Taktikai háború (Legyél Xabi)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Az elso az ilyen sulytalan kisgyerek, a második meg 160 centi.
Ember formaju embert keresunk, nem fogyatékkal élőket.
Ember formaju embert keresunk, nem fogyatékkal élőket.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam egyértelműen Tijjani Reijnders lenne a befutó. Minden bizonnyal rohadt drága lenne és talán kicsit támadóbb felfogású is a kelleténél, de miatta szívesen leül az ember meccset nézni.
Mora játéka nekem is nagyon tetszik. A Lilles srácot még meg kell néznem, mert róla keveset hallottam.Pad'em írta: Ajánlom a lenti két srácot Calafat bácsi figyelmébe.
Ayyoub Bouaddi - Lille (17 years old)
Rodrigo Mora - Porto (18 years old)
- Pad'em
Ajánlom a lenti két srácot Calafat bácsi figyelmébe.hehetheoriginal írta: vagy veszünk egy ultimate übertehetséget valahonnan, és bedobjuk a mélyvízbe.
Ayyoub Bouaddi - Lille (17 years old)
Rodrigo Mora - Porto (18 years old)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
én a reijnders, enzo, rodri csomagbol választanék, ha a minőséget nézem.
a többi a listáról lófasz, vagy veszünk egy ultimate übertehetséget valahonnan, és bedobjuk a mélyvízbe.
a többi a listáról lófasz, vagy veszünk egy ultimate übertehetséget valahonnan, és bedobjuk a mélyvízbe.
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem láttam játszani, Paz a comoban is tkp-t játszott? Voltak olyan hírek, hogy megpróbálnánk hátrébb. Fogalmam sincs megvan a képessége vagy sem, de Kroos szerint igen.Nika91127 írta:Stillert megpróbálhatjuk.wZoLee7 írta: Alapból nem egy veretes lista, de cserébe még más-más profilú játékosok is vannak rajta. Remélem nem az lesz, hogy jaj igazoljunk valakit aztán megint nem a megfelelő játékos jön hanem egy többedik tkp vagy romboló típus. A legfontosabb, hogy ne hozzunk még egy olyant akinek fontos, hogy legyen előtte egy center és balról húzzon befele mert akkor azok elégetett milliók lesznek csupán.
Paz/Wirtz tkp. Arra itt van Arda.
Reijnders/Enzo túl drága lenne.
Zubimendi szürke, Artetahoz jó lesz.
Rodri ACL utàn zsákbamacska.
Többi szóra se érdemes.
VITHINA kellene. De ő sansztalan.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Stillert megpróbálhatjuk.wZoLee7 írta: Alapból nem egy veretes lista, de cserébe még más-más profilú játékosok is vannak rajta. Remélem nem az lesz, hogy jaj igazoljunk valakit aztán megint nem a megfelelő játékos jön hanem egy többedik tkp vagy romboló típus. A legfontosabb, hogy ne hozzunk még egy olyant akinek fontos, hogy legyen előtte egy center és balról húzzon befele mert akkor azok elégetett milliók lesznek csupán.
Paz/Wirtz tkp. Arra itt van Arda.
Reijnders/Enzo túl drága lenne.
Zubimendi szürke, Artetahoz jó lesz.
Rodri ACL utàn zsákbamacska.
Többi szóra se érdemes.
VITHINA kellene. De ő sansztalan.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alapból nem egy veretes lista, de cserébe még más-más profilú játékosok is vannak rajta. Remélem nem az lesz, hogy jaj igazoljunk valakit aztán megint nem a megfelelő játékos jön hanem egy többedik tkp vagy romboló típus. A legfontosabb, hogy ne hozzunk még egy olyant akinek fontos, hogy legyen előtte egy center és balról húzzon befele mert akkor azok elégetett milliók lesznek csupán.
- Pad'em
Real Madrid have accepted their MISTAKE of not replacing Toni Kroos. With the midfield even more imbalanced after not renewing Modrić as well, the club WILL SIGN a new midfielder. @marca
Kulcsfontosságú lenne egy fasza kpst igazolni, a lenti nevek jöttek eddig szóba. Ha választhatnék talán Tonali, de annyira nem nyűgöz le a mezőny.
Angelo Stiller (Stuttgart)
Nico Paz (Como)
Florian Wirtz (Leverkusen)
Franco Mastantuono (River Plate)
Tijjani Reijnders (AC Milan)
Exequiel Palacios (Leverkusen)
Ederson (Atalanta)
Sandro Tonali (Newcastle)
Alexis Mac Allister (L'pool)
Hugo Larsson (Frankfurt)
Enzo Fernández (Chelsea)
Jobe Bellingham (Sunderland)
Martin Zubimendi (Sociedad)
Rodri (Man City)
Adam Wharton (Crystal Palace)
Ryan Gravenberch (L'pool)
Kulcsfontosságú lenne egy fasza kpst igazolni, a lenti nevek jöttek eddig szóba. Ha választhatnék talán Tonali, de annyira nem nyűgöz le a mezőny.
Angelo Stiller (Stuttgart)
Nico Paz (Como)
Florian Wirtz (Leverkusen)
Franco Mastantuono (River Plate)
Tijjani Reijnders (AC Milan)
Exequiel Palacios (Leverkusen)
Ederson (Atalanta)
Sandro Tonali (Newcastle)
Alexis Mac Allister (L'pool)
Hugo Larsson (Frankfurt)
Enzo Fernández (Chelsea)
Jobe Bellingham (Sunderland)
Martin Zubimendi (Sociedad)
Rodri (Man City)
Adam Wharton (Crystal Palace)
Ryan Gravenberch (L'pool)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Passzjatek nem rossz, de nekem darabosnak tűnik szélső védő posztra.BlancoMark írta: Nezem ezt a Carrerast versus videokban, mint pl ez:
https://youtu.be/JfUEa9g1FhA?si=SDqy7z2cqJyP347Y
Es azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten tetszik. Eroszakos, jol jatsza meg a labdat, sebesseg is van. Nagy feludules lesz az idei bot paros mellett azt szinte biztosra veszem.![]()
Olyan mintha kh lett volna eredetileg és most kényszerből játszana bh-t
- hehetheoriginal
aztan nehogy meglepetes erjenBlancoMark írta: Nezem ezt a Carrerast versus videokban, mint pl ez:
Es azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten tetszik. Eroszakos, jol jatsza meg a labdat, sebesseg is van. Nagy feludules lesz az idei bot paros mellett azt szinte biztosra veszem.![]()

thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Nezem ezt a Carrerast versus videokban, mint pl ez:
Es azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten tetszik. Eroszakos, jol jatsza meg a labdat, sebesseg is van. Nagy feludules lesz az idei bot paros mellett azt szinte biztosra veszem.
Es azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten tetszik. Eroszakos, jol jatsza meg a labdat, sebesseg is van. Nagy feludules lesz az idei bot paros mellett azt szinte biztosra veszem.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tavaly bajnoki harmadikak lettek, most meg épp a kiesési zóna felett vannak. Akkor most melyik szezon a releváns? Én nem bánom, hozzuk vissza, de olyan nagy reményeket nem fűznék hozzá. Tavaly kellett volna visszavenni és jó áron értékesíteni (persze tudom nem zsák krumpli, nem pont így mennek a dolgok).ferni írta: Mert 8 millió, előtte szezonban bajnoki harmadikak lettek, szerzett BL rutint is a csoportkörben most, bár 6szor is csak 1 góllal kaptak ki, a csapata egyik legjobbja volt idén is, hiába volt rossz szezonja a csapatának, 10 éves korától a Realnál nevelkedett.
Másik probléma, hogy itt van Fran és Mendy is, ha nem akarnak menni akkor hiába hozol még 2 balhátvédet.
Mert 8 millió, előtte szezonban bajnoki harmadikak lettek, szerzett BL rutint is a csoportkörben most, bár 6szor is csak 1 góllal kaptak ki, a csapata egyik legjobbja volt idén is, hiába volt rossz szezonja a csapatának, 10 éves korától a Realnál nevelkedett.Anthony írta: Miguel Guti az új Reguilon? Csak úgy eszembe jutott a Tottenhamről. Nem tudom miért lenne jó a srác.
Fran fix nem elég, Mendytől meg nehéz szabadulni és 50-50 milyen szezonja van éppen, bár a sorminta alapján most jónak kell majd lennie megint.
Pár milláért már a mostani szezont is itt kellett volna kezdenie, nem hogy a kövit, teljesen érthetetlen döntés minden téren, nem látok értelmes magyarázatot sajna.
Lesérül Carreras vagy nem lesz jó azt nézzük megint a Fran, Mendy párost?
Frant fix el lehetne passzolni valahova, nem egy csapatnál lenne a ligában is erősítés.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nincs bajom Ceballossal de nemhogy hosszú távon még rövid távon se lehet rá számítani. Van 3 jó meccse majd lesérül és nem nyeri vissza a formáját max 1 év után. Én inkább őt küldtem volna el Modric helyett pl. Ha már Modricnál elővették azt hogy a fiatalok elől veszi el a helyet Ceballosra ugyanezt el lehet mondani szerintem.Jim írta:Cebától nem is akarunk megszabadulni, és a selejttől is messze vantubatibi írta: Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.![]()
1 balhátvéd és Alaba szerintem távozhat, főleg ha Joan Martinezt nevezni akarjuk a felnőttek közé![]()
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miguel Guti az új Reguilon? Csak úgy eszembe jutott a Tottenhamről. Nem tudom miért lenne jó a srác.
Mendy vagy Fran helyett kellene Miguel Guti meg mondjuk Alaba helyett akárki, kétlem, hogy Joan a felnőttek közé lesz nevezve.Jim írta:Cebától nem is akarunk megszabadulni, és a selejttől is messze vantubatibi írta: Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.![]()
1 balhátvéd és Alaba szerintem távozhat, főleg ha Joan Martinezt nevezni akarjuk a felnőttek közé![]()
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Cebától nem is akarunk megszabadulni, és a selejttől is messze vantubatibi írta: Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.

1 balhátvéd és Alaba szerintem távozhat, főleg ha Joan Martinezt nevezni akarjuk a felnőttek közé

Courtois, Lunin
TAA, Carvajal, Rüdiger, Militao, Asencio, Alaba, Huijsen, Carreras, Mendy, Fran
Tchouameni, Valverde, Camavinga, Bellingham, Ceballos, Arda, Nico Paz, ?????
Brahim, Rodrygo, Endrick, Mbappe, Vini
Szerintem ezzel a 25 fős kerettel megyünk neki a szezonnak.
Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.
TAA, Carvajal, Rüdiger, Militao, Asencio, Alaba, Huijsen, Carreras, Mendy, Fran
Tchouameni, Valverde, Camavinga, Bellingham, Ceballos, Arda, Nico Paz, ?????
Brahim, Rodrygo, Endrick, Mbappe, Vini
Szerintem ezzel a 25 fős kerettel megyünk neki a szezonnak.
Nem tudom elképzelni, hogy a selejttől (Alaba, Mendy/Fran, Ceballos) megtudunk szabadulni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Igy h Bellingam eltiltott lesz, Endrick meg leserult megint lehet figyelni, h éppen legyenek fent 7en a palyan a felnott keretbol.
Valaki varhato, h visszater addig?
Valaki varhato, h visszater addig?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Valoszinuleg Bellingham es Guler is inkabb a palya kozepe fele fog helyezkedni, nem a vonal mellett futkorasznak. Arra a ket uj igazolas erkezett.
Most nagy divat negyzetet felrajzolni, peldaul ezzel nyert Guardiola is BL-t legutobb. Ott Kovacic, Rodri, De Bruyne es Bernardo Silva voltak szinte mindig egy negyzetben, igy folyamatosan megvoltak a haromszogek, amivel a labdat tartottak. A ket szelso pedig mar Haaland magassagaban voltak. De Bruyne es Bernardo lenduletbol tudott erkezni a felteruletekbe, amit a szelsok es Haaland nyitott. Minket is igy gyalultak le az Etihadban.
Most nagy divat negyzetet felrajzolni, peldaul ezzel nyert Guardiola is BL-t legutobb. Ott Kovacic, Rodri, De Bruyne es Bernardo Silva voltak szinte mindig egy negyzetben, igy folyamatosan megvoltak a haromszogek, amivel a labdat tartottak. A ket szelso pedig mar Haaland magassagaban voltak. De Bruyne es Bernardo lenduletbol tudott erkezni a felteruletekbe, amit a szelsok es Haaland nyitott. Minket is igy gyalultak le az Etihadban.