csak eppen wirtz nem ide hanem a bm-be menneRealista24 írta: Xabi Alonso wants Real Madrid to sign Florian Wirtz.
@RadioMARCA

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rodyrgo mar nem lesz addigra itt.Sierra írta:Vini-Rodry egyik felidoben itt, masikban ott?Pad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid and Brazil are looking to play a friendly match this summer. @relevo![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Vini-Rodry egyik felidoben itt, masikban ott?Pad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid and Brazil are looking to play a friendly match this summer. @relevo

- Pad'em
Tegnapi 100 millás hírre ki kellett gyors találni valamit

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Akkor a braziloknak taka van.Realista24 írta: Xabi Alonso wants Real Madrid to sign Florian Wirtz.
@RadioMARCA
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xabi Alonso wants Real Madrid to sign Florian Wirtz.
@RadioMARCA
@RadioMARCA
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Athozom a sorozat topikbol:
Aaaaaa a jo oreg nike brazil world tour, ronaldoromario elol

Aaaaaa a jo oreg nike brazil world tour, ronaldoromario elol

thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na ez jol hangzik, az ilyen meccseket hianyolom. Volt regen az a EU team is osszevalogatva. EzekPad'em írta: CONFIRMED: Real Madrid and Brazil are looking to play a friendly match this summer. @relevo
Jok voltak.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Pad'em
CONFIRMED: Real Madrid and Brazil are looking to play a friendly match this summer. @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Oké, akkor nem 35-nél hanem 38 M-nál van az a pont, ami felett a MU-nak megéri visszavenni. Tehát még tudnánk szerezni a kivásárlási ár alatt. (Egyébként a 30-35-öt olvastam, nem számoltam utána, hogy inkább 40.)Kerlon írta:Akkor általános matematika:Newman írta:
Én azt nem értem, miért a Benficaval tárgyalunk. A hírek szerint a Man.Unitednek nemcsak sell on hanem visszavásárlási opciója is van, 18 M euró áron. Ha élnek vele, 30-35 M euróért megkaphatjuk tőlük Carrerast.
50 M-os kivásárlási ára van, aminek a 40%-ra jogosult a MU, tehát 20 M-ra.
Te pedig visszavetetnéd velük 18 M-ért, hogy tovább add 35-ért, ami 35-18=17. Én támogatlak.
Akkor általános matematika:Newman írta:Én azt nem értem, miért a Benficaval tárgyalunk. A hírek szerint a Man.Unitednek nemcsak sell on hanem visszavásárlási opciója is van, 18 M euró áron. Ha élnek vele, 30-35 M euróért megkaphatjuk tőlük Carrerast.Pad'em írta:
A vége itt is az lesz. Pláne hogy a Man U-nak elvileg van egy 40%-os sell on záradéka, szóval aligha enged a Benfica az áron.
50 M-os kivásárlási ára van, aminek a 40%-ra jogosult a MU, tehát 20 M-ra.
Te pedig visszavetetnéd velük 18 M-ért, hogy tovább add 35-ért, ami 35-18=17. Én támogatlak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Vinit tényleg el akarjuk adni?Realista24 írta: Erosodnek a Rodri to Real pletykák is.

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- whitemadrid
Ez van ha nem megfelelő az edzésminoseg, es baszol rotalni/pihentetni. Plusz ha valaki visszater a keretbe sérülés után mehet is a kezdőbe.mexes írta:Meg 10.ACLtMarioCirolo írta:
Szegeny Ancelotti az itt lete alatt csak egy Mbappet, Alabat, Rudigert, Bellinghamet, Tchouamenit, Camavingat es Arda Gulert kapott.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Meg 10.ACLtMarioCirolo írta:Szegeny Ancelotti az itt lete alatt csak egy Mbappet, Alabat, Rudigert, Bellinghamet, Tchouamenit, Camavingat es Arda Gulert kapott.Jim írta:
megvártuk amíg Carlo megbukik, elmegy
aztán elkezdünk rendesen keretet frissíteni
ki van ez találva![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erosodnek a Rodri to Real pletykák is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
dealing in bad faith. elég etikátlan így kijátszani egy másik klubot ami magával vonja a jövőbeli igazolásokat is nem csak velük hanem mindenkivel, ha látják, hogy így üzletelünk. tárgyalásokkal szépen leviszik az árát amennyire lehet nem kell lemenni suttyóba.Newman írta: Én azt nem értem, miért a Benficaval tárgyalunk. A hírek szerint a Man.Unitednek nemcsak sell on hanem visszavásárlási opciója is van, 18 M euró áron. Ha élnek vele, 30-35 M euróért megkaphatjuk tőlük Carrerast.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Én azt nem értem, miért a Benficaval tárgyalunk. A hírek szerint a Man.Unitednek nemcsak sell on hanem visszavásárlási opciója is van, 18 M euró áron. Ha élnek vele, 30-35 M euróért megkaphatjuk tőlük Carrerast.Pad'em írta:A vége itt is az lesz. Pláne hogy a Man U-nak elvileg van egy 40%-os sell on záradéka, szóval aligha enged a Benfica az áron.Kerlon írta:
mit lehet portugalok targyalni? top csapat csak kivasarlasi arral vett jatekost toluk
Sikeresek voltunk így is, stadionra elment egy valag pénz, teljesen védhető hozzáállás volt.BlancoMark írta: Azert szomoru, hogy meg kell varni a teljes osszeomlast ahhoz, hogy igazolasok jojjenek.
Idén röhögve megnyerhettük volna a bajnokság+kupa duót és a BLben se volt nagy színvonal, sőt, de kár vesztegetni egy ilyen keretnél az éveket és fel kell turbózni végre a keretet rendesen.
- BlancoMark
Azert szomoru, hogy meg kell varni a teljes osszeomlast ahhoz, hogy igazolasok jojjenek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szegeny Ancelotti az itt lete alatt csak egy Mbappet, Alabat, Rudigert, Bellinghamet, Tchouamenit, Camavingat es Arda Gulert kapott.Jim írta:megvártuk amíg Carlo megbukik, elmegyELSiete írta: BREAKING: Real Madrid are seriously considering making a GALACTICO signing this summer.
It would be AFTER the Club World Cup.
His identity is unclear, but he would cost more than €100M. @diarioas
aztán elkezdünk rendesen keretet frissíteni
ki van ez találva![]()