HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 21., szerda 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 21., szerda 14:26
Talha Ahmad (legyen akarki is, de van fel millio kovetoje) azt mondja, Laporta azt mondta neki, hogy Nico azert nem lett a Barca jatekosa, mert Madridista.Pad'em írta: Érdekes a Marcán kívül senki nem tud a Nicós hírről semmit. Marca is lehozta címlapon de nincs megjelölve forrás újságíró. Most vagy nagyon belső kőrből jött az info vagy ordas nagy kamu, vélhetően utóbbi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 21., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 21., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 21., szerda 14:01
Rodri ACL utan van, kozelit a 30hoz. Nem opcio nalam.MarioCirolo írta:Mondjuk tavaly a kpjuknak koszonhetoen nyertek meg az ebt kb. Rodri a serulese elott minimum ket evig a legjobb volt a posztjan. Fabian a legalulertekeltebb jatekos a vilagon. Nem vagyok a celtalan spanyolositas hive, de en szemely szerint szivesen elfogadnam barnelyiket a csapatba.Realista24 írta: Spanyol magra van szukseg...kinek? Mert, hogy a Real Madridnak nem, az fix. Tovabbra sincs ertelmes kozeppalyasuk es tamadojuk, aki a Real Madrid kezdojebe valo lenne.
Jo tudom, meresz lett volna leirni, hogy tobb feher jatekosra van szukseg, megertem.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 21., szerda 13:39
Mondjuk tavaly a kpjuknak koszonhetoen nyertek meg az ebt kb. Rodri a serulese elott minimum ket evig a legjobb volt a posztjan. Fabian a legalulertekeltebb jatekos a vilagon. Nem vagyok a celtalan spanyolositas hive, de en szemely szerint szivesen elfogadnam barnelyiket a csapatba.Realista24 írta: Spanyol magra van szukseg...kinek? Mert, hogy a Real Madridnak nem, az fix. Tovabbra sincs ertelmes kozeppalyasuk es tamadojuk, aki a Real Madrid kezdojebe valo lenne.
Jo tudom, meresz lett volna leirni, hogy tobb feher jatekosra van szukseg, megertem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 21., szerda 13:31
Carlo magával rántotta őt isPad'em írta: BREAKING: The news is confirmed. Lucas Vazquez is leaving after the Club World Cup. The club offered him to renew for one more season, but he said his time at the club is over.
— @EduAguirre7
Tavaly szebb lett volna a búcsú neki is, kissé megtépáztuk a renoméját idén![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 21., szerda 13:19
HozzászólásSzerző: schranzer » 2025. május 21., szerda 9:46
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. május 21., szerda 9:04
Perezt egyszer megvádolták, hogy rasszista. Eskü titkon az volt a terve ezekután, hogy kiáll 11 csak fekete játékossal. Kapust leszámítva még mehetne isRealista24 írta: Spanyol magra van szukseg...kinek? Mert, hogy a Real Madridnak nem, az fix. Tovabbra sincs ertelmes kozeppalyasuk es tamadojuk, aki a Real Madrid kezdojebe valo lenne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 21., szerda 8:32
Kit és minek?Jim írta:helyesPad'em írta: Amúgy azt írták ma hogy Perez kiadta az ukázt, spanyolosítani akar, Huijsen, Carreras, ebbe az irányba mondjuk passzolna Williams is.![]()
de Nico Williams nem kell...
hozzunk inkább 1 spanyol középpályást (CM-et)![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 21., szerda 8:13
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. május 21., szerda 8:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 21., szerda 8:09
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 21., szerda 8:05
Hat de nem te szoktad mondani, hogy ne vegyunk olyan jatekost, aki nem szint?hehetheoriginal írta: Az a baj, hogy binicius annyira kopedek meg irritalo, hogy mar egy barki nikowiliams is johetne felolem, tudom, hogy jatekoskent egy lofasz a brazilhoz kepest.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 21., szerda 7:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 21., szerda 7:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 21., szerda 7:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. május 21., szerda 6:04
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. május 20., kedd 23:18
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem