1st world problems. azért remélem tudtok aludni ettől még.

Bocsi, nem hagyhattam ki.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 20., kedd 8:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 20., kedd 8:35
HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. május 20., kedd 8:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 20., kedd 8:33
Irja ezt a wishes Tatehehetheoriginal írta: felnőtt meglett férfiemberek siránkoznak oldalakon át, minden egyes rész után, hogy egy játék nem 1v1 lett adaptálva egy sorozatba és nem tetszik nekik, ahogy a foszereplot castingoltak es ahogy jatszik![]()
1st world problems. azért remélem tudtok aludni ettől még.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 20., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 20., kedd 8:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 20., kedd 8:25
Ez a csaj konkretan szerepel a Dinat jatszo csajjal az Alienben, konkretan ott volt elottuk a megoldas es nem….ha jol tudom Cailee ugye ment meghallgatasra…
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 20., kedd 7:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 20., kedd 0:01
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. május 19., hétfő 23:45
Nemrég néztem meg a Civil War-t. Végig azon járt az eszem, hogy van benne egy Joel, aki nem az a Joel, és van benne egy tökéletes Ellie, aki sajnos még csak nem is Ellie.ferni írta: Sajnos ez egy bűn, hogy ennyire tönkretették a sorozatot, mert idiótán kellett castolni, nem tud szegény színészkedni.
Pedro is messze van Joeltől, de hát egy elképesztő színész, aki új árnyalatokat visz a karakterbe és teljesen jól hozza amit.
Most is egyszerűen élmény volt nézni.
Bella meg erőlködik és fáj nézni kajak amit szenved.
Nem az a baj, hogy nem hasonlít Elliere, hanem hogy rossz színésznő erre a szerepre, teljesen alkalmatlan és az se lenne baj, ha változna Ellie is, mint Joel a játékhoz képest, de konkrétan egy inkompetens balfaszt csináltak Ellieből.
Jó az alapanyag, ez megmenti a sorozatot, meg elő tud bukni az HBO minőség szerencsére, de maga a writing is botrány amit ebből néha kihoznak.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 23:14
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyszerűen olyan érzése van az embernek, mintha nem értenék a játékot, nem tartják egyáltalán tiszteletben az alapművet és a világát, olyan felfoghatatlan butaságokat csinálnak.nuevo_ericco írta: TLOU
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban szerintem is több mélységet adott a történetnek, hogy a két beszélgetés között nem kis idő telt el, itt viszont furcsán összeolvasztották őket. A tornácos jelenetet pedig a játék legvégén kaptuk, mint egy feloldozást, 30 órányi szinte teljes depresszió és nyomasztás után.
Viszont ez a jobbik részek közé tartozott, Bella játékával szerintem most nem volt akkora gond, sőt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És igen, el kell ismerni, hogy Joel a sorozatból sokkal jobban hiányzik, mint anno a játékból.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 19., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 19., hétfő 21:20
Igen amugy nekem a valtoztatasok tobbsege nem ül foleg hogy nem indokolt…mintha csak azert nyulnanak bele hogy ezt is eltudjak mondani…TheBull6 írta: Pascal miatt komoly rész volt, de a sztoriban lévő változtatás annyira nem jött át. Jobban ütött volna úgy mint ahogy van. Valamint Bella szegény megint le lett mosva a vászonról lényegében. Na mindegy, jövő héten remélem b*szatás, aztán 2-3 év múlva folytatjuk![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 19., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. május 19., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 19., hétfő 18:36
Jo volt mert benne volt Joel.nzooli93 írta: Last of Us új rész? Sehol senki? Nekem ez kifejezetten tetszett most.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 19., hétfő 18:24
Egyik legjobb rész az évadban.nzooli93 írta: Last of Us új rész? Sehol senki? Nekem ez kifejezetten tetszett most.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 18:14
Nekem is, jo voltnzooli93 írta: Last of Us új rész? Sehol senki? Nekem ez kifejezetten tetszett most.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 19., hétfő 17:55
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem