Luka Modrić
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Luka Modrić - 10
A topikja lényegében egyidős az oldallal. Faszkivan.
Köszi mindent és sok sikert a VB-n.
Köszi mindent és sok sikert a VB-n.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marcelo, Keylor, R9, Robert Carlos, Casemiro, de Alabát is anno elég hamar megszerették viszonylag sokan.dzsi91 írta:Mondjuk ki amit ki kell. Fogynak a fehérek a csapatból.Faust írta: Senki nem marad lassan a keretben, kb Fedén kívül, akit tiszta szívből lehetne kedvelni.
![]()
![]()

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk ki amit ki kell. Fogynak a fehérek a csapatból.Faust írta: Senki nem marad lassan a keretben, kb Fedén kívül, akit tiszta szívből lehetne kedvelni.
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tenyleg erdekes… en akar azt is latom, hogy Alabat nem sikerult sehogy kitenni, igy barmennyire is csokkentettek volna Modric fizujat, valakinek mennie kellett. Es mivel az osztrak marad a vegtelen fizetesevel, a horvatnak kell mennie.
De tenyleg… egy ev kellett volna, plane hogy iden is jo volt az oreg.
De tenyleg… egy ev kellett volna, plane hogy iden is jo volt az oreg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Igy meg vegkepp duhito ez, hogy a hirek szerint Luka mindenbe belement, csak hogy maradhasson. Csokkentett fizu, fix beugros szerep. Mindent megtett azert, hogy tenyleg innen vonulhasson vissza, mint ahogy mindig is mondta.
Nem tudom mi tortent ebben az egy hetben, mert ennek semmi elojele nem volt.
Nem tudom mi tortent ebben az egy hetben, mert ennek semmi elojele nem volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az a legbiosszantóbb ebben, hogy közben tele van a keret tényleg használhatatlan emberekkel, akikről semmi hír, hogy távoznának, vagy helyet vennének el a fiataloktól. Alaba, Mendy, Fran, Militao? Szerencsére LV sem marad.
Modric lett volna az utolsó, akit elküldenék. Érthetetlen, hogy egy év miért nem fért bele.
Modric lett volna az utolsó, akit elküldenék. Érthetetlen, hogy egy év miért nem fért bele.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Most már minimális fizuért maradhatott volna tényleg, valószínűleg a 26os VB lett volna a vége és ahhoz nem vonulhat vissza a klubfocitól, így most kereshet magának 1 évre csapatot.
Végig kellett volna ezt gondolni mégegyszer.
Végig kellett volna ezt gondolni mégegyszer.
Senki nem marad lassan a keretben, kb Fedén kívül, akit tiszta szívből lehetne kedvelni. Óriási, csodálatos játékos, hálásak lehetünk, hogy 10+ évig láttuk futballozni habfehérben.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mar evek ota szamitani lehetett arra, hogy o is elkoszon. Sajnalom, hogy igy a szezon vegen derul ki, kellemetlen volt az is, amikor Benzi elkoszont az utolao meccs elott es Kroos bucsuja is rosszul erintett.
De ez most teljesen lelombozott. Eltunik a magia, a varazslat, az egyik utolso zseni a palyan. Remelem jovore a VB-n megint a dontoig vezeti a csapatat es ezuttal meg is nyerik.
De ez most teljesen lelombozott. Eltunik a magia, a varazslat, az egyik utolso zseni a palyan. Remelem jovore a VB-n megint a dontoig vezeti a csapatat es ezuttal meg is nyerik.
- Pad'em
Nikola Jerkan (member of Croatia coaching team): "I didn't expect it, Luka had fuel to continue one more year and retire at Real Madrid. I think he wanted to continue, he had even talked to Xabi Alonso to continue. But something has changed with the leaders in recent days."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Tavaly amikor kroos bejelentette a távozást, akkor írtam, hogy nekem ez a generáció nem őt, vagy ramost vagy crt, stb-t jelenti, hanem Modricot!!!

Benzema mellett abszolút kedvenc volt, nagyon sajnálom, hogy vége.
Őszintén szólva kicsit fel is basz, bőven belefert volna, hogy még maradjon egy évet, visszavonult volna utána, tényleg komolytalan embereknek fizetünk komolyabb pénzeket, szóval ez most nálam fekete pont pereztol, mert biztos vagyok benne, hogy Modric maradt volna.

Benzema mellett abszolút kedvenc volt, nagyon sajnálom, hogy vége.
Őszintén szólva kicsit fel is basz, bőven belefert volna, hogy még maradjon egy évet, visszavonult volna utána, tényleg komolytalan embereknek fizetünk komolyabb pénzeket, szóval ez most nálam fekete pont pereztol, mert biztos vagyok benne, hogy Modric maradt volna.

- Galacticos
Azert a netflix ezt potolni fogja remelem, hogy rola is lesz valami.Steve írta: Nem jött ki két és fél jól eltalált lövés után egy Netflix film róla, nem szaladgált a pályán idegbetegen hadonászva és veszekedett mindenkivel, csak szép csöndben a világ legjobb kp-a volt…
Egyebkent off de a viniset is nezzetek meg, nem a szivem csucske a harmadik szamu kapitany de nagyon jo amikor karim beszel benne, meg r9, zizou, rc.. eleg nosztalgikus nehol a film.

Modricot meg baromira sajnalom. Tenyleg annak a generacionak az utolso elotti nagy alakja es mar csak carvajal marad.
Ha a vezetoseg tenyleg nem akarta, akkor ez tolem nagy fekete pont. Alaba csucs penzre van, baleeket fizetunk evekig, hazardot kifizetunk elore csak tiplizzen de lukara sajnaljuk a csokkentett zsetont. Kivancsi leszek hova megy mert szerintem a jovo evi vbig még tolni fogja valahol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De nagy vagyJ. Dee írta: Be is zsakoltam egy jegyet szombatra, mar csak repulot kéne találniÖssznépi sírás lesz asszem

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egyszerre próbálom elfogadni, közben nyugtatgatni magamat, hogy minden rendben lesz és ez a Modric már nem lett volna a prime Modric…
De közben szétcsesz az ideg, mert sajnálom de ez a generáció, ezek az instafocisták nekem nagyon nem jönnek be.
Modric profi játékos, zseni volt és ember tudott maradni, hat napszemüveg nélkül egyszerre a fején és geci nagy aranyfukszok nélkül, gettorapper játszása nélkül.
Nem jött ki két és fél jól eltalált lövés után egy Netflix film róla, nem szaladgált a pályán idegbetegen hadonászva és veszekedett mindenkivel, csak szép csöndben a világ legjobb kp-a volt…
Nagyon fog hiányozni mint focista és ember.
De közben szétcsesz az ideg, mert sajnálom de ez a generáció, ezek az instafocisták nekem nagyon nem jönnek be.
Modric profi játékos, zseni volt és ember tudott maradni, hat napszemüveg nélkül egyszerre a fején és geci nagy aranyfukszok nélkül, gettorapper játszása nélkül.
Nem jött ki két és fél jól eltalált lövés után egy Netflix film róla, nem szaladgált a pályán idegbetegen hadonászva és veszekedett mindenkivel, csak szép csöndben a világ legjobb kp-a volt…
Nagyon fog hiányozni mint focista és ember.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Biztos voltam benne, hogy a tegnap felmerült hírek kamuk lesznek, és még van egy évünk vele. Így akkor minden idők legjobb középpályás triójából a harmadik tag is távozik, egy korszak lezárult.
Vicces, pár napja kaptam meg, hogy mi lesz velem, ha a kiskedvencem Vinit eladjuk, amire az volt a válaszom, hogy éltem már át nagyobb veszteségeket.
Itt van.
Köszönünk mindent, halhatatlan legenda.
Vicces, pár napja kaptam meg, hogy mi lesz velem, ha a kiskedvencem Vinit eladjuk, amire az volt a válaszom, hogy éltem már át nagyobb veszteségeket.
Itt van.

Köszönünk mindent, halhatatlan legenda.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nincsenek szavak.
Köszönjük a Mágiát amit adtál az elmúlt 13 èvben.
Nagyon örülök ès hálás vagyok hogy idèn eljutottam a Bernabeu-ba vègre ès láthattam èlöben.
Gracias, Gracias.

Köszönjük a Mágiát amit adtál az elmúlt 13 èvben.

Nagyon örülök ès hálás vagyok hogy idèn eljutottam a Bernabeu-ba vègre ès láthattam èlöben.
Gracias, Gracias.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
RM honlapon, kb 1.5 ora probalgatas utan. Vagy 30 jegyre kattintva dobta fel, h közben elkelt, aztan egy sikerült.KAG írta:Van meg? Hol tudtál venni?J. Dee írta: Be is zsakoltam egy jegyet szombatra, mar csak repulot kéne találniÖssznépi sírás lesz asszem
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
HIvatalos videó a Realtól.
Lehet, hogy már volt, de nem lehet elégszer látni. Meg is könnyeztem.
Éreztem, hogy be kellett szereznem egy Modric-os sálat idén Madridban.
Lehet, hogy már volt, de nem lehet elégszer látni. Meg is könnyeztem.

Éreztem, hogy be kellett szereznem egy Modric-os sálat idén Madridban.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jó döntés, de akkor is szar érzés.
Kiemelnék egy pillanatot - a kurva sok közül -, a 14es BL döntő, Modric és Ramos ott elindított egy szenzációs korszakot.
Not bad from one of the worst signing of La Liga.
Kiemelnék egy pillanatot - a kurva sok közül -, a 14es BL döntő, Modric és Ramos ott elindított egy szenzációs korszakot.

Not bad from one of the worst signing of La Liga.