Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Joelnek ehhez semmi köze. Teljes önérdekből döntött így, emberiséget leszarva.csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, a sorozat első nyitó jelenetében ezt pedzegetik, de lehetett volna valami utalás rá, nem csoda hogy Joel bekattant. Persze ha tudja, akkor is dönthet így, de elfogadom, hogy Joel látta azt a tv műsort.
Csak marra utaltam, hogy az nem a sorozat logikai bükfence, hogy ennyire rá vannak/voltak kattanva az ellenszerre, hanem tényleg az emberiség sorsa múlik ezen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is aggodalomként fogalmaztam meg. A játékban elejétől fogva ott vannak a spórák, tk. a fertőzötteknél is nagyobb veszélyt jelentenek. Ott nem kellett ezt elújságolnia Ellinek külön, a sorozatban pedig nem tudom, mi a tervük ezzel, remélem, ne csak úgy elővették egy cool jelenet miatt.csababarca írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát most én értem, hogy erre a jelenetre vették elő, és többet nem akarják. De akkor is kb első dolgom lett volna elmondani, főleg, hogy utána random ismeretlen épületekben barangoltak.