Bankrupt - Zebra

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 22., csütörtök 11:57
Úgy hívják qr kódgéza írta: Duro Dora: Bill Gates adatleolvasasra alkalmas elektronikus tetovalast fejleszt.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2025. május 22., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 21., szerda 17:48
Es ez miben masabb, mint ferni reddit linkjei? Eleve o is azert hozza azokat, mert egyetert veluk.Igen, felhozhatnám témának Lölőt meg Ráchelt, de minek (és, mint korábban írtam, most direkt olyan témákat hoztam fel, amik inkább a Tisza pártra kényesek)? Felhozza más én meg egyetértek vele. Mint írtam, az nem vita, hogy én is leírom hogy a ku..a anyjukat már megint loptak, meg semmi nem működik az országban.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 21., szerda 14:53
Mutatni kene egy hasonlo jellegu dogmatikus sulykolast a kormany ellen a HVG-n is, addig egy lapon emliteni oket meglehetosen igazsagtalan.halamadrid írta:Ugyanez, a kommentet még novemberben írtam:BlancoMark írta: Amikor a csucsra volt jaratva a MP szemelye elleni hadjarat es gyuloletkampany, akkor egy ponton felmentem az Origora es az elso 9-10 cikk sorozatban az o szidalmazasarol szolt. Semmi mas tema nem volt a cimplalon! Lehet bennem van a hiba, de ilyet a HVG-n sosem lattam. Biztos az en figyelmem kerulte el.halamadrid írta: https://www.origo.hu/
Az első 11 cikkből (legalábbis telefonos verzióban) 10 szól MP-ről, a maradék 1 meg egy LMBTQ-s helyreigazítás![]()
![]()
![]()
Továbbra is imádat, hogy orosz színekben pompázik az Origo.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 21., szerda 14:40
Ugyanez, a kommentet még novemberben írtam:BlancoMark írta: Amikor a csucsra volt jaratva a MP szemelye elleni hadjarat es gyuloletkampany, akkor egy ponton felmentem az Origora es az elso 9-10 cikk sorozatban az o szidalmazasarol szolt. Semmi mas tema nem volt a cimplalon! Lehet bennem van a hiba, de ilyet a HVG-n sosem lattam. Biztos az en figyelmem kerulte el.
halamadrid írta: https://www.origo.hu/
Az első 11 cikkből (legalábbis telefonos verzióban) 10 szól MP-ről, a maradék 1 meg egy LMBTQ-s helyreigazítás![]()
![]()
![]()
Továbbra is imádat, hogy orosz színekben pompázik az Origo.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 21., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 21., szerda 14:27
Egyébként mi a baj a Telex és társaival? Eddig nem volt gond, hogy jött mindenhonnan pénz. Az nem gond, hogy lassan visszajutunk a XX. századba, ahol ha valami nem tetszett, jött a fekete autó? Mert ez a törvény ennek az előfutára.Még jó, hogy nem esnek ki véletlenül telexes, meg ellenzéki politikusok az ablakon.kiserik írta:Persze, hogy nem egyszerű, ahogy egy országot elvezetni sem. Szerintem, ha jól csinálnák az utóbbit, akkor könnyebb lenne az előbbi is.csababarca írta:
Hát nem olyan egyszerű alkotmányozó nemzetgyűlést életre hívni, bár jogilag lehetséges.
És ott is benne van, hogy majd el is kell fogadni azt, népszavazás kell róla, majd összehívni, megalkotni az új alkotmányt, és az új parlamentnek elfogadni.
Szerinted a kínai hitelnek nem volt feltételen, hogy most minden kínai gyárat idetelepítenek? Ezek nem szuverén döntések, feltételrendszerek miatt történik ez, hogy lassan minden nagy üzem, gyár kínai az országban.
Amivel nincs feltétlen óriási problémám, csak annyi, hogy megint kettős mércét érzek, mert ha ezek amerikai cégek lennének, már menne a sipákolás ezerrel.
És mondom, Kína már nem csak gazdaságilag gyarmatosít az országban, hanem konkrétan egyetemeken az utóbbi években gombamód nőnek ki a kínai tanszékek, és már a középiskolák behálózása zajlik.
De biztos nincs összefüggés a tőlük kapott hitellel.
Mint ahogy neked egykutya a telex az origoval, nekem meg a kínai hitel egykutya a külföldről kapott telex támogatással.
Egyiket sem látom jónak, csak míg az egyiket most törvényileg lehetetlenítik el, a másik meg rendben van, mert az "nekünk" jön.
Hitelek államoknak: annyira unom, hogy mindent 2-3-szor kell leírnom. A kínai hiteleknek is van ára. Ezt írtam le először. De! Míg a remegő Telexet én ellehetetleníteném azzal, hogy kiiratnám a cikk címe alá, hogy kitől, mire, és mennyit kapott, ha az a cikk külföldi pénzből lett fizetve, addig kicsit bájos lenne kiiratni minden szarra az állammal, hogy ez még az kínai hitelből lett megoldva. Az állami hiteleknél én annyit tennék, hogy legyen nyilvános, hogy mikor, mennyit, kitől, milyen feltételekkel, mire. Kb ugyan az, de mégsem.
Ferni: nem akarok veled veszekedni, főleg nem ilyen stílusban. Ha nem tudod megérteni, felfogni, hogy én témákról úgy beszélgetek most is, hogy nem a Fideszt védem, a propagandát fújom, hanem a saját véleményemet írom le, az a Te bajod és vakságod.
Én máshogy látom a dolgokat, máshogy látom a jelenlegi EU-s vezetést és a nagy nyugati vezetőket is. Nekem sok minden nem tetszik ott, ami másképp van, mint itt. Azt viszont hidd el, hogy kurvára nem látom máshogy, ami itthon megy. A lopásokat, az ország bedöntését, egészségügy, stb. Ezért nehéz az ilyen ember élete, mert nincs nagyon választása. A Fideszt soha nem is akartam, most se akarom, de a mai EU-s normákat se szeretném. Tessék, legyél okos.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 21., szerda 14:22
Ha megoldják, hogy mindenre kiteszik a Magyarország Kormánya jóvoltából címkét, akkor ezt is ki lehetne, ha akarnák. Meg ugye egy 10 méteres járdaszegély átadására komplett államtitkárság, helyi képviselő, stb kivonul nagy hepajjal, hogy mekkora siker. Érdekes az megy.kiserik írta:
Hitelek államoknak: annyira unom, hogy mindent 2-3-szor kell leírnom. A kínai hiteleknek is van ára. Ezt írtam le először. De! Míg a remegő Telexet én ellehetetleníteném azzal, hogy kiiratnám a cikk címe alá, hogy kitől, mire, és mennyit kapott, ha az a cikk külföldi pénzből lett fizetve, addig kicsit bájos lenne kiiratni minden szarra az állammal, hogy ez még az kínai hitelből lett megoldva. Az állami hiteleknél én annyit tennék, hogy legyen nyilvános, hogy mikor, mennyit, kitől, milyen feltételekkel, mire. Kb ugyan az, de mégsem.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 21., szerda 14:19
Ez fairMint ahogy neked egykutya a telex az origoval, nekem meg a kínai hitel egykutya a külföldről kapott telex támogatással.
Egyiket sem látom jónak, csak míg az egyiket most törvényileg lehetetlenítik el, a másik meg rendben van, mert az "nekünk" jön.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 21., szerda 14:11
Persze, hogy nem egyszerű, ahogy egy országot elvezetni sem. Szerintem, ha jól csinálnák az utóbbit, akkor könnyebb lenne az előbbi is.csababarca írta:Hát nem olyan egyszerű alkotmányozó nemzetgyűlést életre hívni, bár jogilag lehetséges.kiserik írta: Én mit szeretnék, szerintem mi lenne a legjobb? A Tisza nyer, de nincs 100 mandátuma. Ez azt mutatja, hogy legalább 3, de jobban szeretném, ha 4 párt is bejutna a parlamentbe és közös nevezőre kell jutni a kormányzás miatt. Tudom, hogy az a mantra, hogy 2/3-ad kell a 2/3-os törvények miatt, de mi gátolná azt, hogy ha '29-ben Mari néni látja, hogy nincs tele az utca migránsokkal, nem vették el a 13. havi nyugdíjat, nem operálják át a gyerekeket az óvodában drag queen-nek, esetleg fejlesztenek valamit (úthálózat, kórházak, oktatás, stb) akkor meg lehessen tartani egy alkotmányozó nemzetgyűlést, és megoldani a 2/3-ad problémáját?
És ott is benne van, hogy majd el is kell fogadni azt, népszavazás kell róla, majd összehívni, megalkotni az új alkotmányt, és az új parlamentnek elfogadni.
Szerinted a kínai hitelnek nem volt feltételen, hogy most minden kínai gyárat idetelepítenek? Ezek nem szuverén döntések, feltételrendszerek miatt történik ez, hogy lassan minden nagy üzem, gyár kínai az országban.kiserik írta: Ez csak saját vélemény. A hitel az hitel, azt általában vissza kell fizetni és mindig van ára. Egy bankhitelnek épp úgy, mint egy IMF hitelnek, vagy egy kínai hitelnek. Ha egy országnak pénzre van szüksége (és nincs abban a helyzetben, mint az USA, hogy korlátlanul nyomtathatja a dollárt, mert nincs mögötte semmi), akkor országon belül nem tudja megoldani. Ezt nagyon nem keverem össze azzal, hogy egy külföldi hatalom azért ad pénzt (amolyan fizetést, nem hitelt), hogy az érdekeit képviseljék titokban.
Amivel nincs feltétlen óriási problémám, csak annyi, hogy megint kettős mércét érzek, mert ha ezek amerikai cégek lennének, már menne a sipákolás ezerrel.
És mondom, Kína már nem csak gazdaságilag gyarmatosít az országban, hanem konkrétan egyetemeken az utóbbi években gombamód nőnek ki a kínai tanszékek, és már a középiskolák behálózása zajlik.
De biztos nincs összefüggés a tőlük kapott hitellel.
Mint ahogy neked egykutya a telex az origoval, nekem meg a kínai hitel egykutya a külföldről kapott telex támogatással.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 21., szerda 14:04
Ez nem mantra, ezek tenyek. Nyilvan a kutyak a kivetelt kepezik, de ha megnezed a Mi Hazankat vagy a Gyurcsany fele brigadot, hivjak oket akarhogy is eppen, nem az ellenzek szo jut eszedbe rola.kiserik írta:Persze. Már megtanultuk a mantrát korábban, aki nem tiszás, az fideszes. Mindennek ez az alapja, minden vitát ez dönt el.Realista24 írta:
Hiaba jut be negy part, ha abbol csak egy a valos ellenzek.
Nagyon nehéz a magyar ó-ellenzéket megítélni. Gondoljunk bele, van, aki 15 éve úgy járatja a száját, úgy próbál ellenzéki lenni, hogy semmi esélye nincs a 2/3 miatt. Meghallgatják, kiröhögik majd leszarják, mert megtehetik. Mit tud csinálni? Tüntetni meg felszólalni? Semmi értelme.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 21., szerda 14:00
Értem amit mondasz, egyetérteni nem. Akkor miért most lett gond ezzel kapcsolatban? 2010-2025 között nem volt baj? Vagy hogy a Fidesz is kap/kapott külföldi pénzt, az nem baj, mert a fidesz kapta? Úgy egyszerű, hogy a fideszes újságok csak úgy puszira megkapják a közpénzt, a többi meg le van szarva. Visszatérve a Lepen hitelre: azt már viszont nem látjuk az hódziher.kiserik írta: Mert nincs ingyen ebéd. Soha nem is volt és nem is lesz. Nézz utána, bár természetesen ""hiteltelen"" forrásokat kell böngészni, de utáltam már rá, a Puzsér-MP beszélgetésben is felmerült a téma.
Egy valamit illene tudni: soha senki nem ad pénzt senkinek puszira ebben a világban (politika, gazdaság, stb).
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 21., szerda 13:53
Mert most milyen érdekek mentén működik az ország, amit annyira védeni kell mondd már el nekem.Kérdem én, szerinted melyik a durvább? Felvenni egy országnak mondjuk IMF hitelt, vagy elfogadni ingyen pénzt azért cserébe, hogy egy külföldi hatalom érdekeit szolgáld a hazádban? De ezért írtam, hogy érdekes kérdés, mert nem egyértelmű a dolog.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 21., szerda 13:41
Hát nem olyan egyszerű alkotmányozó nemzetgyűlést életre hívni, bár jogilag lehetséges.kiserik írta: Én mit szeretnék, szerintem mi lenne a legjobb? A Tisza nyer, de nincs 100 mandátuma. Ez azt mutatja, hogy legalább 3, de jobban szeretném, ha 4 párt is bejutna a parlamentbe és közös nevezőre kell jutni a kormányzás miatt. Tudom, hogy az a mantra, hogy 2/3-ad kell a 2/3-os törvények miatt, de mi gátolná azt, hogy ha '29-ben Mari néni látja, hogy nincs tele az utca migránsokkal, nem vették el a 13. havi nyugdíjat, nem operálják át a gyerekeket az óvodában drag queen-nek, esetleg fejlesztenek valamit (úthálózat, kórházak, oktatás, stb) akkor meg lehessen tartani egy alkotmányozó nemzetgyűlést, és megoldani a 2/3-ad problémáját?
Szerinted a kínai hitelnek nem volt feltételen, hogy most minden kínai gyárat idetelepítenek? Ezek nem szuverén döntések, feltételrendszerek miatt történik ez, hogy lassan minden nagy üzem, gyár kínai az országban.kiserik írta: Ez csak saját vélemény. A hitel az hitel, azt általában vissza kell fizetni és mindig van ára. Egy bankhitelnek épp úgy, mint egy IMF hitelnek, vagy egy kínai hitelnek. Ha egy országnak pénzre van szüksége (és nincs abban a helyzetben, mint az USA, hogy korlátlanul nyomtathatja a dollárt, mert nincs mögötte semmi), akkor országon belül nem tudja megoldani. Ezt nagyon nem keverem össze azzal, hogy egy külföldi hatalom azért ad pénzt (amolyan fizetést, nem hitelt), hogy az érdekeit képviseljék titokban.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 21., szerda 13:35
Persze. Már megtanultuk a mantrát korábban, aki nem tiszás, az fideszes. Mindennek ez az alapja, minden vitát ez dönt el.Realista24 írta:Hiaba jut be negy part, ha abbol csak egy a valos ellenzek.Én mit szeretnék, szerintem mi lenne a legjobb? A Tisza nyer, de nincs 100 mandátuma. Ez azt mutatja, hogy legalább 3, de jobban szeretném, ha 4 párt is bejutna a parlamentbe és közös nevezőre kell jutni a kormányzás miatt.
Mert nincs ingyen ebéd. Soha nem is volt és nem is lesz. Nézz utána, bár természetesen ""hiteltelen"" forrásokat kell böngészni, de utáltam már rá, a Puzsér-MP beszélgetésben is felmerült a téma.rashidm írta:Egyertelmu nekem hogy a hitel durvább. A hitelt úgy adjak csak oda, hogy vissza is kell fizetned pluszban olyan konstrukciók alapján ami nem feltétlenül az ország javát szolgálja. De ezeket a külföldi pénzeket amiket pályázatok útján nyernek el, ne haragudj de honnan veszed hogy ezek alapján befolyásolni próbálják?kiserik írta: Látod, pont erről beszélek. Nem csak 2 opció van, hiába erről szól a propaganda mindkét nagy irányából. A korlátlan hatalom a történelem során (már ha feljött mással kapcsolatban) általában nem szokott jól elsülni.
Én mit szeretnék, szerintem mi lenne a legjobb? A Tisza nyer, de nincs 100 mandátuma. Ez azt mutatja, hogy legalább 3, de jobban szeretném, ha 4 párt is bejutna a parlamentbe és közös nevezőre kell jutni a kormányzás miatt. Tudom, hogy az a mantra, hogy 2/3-ad kell a 2/3-os törvények miatt, de mi gátolná azt, hogy ha '29-ben Mari néni látja, hogy nincs tele az utca migránsokkal, nem vették el a 13. havi nyugdíjat, nem operálják át a gyerekeket az óvodában drag queen-nek, esetleg fejlesztenek valamit (úthálózat, kórházak, oktatás, stb) akkor meg lehessen tartani egy alkotmányozó nemzetgyűlést, és megoldani a 2/3-ad problémáját? Ez csak saját vélemény. A hitel az hitel, azt általában vissza kell fizetni és mindig van ára. Egy bankhitelnek épp úgy, mint egy IMF hitelnek, vagy egy kínai hitelnek. Ha egy országnak pénzre van szüksége (és nincs abban a helyzetben, mint az USA, hogy korlátlanul nyomtathatja a dollárt, mert nincs mögötte semmi), akkor országon belül nem tudja megoldani. Ezt nagyon nem keverem össze azzal, hogy egy külföldi hatalom azért ad pénzt (amolyan fizetést, nem hitelt), hogy az érdekeit képviseljék titokban.
Kérdem én, szerinted melyik a durvább? Felvenni egy országnak mondjuk IMF hitelt, vagy elfogadni ingyen pénzt azért cserébe, hogy egy külföldi hatalom érdekeit szolgáld a hazádban? De ezért írtam, hogy érdekes kérdés, mert nem egyértelmű a dolog.
Én inkább azt tartom nonszensznek, hogy leírtam már legalább kétszer, hogy miért ezt a 3 témát hoztam ide és valahogy nem sikerül megérteni, pedig magyarul írtam. Harmadszor nem fogom leírni, ne haragudj. Egyszerűen elkönyvelem amit Professore írt. És rohadtul nem igaz, amit ferni írt: "Bármilyen gondolatnak van itt helye, csak mikor full butaságot ír valaki ne lepődjön meg a reakciókon."
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. május 21., szerda 13:26
Egyertelmu nekem hogy a hitel durvább. A hitelt úgy adjak csak oda, hogy vissza is kell fizetned pluszban olyan konstrukciók alapján ami nem feltétlenül az ország javát szolgálja. De ezeket a külföldi pénzeket amiket pályázatok útján nyernek el, ne haragudj de honnan veszed hogy ezek alapján befolyásolni próbálják?kiserik írta:Látod, pont erről beszélek. Nem csak 2 opció van, hiába erről szól a propaganda mindkét nagy irányából. A korlátlan hatalom a történelem során (már ha feljött mással kapcsolatban) általában nem szokott jól elsülni.rashidm írta:
Szóval, akkor inkább maradjon a fidesz, mert morálisan a Tisza kétes? Meg se próbálnád, hátha beválnának? Lehet szívás lesz a következő 4 év ha ők lesznek hatalmon (szinte biztos, ner kezében van minden).
Én mit szeretnék, szerintem mi lenne a legjobb? A Tisza nyer, de nincs 100 mandátuma. Ez azt mutatja, hogy legalább 3, de jobban szeretném, ha 4 párt is bejutna a parlamentbe és közös nevezőre kell jutni a kormányzás miatt. Tudom, hogy az a mantra, hogy 2/3-ad kell a 2/3-os törvények miatt, de mi gátolná azt, hogy ha '29-ben Mari néni látja, hogy nincs tele az utca migránsokkal, nem vették el a 13. havi nyugdíjat, nem operálják át a gyerekeket az óvodában drag queen-nek, esetleg fejlesztenek valamit (úthálózat, kórházak, oktatás, stb) akkor meg lehessen tartani egy alkotmányozó nemzetgyűlést, és megoldani a 2/3-ad problémáját?Ez csak saját vélemény. A hitel az hitel, azt általában vissza kell fizetni és mindig van ára. Egy bankhitelnek épp úgy, mint egy IMF hitelnek, vagy egy kínai hitelnek. Ha egy országnak pénzre van szüksége (és nincs abban a helyzetben, mint az USA, hogy korlátlanul nyomtathatja a dollárt, mert nincs mögötte semmi), akkor országon belül nem tudja megoldani. Ezt nagyon nem keverem össze azzal, hogy egy külföldi hatalom azért ad pénzt (amolyan fizetést, nem hitelt), hogy az érdekeit képviseljék titokban.rashidm írta:
Nem gondolod, hogy ez így elég cinkes kijelentés? A külföldi pénz az nem jó, átláthatónak kell lennie, meg mire ment el, de pl az orosz/kínai pénzek nem fontosak vagy pl a Lepen hitele, és még titkosítva is vannak...Ez simán befolyásolja az országot mind gazdaságilag, mint politikailag. Ez szted nem gázosabb mint hogy a telex valami eu-s pályázaton nyert x milliót? Fene a gusztusodat. És látod, ezért mondják itt sokan, hogy a fidesz szekerét tolod: elmismásolod a fontos dolgokat és azon pattogsz, hogy pl külföldi pénz honnan jön, Kinga mit mondott, vagy hogy a Tisza beszélt-e az ukránokkal... Nonszensz. Az a fránya kettős mérce.
Kérdem én, szerinted melyik a durvább? Felvenni egy országnak mondjuk IMF hitelt, vagy elfogadni ingyen pénzt azért cserébe, hogy egy külföldi hatalom érdekeit szolgáld a hazádban? De ezért írtam, hogy érdekes kérdés, mert nem egyértelmű a dolog.
Én inkább azt tartom nonszensznek, hogy leírtam már legalább kétszer, hogy miért ezt a 3 témát hoztam ide és valahogy nem sikerül megérteni, pedig magyarul írtam. Harmadszor nem fogom leírni, ne haragudj. Egyszerűen elkönyvelem amit Professore írt. És rohadtul nem igaz, amit ferni írt: "Bármilyen gondolatnak van itt helye, csak mikor full butaságot ír valaki ne lepődjön meg a reakciókon."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 21., szerda 13:17
Hiaba jut be negy part, ha abbol csak egy a valos ellenzek.Én mit szeretnék, szerintem mi lenne a legjobb? A Tisza nyer, de nincs 100 mandátuma. Ez azt mutatja, hogy legalább 3, de jobban szeretném, ha 4 párt is bejutna a parlamentbe és közös nevezőre kell jutni a kormányzás miatt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 21., szerda 12:40
Látod, pont erről beszélek. Nem csak 2 opció van, hiába erről szól a propaganda mindkét nagy irányából. A korlátlan hatalom a történelem során (már ha feljött mással kapcsolatban) általában nem szokott jól elsülni.rashidm írta:Szóval, akkor inkább maradjon a fidesz, mert morálisan a Tisza kétes? Meg se próbálnád, hátha beválnának? Lehet szívás lesz a következő 4 év ha ők lesznek hatalmon (szinte biztos, ner kezében van minden).kiserik írta: Míg a Fidesz gazdaságilag vágja tönkre az országot, addig számomra egyre jobban úgy tűnik, hogy egy esetleges Tisza hatalom (értsd korlátlan, 2/3-ad vagy 100+ mandátum) nekem nem tetsző morális irányba vinné azt.
Ez csak saját vélemény. A hitel az hitel, azt általában vissza kell fizetni és mindig van ára. Egy bankhitelnek épp úgy, mint egy IMF hitelnek, vagy egy kínai hitelnek. Ha egy országnak pénzre van szüksége (és nincs abban a helyzetben, mint az USA, hogy korlátlanul nyomtathatja a dollárt, mert nincs mögötte semmi), akkor országon belül nem tudja megoldani. Ezt nagyon nem keverem össze azzal, hogy egy külföldi hatalom azért ad pénzt (amolyan fizetést, nem hitelt), hogy az érdekeit képviseljék titokban.rashidm írta:Nem gondolod, hogy ez így elég cinkes kijelentés? A külföldi pénz az nem jó, átláthatónak kell lennie, meg mire ment el, de pl az orosz/kínai pénzek nem fontosak vagy pl a Lepen hitele, és még titkosítva is vannak...kiserik írta: Érdekes kérdés a hitel témaköre is. Én azt nem sorolnám ide, még ha a kínai hitelnek is van ára és Le Pen támogatása is hitel volt.Ez simán befolyásolja az országot mind gazdaságilag, mint politikailag. Ez szted nem gázosabb mint hogy a telex valami eu-s pályázaton nyert x milliót? Fene a gusztusodat. És látod, ezért mondják itt sokan, hogy a fidesz szekerét tolod: elmismásolod a fontos dolgokat és azon pattogsz, hogy pl külföldi pénz honnan jön, Kinga mit mondott, vagy hogy a Tisza beszélt-e az ukránokkal... Nonszensz. Az a fránya kettős mérce.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem