mekkora rakas szarMOL elrendelte, hogy mindenkinek kötelező az irodába járni, eddig volt homeoffice opció.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 23., péntek 16:25
mekkora rakas szarMOL elrendelte, hogy mindenkinek kötelező az irodába járni, eddig volt homeoffice opció.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 16:10
A MOL elrendelte, hogy mindenkinek kötelező az irodába járni, eddig volt homeoffice opció. Jelentősége, hogy amikor az ilyen nagy helyek meglépnek valamit (pl. egy Telekom bejelenti, hogy a 4 napos munkahét nem működőképes), akkor hiába működőképes az eddigi koncepció máshol, a vezetők általában mennek ezek után és pl. megszűntetik a 4 napos munkahetet vagy a homeoffice-t. Mindegy mi volt eddig. Szóval nagy piaci hatása van.___Samy___ írta:Ez mi is pontosan?Realista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 23., péntek 15:42
Ez mi is pontosan?Realista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 23., péntek 15:25
Szófia lehet fika, de én Nessebarnál zseniálisan éreztem magam kb 10 éve, biztos visszamegyek még.Realista24 írta: Se időt, se pénzt nem aldoznek erre az országra. Mindig így voltam vele, és ezt elolvasva sem változott meg.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 23., péntek 15:07
Dehogy. Nem bízom a terminátorokban.nmate írta:Mi felmondtuk az irodátRealista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?![]()
35-40 fős IT cég, szóval némileg szélsőséges eset
Én sajnálom, heti 2-3x bejártam. Napi 12km séta összejött akkor, meg a kenyérlisztjemet is begyűjtöttem a Kiskovászból.
Nika91127 írta:Engem semennyire.Azt hittem te már drónokkal műtesz, gémerszékből.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 23., péntek 14:57
Semennyire. Nincs is annyi hely, hogy mindenki leuljon.Realista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 23., péntek 14:51
Mi felmondtuk az irodátRealista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
Nika91127 írta:Engem semennyire.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 23., péntek 14:49
Engem semennyire. Nem is értettem, h ezt hogy lehet máshol. De hát, van szakma ami online is elvégezhető, akkor nem kellenek nagy irodaházak.Realista24 írta: Kit mennyire erint a töröljük el a HO-t hullam, amit tobbe kevesbe a Mol (kormany) inditott?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 23., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 22., csütörtök 19:03
Az fasza akkor neked is. Vicc az egész amikor 3 naponta fronthatás van.Nika91127 írta: Mind2 frontra érzékeny vagyok, a fejem fáj. Magasabb dózisú nonsteroid fájdalomcsillapitó, sok víz.
Konkrét orvosi szakma nincs erre, max a fejfájas ambulancia neurológiákon, de az is inkább migréneseknek.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 22., csütörtök 18:55
Mind2 frontra érzékeny vagyok, a fejem fáj. Magasabb dózisú nonsteroid fájdalomcsillapitó, sok víz.filatáska írta: Van itt olyan, aki érzékeny fronthatás változásra?
Melegfrontnál csak enervált vagyok, de hidegfrontnál katasztrófa, szét durran a fejem. Fájdalomcsillapító, masszázs, meleg fürdő, semmi nem segít.
Valakinek tipp?
Van kifejezetten erre orvos? Kardiológusnál voltam, vérnyomásom még éppen benne van a normális értékben felülről. Akkor kipróbáltam pár napig ilyen minimális adag vérnyomás csökkentőt, az meg lehozott az életről, mintha beteg lettem volna, inkább offoltam.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 22., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 22., csütörtök 15:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 22., csütörtök 8:35
Nem a 30ezer a lényeg nekem, hanem a kidobott idő. De nincs is olyan ambícióm mint neked, hogy pipát tudjak rakni melle.Remy írta: Kb 30-35 ezer forintból hoztam ki az egészet.
többet én sem áldoztam volna rá. Időben sem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 22., csütörtök 8:25
Ja, Szofia igen. Az lemaradt.nmate írta: Gondolom Szófiáról van szó egyébként.
De amúgy ezek szerint Remy sem fog visszamenni, gondolom semmivel nem ad többet, mint egy Magyarország. Tenger van közelebb is, hegyek is, ronda épületek és szobrok pláne.
30-35 az szép munka. Gondolom akkor egyedül.
Egyébként ez ilyen saját belső kihívás neked, hogy minél több ország ki legyen pipálva a térképen vagy valami egyéb célja van?
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. május 22., csütörtök 8:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 22., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 22., csütörtök 8:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 22., csütörtök 8:10
Morgan Freeman: De végül nem szólt...hehetheoriginal írta:szolok ismerosoknek akkor.Következik: Bulgária.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. május 17., szombat 22:18
Jajj ne csináld.. tudod, hogy mindig zavarba jövök.hehetheoriginal írta: Sosem cserelnelek le![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem