ingyen jöhet, ha felépültferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 20., kedd 21:05
ingyen jöhet, ha felépültferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. május 20., kedd 21:03
A bírók egyből megtalálnák a piros lapot számára.P. Krisz írta: Leraboljuk Matracékat és jön bolond Gavi.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 20., kedd 20:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 20., kedd 20:12
Mást én se látok, akit reálisan le lehetne igazolni és ekkora nagy dobás lenne.ELSiete írta:Szerintem amúgy Wirtz, Xabival adná magát.ferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. május 20., kedd 20:11
Biztos adunk 100 milliot egy 29 eves ACL es jatekosertferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. május 20., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 20., kedd 20:06
Szerintem amúgy Wirtz, Xabival adná magát.ferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 20., kedd 20:05
Azt Vini miatt nem lépné meg Perez papa.ferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 20., kedd 20:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 20., kedd 19:56
Tegnapi hírt üti tovább az AS.ELSiete írta: BREAKING: Real Madrid are seriously considering making a GALACTICO signing this summer.
It would be AFTER the Club World Cup.
His identity is unclear, but he would cost more than €100M. @diarioas
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 20., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 20., kedd 17:24
Aspas már volt 2v3 másik klubban mint a Celta, de sehol nem volt jó, sőt! Ő a tipikus kis csapat embere. Ott legenda lesz. Budimir esetleg jó lehetne.tomi_b írta:Budimirt nagyon adnám, ahogy pl Aspast is. Nagyon jó ötlet lenne lecsapni egy ilyen góléhes csatárra, akinek adott esetben a golyójáról is bepattan a labda a kapuba.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 20., kedd 17:03
Már nem rémlik, de kaptam rá egy adag downvote-ot.Pad'em írta: Napi szines.
BREAKING: Chelsea are considering making a bid for Rodrygo. They have started talks with his entourage.
Real Madrid are interested in Enzo Fernandez. @GoalBR [Goal Brasil]
Ki és miért hurrogott le?Nika91127 írta:
Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.
Magas, jól fejel, 33 éves (azt hiszem)...Ordít a csapat egy centerért, legalább csereként. Joselu is BL-t ért konkrétan. Na meg volt vele egy nagyon aranyos sztori 2022-ben, talán Ferni majd egyszer elmeséli.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 20., kedd 16:53
Ki és miért hurrogott le?Nika91127 írta:Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
Magas, jól fejel, 33 éves (azt hiszem)...
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. május 20., kedd 16:25
Aspas jó csatár bár ő pár éve lett volna izgalmas megoldás a tartalék csatár pozira. Budimir sokkal jobban passzolna most a puzzelbe mert olyan erősségei vannak amikkel a jelenlegi támadóink nem igazán rendelkeznek. Beugrósnak bőven jó lenne.tomi_b írta:Budimirt nagyon adnám, ahogy pl Aspast is. Nagyon jó ötlet lenne lecsapni egy ilyen góléhes csatárra, akinek adott esetben a golyójáról is bepattan a labda a kapuba.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 20., kedd 16:05
Szokj hozza, ez a forum ilyen!Nika91127 írta:Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
Magas, jól fejel, 33 éves (azt hiszem)...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. május 20., kedd 15:42
Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. május 20., kedd 15:35
Budimirt nagyon adnám, ahogy pl Aspast is. Nagyon jó ötlet lenne lecsapni egy ilyen góléhes csatárra, akinek adott esetben a golyójáról is bepattan a labda a kapuba.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 20., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 20., kedd 12:03
csak eppen wirtz nem ide hanem a bm-be menneRealista24 írta: Xabi Alonso wants Real Madrid to sign Florian Wirtz.
@RadioMARCA
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem