Ha megoldják, hogy mindenre kiteszik a Magyarország Kormánya jóvoltából címkét, akkor ezt is ki lehetne, ha akarnák. Meg ugye egy 10 méteres járdaszegély átadására komplett államtitkárság, helyi képviselő, stb kivonul nagy hepajjal, hogy mekkora siker. Érdekes az megy.kiserik írta:
Hitelek államoknak: annyira unom, hogy mindent 2-3-szor kell leírnom. A kínai hiteleknek is van ára. Ezt írtam le először. De! Míg a remegő Telexet én ellehetetleníteném azzal, hogy kiiratnám a cikk címe alá, hogy kitől, mire, és mennyit kapott, ha az a cikk külföldi pénzből lett fizetve, addig kicsit bájos lenne kiiratni minden szarra az állammal, hogy ez még az kínai hitelből lett megoldva. Az állami hiteleknél én annyit tennék, hogy legyen nyilvános, hogy mikor, mennyit, kitől, milyen feltételekkel, mire. Kb ugyan az, de mégsem.
De nem azzal van a fő probléma, hogy a kínai hitelt mire költik, azt a részét én személy szerint leszarom.
A probléma az ezzel jövő egyéb kínai befolyás, ami egyelőre főleg gazdasági, de már más irányba is mennek, ahogy jeleztem többször.
De szerintem ezt kibeszéltük, ebben is mint mindenben máshogy gondolkozunk, jól van ez így.