Kommentáld a híreket
- P. Krisz
Re: Kommentáld a híreket
Leraboljuk Matracékat és jön bolond Gavi.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Mást én se látok, akit reálisan le lehetne igazolni és ekkora nagy dobás lenne.ELSiete írta:Szerintem amúgy Wirtz, Xabival adná magát.ferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
Biztos adunk 100 milliot egy 29 eves ACL es jatekosertferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
teljesen egyértelmű, hogy Antony jön a jobb szélre

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem amúgy Wirtz, Xabival adná magát.ferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Azt Vini miatt nem lépné meg Perez papa.ferni írta: Ebből Rodri lesz komáim![]()
![]()
Ebből Rodri lesz komáim

- Pad'em
Tegnapi hírt üti tovább az AS.ELSiete írta: BREAKING: Real Madrid are seriously considering making a GALACTICO signing this summer.
It would be AFTER the Club World Cup.
His identity is unclear, but he would cost more than €100M. @diarioas
Real Madrid are preparing to make a BOMBSHELL signing in midfield this summer.
The club is considering multiple HUGE NAMES! @edu17burgos
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Aspas mar 38 lesz augusztusban, utolso ket szezonja mar nagyon gyengere sikerult, nagyon felesleges igazolas lenne. Endricket kell beporgetni, tobb hasznunk lenne belole.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Aspas már volt 2v3 másik klubban mint a Celta, de sehol nem volt jó, sőt! Ő a tipikus kis csapat embere. Ott legenda lesz. Budimir esetleg jó lehetne.tomi_b írta:Budimirt nagyon adnám, ahogy pl Aspast is. Nagyon jó ötlet lenne lecsapni egy ilyen góléhes csatárra, akinek adott esetben a golyójáról is bepattan a labda a kapuba.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
- Nika91127
Már nem rémlik, de kaptam rá egy adag downvote-ot.Pad'em írta: Napi szines.
BREAKING: Chelsea are considering making a bid for Rodrygo. They have started talks with his entourage.
Real Madrid are interested in Enzo Fernandez. @GoalBR [Goal Brasil]
Ki és miért hurrogott le?Nika91127 írta:
Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.
Magas, jól fejel, 33 éves (azt hiszem)...Ordít a csapat egy centerért, legalább csereként. Joselu is BL-t ért konkrétan. Na meg volt vele egy nagyon aranyos sztori 2022-ben, talán Ferni majd egyszer elmeséli.
- Pad'em
Napi szines.
BREAKING: Chelsea are considering making a bid for Rodrygo. They have started talks with his entourage.
Ordít a csapat egy centerért, legalább csereként. Joselu is BL-t ért konkrétan. Na meg volt vele egy nagyon aranyos sztori 2022-ben, talán Ferni majd egyszer elmeséli.
Ki és miért hurrogott le?Nika91127 írta:Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
Magas, jól fejel, 33 éves (azt hiszem)...

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Aspas jó csatár bár ő pár éve lett volna izgalmas megoldás a tartalék csatár pozira. Budimir sokkal jobban passzolna most a puzzelbe mert olyan erősségei vannak amikkel a jelenlegi támadóink nem igazán rendelkeznek. Beugrósnak bőven jó lenne.tomi_b írta:Budimirt nagyon adnám, ahogy pl Aspast is. Nagyon jó ötlet lenne lecsapni egy ilyen góléhes csatárra, akinek adott esetben a golyójáról is bepattan a labda a kapuba.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szokj hozza, ez a forum ilyen!Nika91127 írta:Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario

- Nika91127
Amikor a múltkor ezt beírtam, akkor meg le voltam hurrogva... nagyon adná magát.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Budimirt nagyon adnám, ahogy pl Aspast is. Nagyon jó ötlet lenne lecsapni egy ilyen góléhes csatárra, akinek adott esetben a golyójáról is bepattan a labda a kapuba.Pad'em írta: Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
- Pad'em
Real Madrid is looking for another striker like Joselu on the market and have set their sights on Ante Budimir. He has 21 goals this season — @okdiario
csak eppen wirtz nem ide hanem a bm-be menneRealista24 írta: Xabi Alonso wants Real Madrid to sign Florian Wirtz.
@RadioMARCA
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rodyrgo mar nem lesz addigra itt.Sierra írta:Vini-Rodry egyik felidoben itt, masikban ott?Pad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid and Brazil are looking to play a friendly match this summer. @relevo![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Vini-Rodry egyik felidoben itt, masikban ott?Pad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid and Brazil are looking to play a friendly match this summer. @relevo