Mert most milyen érdekek mentén működik az ország, amit annyira védeni kell mondd már el nekem.Kérdem én, szerinted melyik a durvább? Felvenni egy országnak mondjuk IMF hitelt, vagy elfogadni ingyen pénzt azért cserébe, hogy egy külföldi hatalom érdekeit szolgáld a hazádban? De ezért írtam, hogy érdekes kérdés, mert nem egyértelmű a dolog.
Mivel rosszabb egy külföldi érdek, ami nem 100%ban hajtja be maga alá az ország minden egyes erőtartalékát és lapátolja ki a pénzt, az utolsó fillért is az országból?
Mert a NER ezt csinálja, és te ezt a rohadt nagy magyar érdeket véded folyton meg rémálmaid vannak mi lesz ha Vitya nem védi meg a csúnya gonosz külföldiektől.
A borzasztó, a nagyon rossz nyugat, ahol meg ugye hatalmas külföldi érdekek vannak meg fejlődik, kétszer annyi a fizu minimum és valahogy el tudnak éldegélni.
Megint kicsit bújj ki az odúból, hogy csak hajtod az értelmetlen propagandát minden mögöttes gondolat nélkül, mert annyiszor elmondták már milyen rossz a csúnya gonosz nyugat.
Pontosan a fidesz az, aki nem a magyarok érdekeit nézte soha, csak előadta mintha és egy olyan szakadékba vezette az országot, ahol már nekik is fel kellett adniuk a hatalmas nagy szuveneritásukat az elmúlt években kőkeményen, csak az oroszoknak, kínaiaknak meg az amcsiknak.
Majd ezek után kajak remegsz, hogy a kényszerpályára tett Tisza az egyetlen értelmes utat akarja válsztani az EUt, de lehet már az is késő, mert az EU aranyéveit, ahol dőlt a lé mind elrakta zsebre Viktorunk és bandája.
Szóval kicsit azért rakjuk rendbe ezeket a felháborító külföldi érdekeket.
Ha lesz is közel se lesz ilyen rossz, mint Orbán érdekeit képviselni, mert ő mindent is az utolsó morzsáig felszippantott.