raul 4 ever írta:
Pont a mai meccsből kiindulva, nem hiszem, 3 védőre váltunk. Ahogy buszozik ellenünk 4-5 védőkkel egysorban a legtöbb csapat és 1-1,5 emberük van elöl, mire megyünk, ha nálunk 3 áll szépen egyvonalban és passzolgathatnak egymásnak?
Egyedül a barca focizik ellenünk, az össze többi lósz@r csapat már a belemelegítésnkor húzza az időt kb.
3 védős focihoz egyébként ami perpill van (Ase, DH, Rüdi mint kezdők és mögéjük Mili+Alaba) létszámra kevés szerintem.
Azt se hiszem, h 4 védőt igazolunk nyáron és azt se, hogy a ligában a busz ellen Xabi erre váltana.
A legnagyobb problémánk a buszozással szerintem az, hogy elképesztően alacsonyan van a védelmi vonalunk, labdaszerzésnél bőven van ideje és lehetősége az ellenfélnek visszarendeződni, ehhez még tegyük hozzá a nem létező pressingüket, ami kéne ahhoz, hogy rendezetlenebb védelemre menjünk rá, és hogy mennyire nem küldünk előre embereket, mekkora távolság van a csapatrészek között. A 3 védős taktikák tudnak kifejezetten offenzívek lenni, Xabié is az. Magas védelmi vonal, intenzív pressing, hátul 3 ember, középen 2, fent 5, olykor pedig 2-3-5, ahol az egyik védő Ramos jelleggel feljebb lép. La Ligában szerintem sokszor utóbbi lesz, főleg ezzel a kerettel.