ocska szekta , gittegyletSierra írta:Azt a büdös kurvaélet.ferni írta: Ez az összevágás zseniális tegnapról, a nagy béketeremtők![]()
Mennek békeharcolni na![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/Fh4GhcqIpC
Meg egy kis Novák Előd fail![]()
![]()
![]()
![]()
Ekkora pánikot még sose lehetett látni rajtuk, vajon miket fognak még bevetni?
Mindenesetre ez a fesztivál tiszta sztárbox feeling volt, lementek alja ker.tv szintre ezzel a műsorral.

Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Azt a büdös kurvaélet.ferni írta: Ez az összevágás zseniális tegnapról, a nagy béketeremtők![]()
Mennek békeharcolni na![]()
Meg egy kis Novák Előd fail![]()

Ekkora pánikot még sose lehetett látni rajtuk, vajon miket fognak még bevetni?

Mindenesetre ez a fesztivál tiszta sztárbox feeling volt, lementek alja ker.tv szintre ezzel a műsorral.
-
Végig azt hallom, hogy arc, arcosok, arcolni... Arc az van bőven

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Volt egy libsi jelentő is. Ott vagy trollkodásból, vagy komolyan, de jóval durvább dolgok mentek. Mint egy ÁVH-szerepjáték.nzooli93 írta:En is belenéztem, igazából teljesen jó a csoport funkciója. El vannak egymas közt , hátha kevesebb irkal nyilvános helyekre.LosMerengues írta:
Huhh, belenéztem ebbe a csoportba, ki is sült az agyam egyből. Ha jót akartok magatoknak, ne nyissátok meg.![]()
Kedvenc bejegyzésem : "uj vagyok itt, varom a feladatokat"![]()
![]()
![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... ent%C5%91/
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- nzooli93
En is belenéztem, igazából teljesen jó a csoport funkciója. El vannak egymas közt , hátha kevesebb irkal nyilvános helyekre.LosMerengues írta:Huhh, belenéztem ebbe a csoportba, ki is sült az agyam egyből. Ha jót akartok magatoknak, ne nyissátok meg.halamadrid írta:
Nálam 6700, és aktívak. Mondjuk ezzel sem fognak újakat megszólítani.
https://www.facebook.com/groups/harcosokklubja2026/![]()
Kedvenc bejegyzésem : "uj vagyok itt, varom a feladatokat"

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
...szóval Toroczkaival?Kercsó írta:
ezt a Simion-Georgescu párost úgy kell elképzelni, mintha Orbánt összegyúrnánk egy laposföldhívő, covid tagadó, emberrel, aki szerint mikrochip van a pepsiben... csak ebből a képletből kimaradt Orbán IQ-ja

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Huhh, belenéztem ebbe a csoportba, ki is sült az agyam egyből. Ha jót akartok magatoknak, ne nyissátok meg.halamadrid írta:Nálam 6700, és aktívak. Mondjuk ezzel sem fognak újakat megszólítani.BlancoMark írta:
Meg most nézem, hogy eddig csak 1200 tag van a Facebook csoportban.Elnézve, hogy Vitya mennyire szét van savazva ma is a saját postjai alatt ma még nem voltak műszakba állítva. Vagy a nénik nem tudják bekapcsolni a számítógépet.
https://www.facebook.com/groups/harcosokklubja2026/

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
torkára akadt mikor bappe kilőtte a sarkot.Halfkey írta: mentamas fórumozó gyanúsan nem is ér rá tegnap óta, sok a dolga mostanában![]()
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mondjuk teljesen megértem, ha az embereknek hányingere van a romániai politikától, viszont gecibuta kell legyen az a magyarajkú, aki bármilyen körülmények között Simionra szavazott.MVPP írta: Én több magyarajkú embertől is hallottam, hogy már az első fordulóban is Simionra szavazott, mikor Orbán még nem beszélt. Egyszerűen elegük lett a PSD, PNL, RMDSZ patkány trióból.
akkor inkább maradjanak távol az úrnáktól...
ezt a Simion-Georgescu párost úgy kell elképzelni, mintha Orbánt összegyúrnánk egy laposföldhívő, covid tagadó, emberrel, aki szerint mikrochip van a pepsiben... csak ebből a képletből kimaradt Orbán IQ-ja
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
mentamas fórumozó gyanúsan nem is ér rá tegnap óta, sok a dolga mostanában

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nálam 6700, és aktívak. Mondjuk ezzel sem fognak újakat megszólítani.BlancoMark írta:Meg most nézem, hogy eddig csak 1200 tag van a Facebook csoportban.hehetheoriginal írta: most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.
meleg, ukrán származású író.
újabb gigant fail ezektől a buziktól, persze lopásból megint jeles![]()
Elnézve, hogy Vitya mennyire szét van savazva ma is a saját postjai alatt ma még nem voltak műszakba állítva. Vagy a nénik nem tudják bekapcsolni a számítógépet.
https://www.facebook.com/groups/harcosokklubja2026/
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Az a nyilvános csopi nem az igazi szerintem, ennyire talán nem amatőrökBlancoMark írta:Meg most nézem, hogy eddig csak 1200 tag van a Facebook csoportban.hehetheoriginal írta: most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.
Elnézve, hogy Vitya mennyire szét van savazva ma is a saját postjai alatt ma még nem voltak műszakba állítva. Vagy a nénik nem tudják bekapcsolni a számítógépet.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Borzasztoan kellemetlen ez a motivacios coach stilus. Egy elbaszott szekta mar ez az egesz. Az viszont jo hir, hogy ezek a felkegyelmuek csak ennyit tudtak osszehozni kampanyinditokent, mikozben Magyar Peter tovabbra is bejarja a videket. Nagyjabol ugyanez volt a korabbi kampanyok dinamikaja, csak forditott felallasban. Ha csak ennyit tudnak csinalni, akkor mar ellottek az osszes puskaporukat es nem is probalnak mar szelesebb korben kampanyolni, csak a sajat szektajukat probaljak egyben tartani.
- hehetheoriginal
faszfej mencer gyerekei milyen buszkek lehetnek ra mikor mennek suliba

thereisonly1ronaldo
Ez az összevágás zseniális tegnapról, a nagy béketeremtők
Mennek békeharcolni na
Meg egy kis Novák Előd fail

Mennek békeharcolni na

Meg egy kis Novák Előd fail

- BlancoMark
Meg most nézem, hogy eddig csak 1200 tag van a Facebook csoportban.hehetheoriginal írta: most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.

Én több magyarajkú embertől is hallottam, hogy már az első fordulóban is Simionra szavazott, mikor Orbán még nem beszélt. Egyszerűen elegük lett a PSD, PNL, RMDSZ patkány trióból.
- hehetheoriginal
most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.
újabb gigant fail ezektől a buziktól, persze lopásból megint jeles
újabb gigant fail ezektől a buziktól, persze lopásból megint jeles

thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nem kellett kérdezni. volt aki győzködte a népet, azzal, hogy:"de OV is ezt mondta"MVPP írta:Ez a 12 ember lehet tudni ki volt, és meg lett kérdezve, hogy Viktor miatt szavaztak Simionra?Kercsó írta: amúgy ékes példa, hogy mindenhol vannak laposföldhívők.
Vityánk szarkavarása után a neonáci román jelőlt el kezdett magyar anyagokkal kampányolni a social mediában + szórólapokat osztogattak, "hogy még OV is vele van, és OV is azt mondja, hogy rá kell szavazni."
apámék egy 100% magyar kisfaluban élnek, szavazásra jogosult kb. 330 fő. abból 254-en szavaztak. Így is volt 12 idióta, aki rányomta Simionra, mondván, hát ha Viktor azt mondta, akkor úgy kell legyen...
és ezek a szavazazók 26-ban is ott lesznek![]()
#whatisyourexcuse
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Odáig azért nem kellene eljutni, hogy név szerint lehessen tudni, hogy ki, miért, kire szavaz. Szerintem.MVPP írta:Ez a 12 ember lehet tudni ki volt, és meg lett kérdezve, hogy Viktor miatt szavaztak Simionra?Kercsó írta: amúgy ékes példa, hogy mindenhol vannak laposföldhívők.
Vityánk szarkavarása után a neonáci román jelőlt el kezdett magyar anyagokkal kampányolni a social mediában + szórólapokat osztogattak, "hogy még OV is vele van, és OV is azt mondja, hogy rá kell szavazni."
apámék egy 100% magyar kisfaluban élnek, szavazásra jogosult kb. 330 fő. abból 254-en szavaztak. Így is volt 12 idióta, aki rányomta Simionra, mondván, hát ha Viktor azt mondta, akkor úgy kell legyen...
és ezek a szavazazók 26-ban is ott lesznek![]()