Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. május 20., kedd 23:28

Orbán Viktor mint politikus, mint ember és mint egy országvezetője megbukott! Nincs miről vitázni számomra!
Elhatárolja az országot a nyugati országoktól(EU-tól) aminek a része vagyunk, a többség szerintem nem Oroszországhoz, Kazahsztánhoz, Kínához akar tartozni. Uszít, félelmet és gyülölet kelt az emberekbe, hogy hasznot huzzon belöle, Semjén mondta pár napja: "a veszélyérzetet föl kell szítani a jobboldalon", most pedig trollserget akarnak építeni ezért(Harcosok Klubbja).
Ukrajnánál vannak fontosabb kérdések az országba jelenleg és ha a haverja Putyin nem támadja meg őket, ma téma se lennének! +mióta háború van, Putyint soha nem emlitette mint háború párti pedig ő rohant le egy idegen országot!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 20., kedd 22:56

1madridista írta:
___Samy___ írta: Oriasi. Menczer utcai-kocsma kombo stilusarol mikor fogunk toled kritikat olvasni, hogy hogyan mer ilyet tenni egy kormanyparti politikus? Vagy az mar nem szamit, mert nem az ellenzek?

meg mindig nem ugyanaz hogy egy tehetsegtelen gyoker a sor vegerol nyomja a proli tempot, es eloveszik amikor szukseg van ra, vagy az orszag vezetesere palyazo politikus viselkedik ugy mint egy tusko.
Akkor Vitya megmutathatná hogy kell vitázni, ja már 20 éve nem mer :lol:

De olyan szép beszédeket mond, több millió embert poloskáz le és kijelenti kb hogy aki nem fideszes az kb egy hazaáruló aki nem magyar.

Igazi gentleman.

Na de akkor a tettek, ott biztos jobb...
Ja nem.

Az a baj, hogy ti csak úgy tudtok beleállni bármi témába, hogy egy nagy adag relatizálással kezdődik a dolog, nem a ti hibátok, egyszerűen ennyire gyászos a fidesz munkája, vagyis hát ők amit akartak mindent megcsináltak, tele a zseb, csak cserébe egy 8-9 millió emberrel tosztak ki kőkeményen minimum.

Most is de csúnyán beszél a jelölt, fúj.

Azt közben romban az egészségügy, oktatás, infláció az egekbe, betiltják a szabad sajtót, kilépünk lassan mindenhonnan és az ellenzéki pártot totál abszurd dologgal vádoljuk, azt ott van a kalapban, hogy majd be is tiltják őket ha minden veszve van.

Hahó, tegyük már a helyére a dolgokat, hogy minek milyen súlya van.

Bármi ami fel van hozva olyan lényegtelen apróság ahhoz képest, ami a magyar valóság, hogy szinte már szóra sem érdemes.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 20., kedd 22:24

1madridista írta:
Erdélyt meg nem fogja MP ezzel megnyerni, nem azért indult el oda gyalog, hogy az az 1-2 mandátum odaessen, nem reális, csak amíg az egyik Harcosok Klubjázik a béke nevében és közpénz milliárdokból elmondják 159szer, hogy harc egy szektás taggyülin, a másik inkább több ezer ember mellett sétal el a külföldi magyarokhoz, akik egy újabb olyan csoport, akiket cserben hagyott a Fidesz.

Egyszerűen annyira nagy a differencia a két életkép közt, hogy egyre több embernél törik darabjaira a Fidesz alternatív valósága és ébrednek meg az emberek.
mondjuk nem tudom ki volt itt egekig magasztalva amiert minden rola szolo fb poszt ala aggresszivan odakommentelt, jolmegmondta nekik, nem hagyta... aztan csodalkoztok hogy a fidesz felveszi a kesztyut es trollhadsereget toboroz...

tovabbi jo vergodest
dehogy csodalkozunk, rajtatok nevetunk
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 20., kedd 22:11

kiserik írta:
ferni írta: Bármilyen gondolatnak van itt helye...
Van a fenét. Egy jó ideje csak 1 féle narratíva van megtűrve itt. Társalgás, beszélgetés, vita nulla, csak a beszélőfejek által felvázolt verzió van fújva minden nemű gondolkodás nélkül.

De ha tévedek, akkor én szívesen beszélgetnék, vitáznék dolgokról. Pár téma:

Kollár ügy: számomra az, hogy az EP-ben, a magyar emberek érdekeit képviselő ember azon örömködik, hogy az intézkedéseknek hála milyen szar a magyaroknak és ez milyen jó az ő politikai céljainak eléréséhez, elég véleményes dolog, már-már több is annál. Mert ha megnézed a beszéde végét, akkor igen is örömködik. Még MP is elismerte, hogy ő másképp fogalmazott volna. Tudom, a cél szentesíti az eszközt, már amikor olyan a cél. Továbbá az egész helyzetnek adott egy kis fűszert az a helyzet, hogy előtte heteken keresztül azzal kampányoltak, hogy szar állapotban vannak a kórházak. És mielőtt jön a mantra (korrupció), tessék tanulmányozni, hogy miért és milyen pénzeket nem kapunk meg. Érdekes, hogy alig találni aktuális cikket. Én ezek alapján tájékozódtam: https://www.lakmusz.hu/egy-helyen-a-27- ... penzekert/ https://eufundshungary.helsinki.hu/

Ukrán ügy: ez is egy érdekes téma lehetne, hogy kinek mi a véleménye (nem, nem a reddit, meg a telex érdekel, hanem a gondolkodó emberek véleménye) az ukrán ügyről. Számomra elég fura az egész. Alapból már Ruszin-Szendi Romulusz (RSZR) is fura volt számomra. Az Ultrahang csatornán folyamatosan a realista, az ""orosz"" narratívát mondta szakértőként. Aztán a Tisza mellé állt, ami még érthető is, ahogy Király Tamás mondta, ő egy sértett ember, és így tud elégtételt venni. Aztán jött ez a ""Slava Ukraini"" dolog, amit RSZR nem tagadott, sőt eléggé zavarban volt, mikor megkérdezték róla. De a ""telefonszámok"" is adnak egy színezetet a dolognak. Aztán szép lassan kiderült, hogy kicsoda Tseber Roland (4 útlevél :hmmm: ) azon kívül, hogy MP-t kísérgette Ukrajnai látogatása alatt és az is furcsa véletlen, hogy húsvétkor az ukrán nagykövet pont megnézte MP locsolkodását. Aztán jött is a jó kis ""kémbotrány"", aminek úgy néz ki, hogy egy célja van, Magyarország szavazati jogának korlátozása a gyorsított felvétellel kapcsolatban.

Érdekes téma lehetne még az is, hogy hogyan kellene viszonyulni a külföldi pénzekhez, amiket Magyarországon politikai vagy gazdaság-befolyásoló céllal használnak fel. Persze ez a törvényjavaslat, amit most tárgyalnak egy foshalom, de az alapötlet szerintem és korábban például MP szerint is, jó dolog.

Persze előre tudom: oroszbérenc propagandista migatyánkos/fityeszes vagyok és látogassam a telexet meg a redditet, majd ott felnyitják a szemem és megtudom a valóságot. :-*
en csak a kollar felszolalasabol a 21 milliard eurot mertem behozni meg azt hogy ruszin szendi mondta a telefonszamokat es ez gyanut kelt, erre lehet narrativat epiteni konnyen de le lettem uvoltve, nem sok eselyed van...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 20., kedd 22:07

ferni írta: Bármilyen gondolatnak van itt helye...
Van a fenét. Egy jó ideje csak 1 féle narratíva van megtűrve itt. Társalgás, beszélgetés, vita nulla, csak a beszélőfejek által felvázolt verzió van fújva minden nemű gondolkodás nélkül.

De ha tévedek, akkor én szívesen beszélgetnék, vitáznék dolgokról. Pár téma:

Kollár ügy: számomra az, hogy az EP-ben, a magyar emberek érdekeit képviselő ember azon örömködik, hogy az intézkedéseknek hála milyen szar a magyaroknak és ez milyen jó az ő politikai céljainak eléréséhez, elég véleményes dolog, már-már több is annál. Mert ha megnézed a beszéde végét, akkor igen is örömködik. Még MP is elismerte, hogy ő másképp fogalmazott volna. Tudom, a cél szentesíti az eszközt, már amikor olyan a cél. Továbbá az egész helyzetnek adott egy kis fűszert az a helyzet, hogy előtte heteken keresztül azzal kampányoltak, hogy szar állapotban vannak a kórházak. És mielőtt jön a mantra (korrupció), tessék tanulmányozni, hogy miért és milyen pénzeket nem kapunk meg. Érdekes, hogy alig találni aktuális cikket. Én ezek alapján tájékozódtam: https://www.lakmusz.hu/egy-helyen-a-27- ... penzekert/ https://eufundshungary.helsinki.hu/

Ukrán ügy: ez is egy érdekes téma lehetne, hogy kinek mi a véleménye (nem, nem a reddit, meg a telex érdekel, hanem a gondolkodó emberek véleménye) az ukrán ügyről. Számomra elég fura az egész. Alapból már Ruszin-Szendi Romulusz (RSZR) is fura volt számomra. Az Ultrahang csatornán folyamatosan a realista, az ""orosz"" narratívát mondta szakértőként. Aztán a Tisza mellé állt, ami még érthető is, ahogy Király Tamás mondta, ő egy sértett ember, és így tud elégtételt venni. Aztán jött ez a ""Slava Ukraini"" dolog, amit RSZR nem tagadott, sőt eléggé zavarban volt, mikor megkérdezték róla. De a ""telefonszámok"" is adnak egy színezetet a dolognak. Aztán szép lassan kiderült, hogy kicsoda Tseber Roland (4 útlevél :hmmm: ) azon kívül, hogy MP-t kísérgette Ukrajnai látogatása alatt és az is furcsa véletlen, hogy húsvétkor az ukrán nagykövet pont megnézte MP locsolkodását. Aztán jött is a jó kis ""kémbotrány"", aminek úgy néz ki, hogy egy célja van, Magyarország szavazati jogának korlátozása a gyorsított felvétellel kapcsolatban.

Érdekes téma lehetne még az is, hogy hogyan kellene viszonyulni a külföldi pénzekhez, amiket Magyarországon politikai vagy gazdaság-befolyásoló céllal használnak fel. Persze ez a törvényjavaslat, amit most tárgyalnak egy foshalom, de az alapötlet szerintem és korábban például MP szerint is, jó dolog.

Persze előre tudom: oroszbérenc propagandista migatyánkos/fityeszes vagyok és látogassam a telexet meg a redditet, majd ott felnyitják a szemem és megtudom a valóságot. :-*
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. május 20., kedd 21:55

George Simion kedd délután bejelentette, az alkotmánybírósághoz fordul, hogy érvénytelenítsék a szavazás eredményét. Simion szerint két külföldi államban is beavatkoztak a választásba, az őt legyőző ellenfele beiktatásán pedig nem vesznek részt pártjával.
Milyen meglepő. Itthon biztos másképp lenne :kivagyhe: :coffee: :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 20., kedd 21:31

Hát, talán elérés azért nincs, mert minőség sincs :mrgreen: az nem az internet hibája

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 20., kedd 21:25

csababarca írta: Én ezt értem, de akkor harcoljanak a facebook ellen, meg social media ellen, de ők ezt a magyar portálok ellen hirdették meg.
Szorosan összefügg a HK meg az átláthatósági törvény.

Arról meg tehetnek, hogy kisebb az elérésük, és a fiatalokat nem a facebookos trollhadsereggel fogják "visszavenni" (kitől is?), mert ők ott alig léteznek már.

De az online térben is, maguknak is köszönhetik, hogy hiteltelenek.
Mit várnak ilyen Bohár, Deák, Apáti, Jeszy féle arcoktól? Simogatják a párezres követőtáborukat, akik tősgyökeres fideszesek, és ennyit tudnak elérni.
Abszolút hiteltelenek, és ezen nem segít a Menczer féle brigád sem.
ja nem mondtam hogy a hk hatekonyabb lesz, meg azt sem hogy hitelesek lesznek, es en is skippelem az osszes megafonos videot ami szembejon mert irritaloan faek egyszeru hazugsag sokszor.

nem csak a fbrol van szo, alapvetoen a nyugati onlinem mediaban (reuters ilyesmire gondolok) is ok a fekete baranyok (van amikor jogosan, szerintem nem mindig), es nyilvan megprobaljak ledaralni a magyar medianak azt a reszet ami hasonlo narrativat kozvetit.

azt latom en is hogy a jelenlegi torvennyel kb azt halgattatnak el akit akarnak es ez nagyon nem tetszik...

telexekert tovabbra se hullajtanek egy konnycseppet se ha eltunnenek, (origo megafon, detto) nem tartom oket se fuggetlennek se objektivnek (meg is tudom magyarazni csak akkor le leszek orditva szoval meg se probalom inkabb)...

de ha igy folytatjak nem megyek el jovore (es akkor itt sokakkal ellentetben elmondhatom hogy egy 2/3ert sem vagyok felelos semmilyen mertekben :mrgreen:)

sw nem idezem most be a kommented

elerest nezz, a megyei loszar lapok szerintem nem sok mindenkihez jutnak el, de lehet tevedek

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 20., kedd 21:23

Nincs fideszes madridista fórum, tehát nincs egyenlőség! Valami ilyesmi lehet a logika.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 20., kedd 21:21

1madridista írta:
csababarca írta:

Talán mert ő van hatalmon?
Miért viselkedtek úgy, mint akik ellenzékben vannak?
Miért harcoltok állandóan?
Miért viselkedtek elnyomottként mikor 15 éve teljhatalommal vezetitek az országot?

Értem, hogy ez a narratíva, hogy szegény 15 éve kétharmados hatalmú fideszt és híveiket elnyomják, de nem fals ez kicsit?
egyebkent azert mert a nemzetkozi politikaban peldaul kisebbsegben van orban, es ott o megy szembe a szellel. az euban is kisebbsegben vannak a vele hasonlo allaspontot kepviselok, ez teny. nyilvan itthon folenyben van ezt sose vitattam...

a mediahoz meg: itt duhongtetek (mar aki, van aki kulturaltan ir nyilvan) hogy a harcosok klubja (nem neztem 1-2 cikkbol meg itteni kommentekbol tajekozodtam) megnyiton arrol beszeltek hogy el vannak nyomva. bizonyos mediatermekekben (tv, radio ujsagok) oriasi a fidesz foleny. az online terben viszont szerintem ok vannak hatranyban, online lapok talan egal (mandiner, magyar nemzet, ps, origo, telex, 444, 24hu, hvg -nagyjabol egyenlo), es youtubeon, vagy facebookon szerintem mar kisebb az eleresuk. instan is (trash memek alapjan biztos), az r/hungaryrol nem is beszelve.
egyszeru pelda abraham robertet (tudom hogy utaljatok) nemreg letiltotta a fb a "ket nem letezik ferfi es no" posztert. ennyit viszont szerintem joga van barkinek kiirni facebookra, es mivel orbanek a mainstreamtol eltero nezopontot kepiselnek a social mediaban jobban vannak cenzurazva.

ez a velemenyem, nem szentiras, sose allitottam

es remelem hogy most a stilus is elfogadhato
Konkrétan az ÖSSZES megyei lap és azok online verziója is az övék, egytől egyig. Én nem mondanám, hogy ez "nagyjából egyenlő". És akkor az online hirdetésekről még szót sem ejtettünk.

Az r/hungary pedig egy fórum, emberek cserélnek véleményt. Arról csak a fidesz tehet, hogy nem népszerűek ott. Talán jobban kellett volna kormányozni. Egyébként éveken át volt ott egy mod, aki nyíltan fideszes volt.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 20., kedd 21:14

Én ezt értem, de akkor harcoljanak a facebook ellen, meg social media ellen, de ők ezt a magyar portálok ellen hirdették meg.
Szorosan összefügg a HK meg az átláthatósági törvény.

Arról meg tehetnek, hogy kisebb az elérésük, és a fiatalokat nem a facebookos trollhadsereggel fogják "visszavenni" (kitől is?), mert ők ott alig léteznek már.

De az online térben is, maguknak is köszönhetik, hogy hiteltelenek.
Mit várnak ilyen Bohár, Deák, Apáti, Jeszy féle arcoktól? Simogatják a párezres követőtáborukat, akik tősgyökeres fideszesek, és ennyit tudnak elérni.
Abszolút hiteltelenek, és ezen nem segít a Menczer féle brigád sem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 20., kedd 21:11

Megis o ul a szekben, nem MP. Hogy lehet ide is egyenlosegjelet tenni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 20., kedd 21:10

___Samy___ írta: Oriasi. Menczer utcai-kocsma kombo stilusarol mikor fogunk toled kritikat olvasni, hogy hogyan mer ilyet tenni egy kormanyparti politikus? Vagy az mar nem szamit, mert nem az ellenzek?
szerintem kritizaltam azt is korabban, ha nem akkor most leirom, hogy hasonlo szinten undorito szamomra mint mp kommunikacioja.

meg mindig nem ugyanaz hogy egy tehetsegtelen gyoker a sor vegerol nyomja a proli tempot, es eloveszik amikor szukseg van ra, vagy az orszag vezetesere palyazo politikus viselkedik ugy mint egy tusko.

szerk.: vannak ilyen bayer fele tahok a fideszben, nem keves, nem veletlenul nem ok a miniszterelnokok...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 20., kedd 21:05

csababarca írta:
1madridista írta:

nem lattam orbant mindegyik rola szolo fb poszt alatt az atlag fb troll szinvonalan beszologatni
Miért viselkedtek elnyomottként mikor 15 éve teljhatalommal vezetitek az országot?

Értem, hogy ez a narratíva, hogy szegény 15 éve kétharmados hatalmú fideszt és híveiket elnyomják, de nem fals ez kicsit?
egyebkent azert mert a nemzetkozi politikaban peldaul kisebbsegben van orban, es ott o megy szembe a szellel. az euban is kisebbsegben vannak a vele hasonlo allaspontot kepviselok, ez teny. nyilvan itthon folenyben van ezt sose vitattam...

a mediahoz meg: itt duhongtetek (mar aki, van aki kulturaltan ir nyilvan) hogy a harcosok klubja (nem neztem 1-2 cikkbol meg itteni kommentekbol tajekozodtam) megnyiton arrol beszeltek hogy el vannak nyomva. bizonyos mediatermekekben (tv, radio ujsagok) oriasi a fidesz foleny. az online terben viszont szerintem ok vannak hatranyban, online lapok talan egal (mandiner, magyar nemzet, ps, origo, telex, 444, 24hu, hvg -nagyjabol egyenlo), es youtubeon, vagy facebookon szerintem mar kisebb az eleresuk. instan is (trash memek alapjan biztos), az r/hungaryrol nem is beszelve.
egyszeru pelda abraham robertet (tudom hogy utaljatok) nemreg letiltotta a fb a "ket nem letezik ferfi es no" posztert. ennyit viszont szerintem joga van barkinek kiirni facebookra, es mivel orbanek a mainstreamtol eltero nezopontot kepiselnek a social mediaban jobban vannak cenzurazva.

ez a velemenyem, nem szentiras, sose allitottam

es remelem hogy most a stilus is elfogadhato

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 20., kedd 21:04

Professore írta:
hehetheoriginal írta: Mai onkenyes mervadot erdemes megnezni, benne a gondolat, hogy faszfej hogy vesztette el ezzel a simionos szarjaval erdelyt, es ezzel egyidoben mp gyalog megy oda, atvenni az egeszet, eleg szimbolikus jelentesu.
Le kell törjem a lelkesedésed de aki azt hiszi hogy Orbán ezzel elvesztette Erdélyi az nagyon vakon van. Igen vesztett a támogatói közül ezzel a húzással de nem olyan mértékben ahogy ezt egyesek vizionálják. Péterke meg gyalogolhat amennyit akar ahová akar de ez édes kevés lesz főképp amíg ilyen Kingucikkal egy brancsban van.
Még jó, hogy egyszer magyaráztad itt, hogy az erdélyi szavazók "nem felejtenek".

Ha tényleg így lenne, akkor Orbán a tihanyi beszéddel bizony elvesztette volna Erdélyt. Ugyanúgy, ahogy a baloldal is elvesztette őket, amikor a kettős állampolgárság ellen kampányoltak. A kettő ugyanis egy lapon van.

Arról lövésem sincs, hogy nektek mi az atyaúristen lenne elég? MZP-nél nem volt elég, hogy egy külön fejezetet szentelt nektek, részletes programmal, amiben megtartott volna mindent, amivel a Fidesz támogatott titeket, és még ki is bővítette volna azokat. Nem volt elég, mert hát közben "összefogott Gyurcsánnyal"

MP-nek semmi köze a baloldalhoz, csak a Fideszhez. Ígérhet ő nektek bármit, mehet oda annyiszor, amennyiszer akar, nem lesz elég. Mit kellene tennie? Nem tudom feltűnt-e, de nem ő kormányoz. Nem tud semmi konkrétat értetek tenni.

"Kingucival" meg nem tudom mi a gond azon kívül, amit a propaganda hazudott a fejetekbe.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. május 20., kedd 21:03

Orbán a nyomogombos 3310-eserol nehezen tudna kommentekre válaszolni. Számítógépet is szerintem legutóbb a C64 idején használt
:mrgreen:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 20., kedd 20:55

1madridista írta:

nem lattam orbant mindegyik rola szolo fb poszt alatt az atlag fb troll szinvonalan beszologatni

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 20., kedd 20:54

Oriasi. Menczer utcai-kocsma kombo stilusarol mikor fogunk toled kritikat olvasni, hogy hogyan mer ilyet tenni egy kormanyparti politikus? Vagy az mar nem szamit, mert nem az ellenzek?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 20., kedd 20:51

1madridista írta:
Erdélyt meg nem fogja MP ezzel megnyerni, nem azért indult el oda gyalog, hogy az az 1-2 mandátum odaessen, nem reális, csak amíg az egyik Harcosok Klubjázik a béke nevében és közpénz milliárdokból elmondják 159szer, hogy harc egy szektás taggyülin, a másik inkább több ezer ember mellett sétal el a külföldi magyarokhoz, akik egy újabb olyan csoport, akiket cserben hagyott a Fidesz.

Egyszerűen annyira nagy a differencia a két életkép közt, hogy egyre több embernél törik darabjaira a Fidesz alternatív valósága és ébrednek meg az emberek.
mondjuk nem tudom ki volt itt egekig magasztalva amiert minden rola szolo fb poszt ala aggresszivan odakommentelt, jolmegmondta nekik, nem hagyta... aztan csodalkoztok hogy a fidesz felveszi a kesztyut es trollhadsereget toboroz...

tovabbi jo vergodest
Egy lapon emliteni azt, hogy MP vagy az ellenzekiek organikusan sajat indittatasbol kifejtik a velemenyuket online azzal, hogy valaki mestersegesen felulrol vezenyel egy trollhadsereget az nem elegans, finoman szolva sem.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. május 20., kedd 20:40

ferni írta:
1madridista írta:

tovabbi jo vergodest
Igen, fidesz veszi fel a kesztyűt, nem ők tolják így emberemlékezet óta :lol:

2024es kampányban 3,4 milliárd közpénzt locsoltak el csak facebookon, utána március végéig még 1,1 milliárdot.

Nem a romokban lévő országra költik, propagandát hirdetnek vele.

Fidesz ellen meg fel kell venni a kesztyűt, mert különben elnyomnak a végtelen emberi erőforrással és a végtelen pénzzel.

Rengeteg példát láttunk erre, de viszont látjuk mennyire hatékonyan működik ez a módszer ellenük, amit MP alkalmaz.

Viszont ha eltűnik esetleg a Fidesz végleg 2030 utáni választáskor abba kell hagyni ezt, mert a töke ki van vele mindenkinek, hogy ez a színvonal és így kell kommunikálni, hogy választást nyerhess.

az hogy fel kell venni a kesztyut nem egyenlo azzal hogy lemegyunk a szintjukre, mert akkor nem nyertunk semmit.
raadasul nem mindegy hogy a miniszterelnok jelolt anyazik facebookon vagy bedezsoti valahonnan a sor vegerol...

szerk.: meg mielott ram ugranatok nyilvan bedezsoti par szinttel otvarabb mint mp...

Vissza: