Majd még rátettek még hármat...

Teljesen elvesztették a fonalat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 24., szombat 16:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 24., szombat 15:32
rakas szar minden az orszagban, persze, hogy a parezer neresen kivul mindenki elegedetlen.ekkorára még én se számítottam, mint ami lett belőle, egész út egy kb csoda volt, mennyi ember volt ott az egészen és mennyien várták őket mindenhol.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 24., szombat 14:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 23., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. május 23., péntek 0:22
Free speechArjenMagicRobben írta: A Harvard nem vehet fel új nemzetközi diákokat és a jelenlegiek vagy mennek haza vagy átmennek más egyetemre. Újabb nagyszerű húzás az adminisztrációtól![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2025. május 23., péntek 0:08
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 22., csütörtök 15:00
Hát ő sem a legélesebb kés a fiókban, maradjunk annyiban.géza írta: Duro Dora: Bill Gates adatleolvasasra alkalmas elektronikus tetovalast fejleszt.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 22., csütörtök 14:36
Egy másik fórumon olvastam, reakcióként, hogy "Mi mindig Óceánia ellen harcoltunk." Hát ja. Ugye szokták mondani, hogy Orwell elrettentésnek szánta, nem sorvezetőnek.csababarca írta:
“Mi mindig is” mantra megint kezdődik.
Kínos.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 22., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. május 22., csütörtök 14:32
Működik. Na az milyen kínos.csababarca írta:
“Mi mindig is” mantra megint kezdődik.
Kínos.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 22., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 22., csütörtök 11:57
Úgy hívják qr kódgéza írta: Duro Dora: Bill Gates adatleolvasasra alkalmas elektronikus tetovalast fejleszt.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2025. május 22., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 21., szerda 17:48
Es ez miben masabb, mint ferni reddit linkjei? Eleve o is azert hozza azokat, mert egyetert veluk.Igen, felhozhatnám témának Lölőt meg Ráchelt, de minek (és, mint korábban írtam, most direkt olyan témákat hoztam fel, amik inkább a Tisza pártra kényesek)? Felhozza más én meg egyetértek vele. Mint írtam, az nem vita, hogy én is leírom hogy a ku..a anyjukat már megint loptak, meg semmi nem működik az országban.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 21., szerda 14:53
Mutatni kene egy hasonlo jellegu dogmatikus sulykolast a kormany ellen a HVG-n is, addig egy lapon emliteni oket meglehetosen igazsagtalan.halamadrid írta:Ugyanez, a kommentet még novemberben írtam:BlancoMark írta: Amikor a csucsra volt jaratva a MP szemelye elleni hadjarat es gyuloletkampany, akkor egy ponton felmentem az Origora es az elso 9-10 cikk sorozatban az o szidalmazasarol szolt. Semmi mas tema nem volt a cimplalon! Lehet bennem van a hiba, de ilyet a HVG-n sosem lattam. Biztos az en figyelmem kerulte el.halamadrid írta: https://www.origo.hu/
Az első 11 cikkből (legalábbis telefonos verzióban) 10 szól MP-ről, a maradék 1 meg egy LMBTQ-s helyreigazítás![]()
![]()
![]()
Továbbra is imádat, hogy orosz színekben pompázik az Origo.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 21., szerda 14:40
Ugyanez, a kommentet még novemberben írtam:BlancoMark írta: Amikor a csucsra volt jaratva a MP szemelye elleni hadjarat es gyuloletkampany, akkor egy ponton felmentem az Origora es az elso 9-10 cikk sorozatban az o szidalmazasarol szolt. Semmi mas tema nem volt a cimplalon! Lehet bennem van a hiba, de ilyet a HVG-n sosem lattam. Biztos az en figyelmem kerulte el.
halamadrid írta: https://www.origo.hu/
Az első 11 cikkből (legalábbis telefonos verzióban) 10 szól MP-ről, a maradék 1 meg egy LMBTQ-s helyreigazítás![]()
![]()
![]()
Továbbra is imádat, hogy orosz színekben pompázik az Origo.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 21., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 21., szerda 14:27
Egyébként mi a baj a Telex és társaival? Eddig nem volt gond, hogy jött mindenhonnan pénz. Az nem gond, hogy lassan visszajutunk a XX. századba, ahol ha valami nem tetszett, jött a fekete autó? Mert ez a törvény ennek az előfutára.Még jó, hogy nem esnek ki véletlenül telexes, meg ellenzéki politikusok az ablakon.kiserik írta:Persze, hogy nem egyszerű, ahogy egy országot elvezetni sem. Szerintem, ha jól csinálnák az utóbbit, akkor könnyebb lenne az előbbi is.csababarca írta:
Hát nem olyan egyszerű alkotmányozó nemzetgyűlést életre hívni, bár jogilag lehetséges.
És ott is benne van, hogy majd el is kell fogadni azt, népszavazás kell róla, majd összehívni, megalkotni az új alkotmányt, és az új parlamentnek elfogadni.
Szerinted a kínai hitelnek nem volt feltételen, hogy most minden kínai gyárat idetelepítenek? Ezek nem szuverén döntések, feltételrendszerek miatt történik ez, hogy lassan minden nagy üzem, gyár kínai az országban.
Amivel nincs feltétlen óriási problémám, csak annyi, hogy megint kettős mércét érzek, mert ha ezek amerikai cégek lennének, már menne a sipákolás ezerrel.
És mondom, Kína már nem csak gazdaságilag gyarmatosít az országban, hanem konkrétan egyetemeken az utóbbi években gombamód nőnek ki a kínai tanszékek, és már a középiskolák behálózása zajlik.
De biztos nincs összefüggés a tőlük kapott hitellel.
Mint ahogy neked egykutya a telex az origoval, nekem meg a kínai hitel egykutya a külföldről kapott telex támogatással.
Egyiket sem látom jónak, csak míg az egyiket most törvényileg lehetetlenítik el, a másik meg rendben van, mert az "nekünk" jön.
Hitelek államoknak: annyira unom, hogy mindent 2-3-szor kell leírnom. A kínai hiteleknek is van ára. Ezt írtam le először. De! Míg a remegő Telexet én ellehetetleníteném azzal, hogy kiiratnám a cikk címe alá, hogy kitől, mire, és mennyit kapott, ha az a cikk külföldi pénzből lett fizetve, addig kicsit bájos lenne kiiratni minden szarra az állammal, hogy ez még az kínai hitelből lett megoldva. Az állami hiteleknél én annyit tennék, hogy legyen nyilvános, hogy mikor, mennyit, kitől, milyen feltételekkel, mire. Kb ugyan az, de mégsem.
Ferni: nem akarok veled veszekedni, főleg nem ilyen stílusban. Ha nem tudod megérteni, felfogni, hogy én témákról úgy beszélgetek most is, hogy nem a Fideszt védem, a propagandát fújom, hanem a saját véleményemet írom le, az a Te bajod és vakságod.
Én máshogy látom a dolgokat, máshogy látom a jelenlegi EU-s vezetést és a nagy nyugati vezetőket is. Nekem sok minden nem tetszik ott, ami másképp van, mint itt. Azt viszont hidd el, hogy kurvára nem látom máshogy, ami itthon megy. A lopásokat, az ország bedöntését, egészségügy, stb. Ezért nehéz az ilyen ember élete, mert nincs nagyon választása. A Fideszt soha nem is akartam, most se akarom, de a mai EU-s normákat se szeretném. Tessék, legyél okos.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem