csababarca írta:
Én ezt értem, de akkor harcoljanak a facebook ellen, meg social media ellen, de ők ezt a magyar portálok ellen hirdették meg.
Szorosan összefügg a HK meg az átláthatósági törvény.
Arról meg tehetnek, hogy kisebb az elérésük, és a fiatalokat nem a facebookos trollhadsereggel fogják "visszavenni" (kitől is?), mert ők ott alig léteznek már.
De az online térben is, maguknak is köszönhetik, hogy hiteltelenek.
Mit várnak ilyen Bohár, Deák, Apáti, Jeszy féle arcoktól? Simogatják a párezres követőtáborukat, akik tősgyökeres fideszesek, és ennyit tudnak elérni.
Abszolút hiteltelenek, és ezen nem segít a Menczer féle brigád sem.
ja nem mondtam hogy a hk hatekonyabb lesz, meg azt sem hogy hitelesek lesznek, es en is skippelem az osszes megafonos videot ami szembejon mert irritaloan faek egyszeru hazugsag sokszor.
nem csak a fbrol van szo, alapvetoen a nyugati onlinem mediaban (reuters ilyesmire gondolok) is ok a fekete baranyok (van amikor jogosan, szerintem nem mindig), es nyilvan megprobaljak ledaralni a magyar medianak azt a reszet ami hasonlo narrativat kozvetit.
azt latom en is hogy a jelenlegi torvennyel kb azt halgattatnak el akit akarnak es ez nagyon nem tetszik...
telexekert tovabbra se hullajtanek egy konnycseppet se ha eltunnenek, (origo megafon, detto) nem tartom oket se fuggetlennek se objektivnek (meg is tudom magyarazni csak akkor le leszek orditva szoval meg se probalom inkabb)...
de ha igy folytatjak nem megyek el jovore (es akkor itt sokakkal ellentetben elmondhatom hogy egy 2/3ert sem vagyok felelos semmilyen mertekben

)
sw nem idezem most be a kommented
elerest nezz, a megyei loszar lapok szerintem nem sok mindenkihez jutnak el, de lehet tevedek