn zsákbamacska.
Többi szóra se érdemes.
VITHINA kellene. De ő sansztalan.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 23., péntek 10:26
Stillert megpróbálhatjuk.wZoLee7 írta: Alapból nem egy veretes lista, de cserébe még más-más profilú játékosok is vannak rajta. Remélem nem az lesz, hogy jaj igazoljunk valakit aztán megint nem a megfelelő játékos jön hanem egy többedik tkp vagy romboló típus. A legfontosabb, hogy ne hozzunk még egy olyant akinek fontos, hogy legyen előtte egy center és balról húzzon befele mert akkor azok elégetett milliók lesznek csupán.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 23., péntek 10:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 23., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. május 23., péntek 10:02
Passzjatek nem rossz, de nekem darabosnak tűnik szélső védő posztra.BlancoMark írta: Nezem ezt a Carrerast versus videokban, mint pl ez:
https://youtu.be/JfUEa9g1FhA?si=SDqy7z2cqJyP347Y
Es azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten tetszik. Eroszakos, jol jatsza meg a labdat, sebesseg is van. Nagy feludules lesz az idei bot paros mellett azt szinte biztosra veszem.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 9:23
aztan nehogy meglepetes erjenBlancoMark írta: Nezem ezt a Carrerast versus videokban, mint pl ez:
https://youtu.be/JfUEa9g1FhA?si=SDqy7z2cqJyP347Y
Es azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten tetszik. Eroszakos, jol jatsza meg a labdat, sebesseg is van. Nagy feludules lesz az idei bot paros mellett azt szinte biztosra veszem.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 23., péntek 8:50
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 23., péntek 8:12
Tavaly bajnoki harmadikak lettek, most meg épp a kiesési zóna felett vannak. Akkor most melyik szezon a releváns? Én nem bánom, hozzuk vissza, de olyan nagy reményeket nem fűznék hozzá. Tavaly kellett volna visszavenni és jó áron értékesíteni (persze tudom nem zsák krumpli, nem pont így mennek a dolgok).ferni írta: Mert 8 millió, előtte szezonban bajnoki harmadikak lettek, szerzett BL rutint is a csoportkörben most, bár 6szor is csak 1 góllal kaptak ki, a csapata egyik legjobbja volt idén is, hiába volt rossz szezonja a csapatának, 10 éves korától a Realnál nevelkedett.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 22., csütörtök 21:12
Mert 8 millió, előtte szezonban bajnoki harmadikak lettek, szerzett BL rutint is a csoportkörben most, bár 6szor is csak 1 góllal kaptak ki, a csapata egyik legjobbja volt idén is, hiába volt rossz szezonja a csapatának, 10 éves korától a Realnál nevelkedett.Anthony írta: Miguel Guti az új Reguilon? Csak úgy eszembe jutott a Tottenhamről. Nem tudom miért lenne jó a srác.
HozzászólásSzerző: peadani » 2025. május 22., csütörtök 20:11
Nincs bajom Ceballossal de nemhogy hosszú távon még rövid távon se lehet rá számítani. Van 3 jó meccse majd lesérül és nem nyeri vissza a formáját max 1 év után. Én inkább őt küldtem volna el Modric helyett pl. Ha már Modricnál elővették azt hogy a fiatalok elől veszi el a helyet Ceballosra ugyanezt el lehet mondani szerintem.Jim írta:Cebától nem is akarunk megszabadulni, és a selejttől is messze vantubatibi írta: Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.![]()
1 balhátvéd és Alaba szerintem távozhat, főleg ha Joan Martinezt nevezni akarjuk a felnőttek közé![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 22., csütörtök 20:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 22., csütörtök 19:38
Mendy vagy Fran helyett kellene Miguel Guti meg mondjuk Alaba helyett akárki, kétlem, hogy Joan a felnőttek közé lesz nevezve.Jim írta:Cebától nem is akarunk megszabadulni, és a selejttől is messze vantubatibi írta: Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.![]()
1 balhátvéd és Alaba szerintem távozhat, főleg ha Joan Martinezt nevezni akarjuk a felnőttek közé![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 22., csütörtök 19:33
Cebától nem is akarunk megszabadulni, és a selejttől is messze vantubatibi írta: Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. május 22., csütörtök 19:23
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 21., szerda 20:45
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem