Konkrétan az ÖSSZES megyei lap és azok online verziója is az övék, egytől egyig. Én nem mondanám, hogy ez "nagyjából egyenlő". És akkor az online hirdetésekről még szót sem ejtettünk.1madridista írta:egyebkent azert mert a nemzetkozi politikaban peldaul kisebbsegben van orban, es ott o megy szembe a szellel. az euban is kisebbsegben vannak a vele hasonlo allaspontot kepviselok, ez teny. nyilvan itthon folenyben van ezt sose vitattam...csababarca írta:
Talán mert ő van hatalmon?
Miért viselkedtek úgy, mint akik ellenzékben vannak?
Miért harcoltok állandóan?
Miért viselkedtek elnyomottként mikor 15 éve teljhatalommal vezetitek az országot?
Értem, hogy ez a narratíva, hogy szegény 15 éve kétharmados hatalmú fideszt és híveiket elnyomják, de nem fals ez kicsit?
a mediahoz meg: itt duhongtetek (mar aki, van aki kulturaltan ir nyilvan) hogy a harcosok klubja (nem neztem 1-2 cikkbol meg itteni kommentekbol tajekozodtam) megnyiton arrol beszeltek hogy el vannak nyomva. bizonyos mediatermekekben (tv, radio ujsagok) oriasi a fidesz foleny. az online terben viszont szerintem ok vannak hatranyban, online lapok talan egal (mandiner, magyar nemzet, ps, origo, telex, 444, 24hu, hvg -nagyjabol egyenlo), es youtubeon, vagy facebookon szerintem mar kisebb az eleresuk. instan is (trash memek alapjan biztos), az r/hungaryrol nem is beszelve.
egyszeru pelda abraham robertet (tudom hogy utaljatok) nemreg letiltotta a fb a "ket nem letezik ferfi es no" posztert. ennyit viszont szerintem joga van barkinek kiirni facebookra, es mivel orbanek a mainstreamtol eltero nezopontot kepiselnek a social mediaban jobban vannak cenzurazva.
ez a velemenyem, nem szentiras, sose allitottam
es remelem hogy most a stilus is elfogadhato
Az r/hungary pedig egy fórum, emberek cserélnek véleményt. Arról csak a fidesz tehet, hogy nem népszerűek ott. Talán jobban kellett volna kormányozni. Egyébként éveken át volt ott egy mod, aki nyíltan fideszes volt.