Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 19., hétfő 20:15

gutihaz14 írta:
Sierra írta:

Azt a büdös kurvaélet. :lol: :lol: :lol:
Ekkora pánikot még sose lehetett látni rajtuk, vajon miket fognak még bevetni? :D

Mindenesetre ez a fesztivál tiszta sztárbox feeling volt, lementek alja ker.tv szintre ezzel a műsorral.
ocska szekta , gittegylet
https://www.instagram.com/reel/DJ12wF6I ... k3bGpoaHIx

látom magam előtt ezeket a harcosokat, ahogy odaég a húsleves, mert a bütykös ujjukkal próbálják leírni, hogy "POLOSKA PETI EGY HAZAÁRULÓ" :lol:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 19., hétfő 20:09

nzooli93 írta: De amugy ennyire esnek szét? Mert ez mar olyan,mintha nem új embereket akarnának maguknak megnyerni, hanem a maradékot próbálnák még valahogy menteni. Most komolyan azt várják,hogy a nyugdijasok fognak nekik fbn embereket téríteni,mert hogy hazafi kötelességük?
A cel inkabb az volt, hogy legyen egy nagy tomegrendezveny, ahol erot tudnak demonstralni. Ezert a showmusor-szeru setup, a "felszolalok", a kemeny mondatok. Mivel az utcat mar nem merik bevallalni, ezert ilyen zartkoru, izzadtsagszagu bulikkal probalkoznak. Ha nem lennenek beszarva, akkor megint felbuszoztattak volna 50-100 ezer embert egy jo kis bekamenetre, de valoszinuleg mar nem biznak abban, hogy ennyi embert tudnanak mozgositani nehany nap vagy het alatt.

Ez tokeletesen kontraproduktiv egyebkent, mert pont nem a "harcos" erot latja ebbol az ember, hanem a Gyurcsany-Dobrev-fele rendezvenyt, ahol vannak kemeny szavak, de ok maguk se hiszik el, hogy van egymillio fix szavazojuk.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. május 19., hétfő 19:18

Kercsó írta:
MVPP írta: Én több magyarajkú embertől is hallottam, hogy már az első fordulóban is Simionra szavazott, mikor Orbán még nem beszélt. Egyszerűen elegük lett a PSD, PNL, RMDSZ patkány trióból.
mondjuk teljesen megértem, ha az embereknek hányingere van a romániai politikától, viszont gecibuta kell legyen az a magyarajkú, aki bármilyen körülmények között Simionra szavazott.
akkor inkább maradjanak távol az úrnáktól...

ezt a Simion-Georgescu párost úgy kell elképzelni, mintha Orbánt összegyúrnánk egy laposföldhívő, covid tagadó, emberrel, aki szerint mikrochip van a pepsiben... csak ebből a képletből kimaradt Orbán IQ-ja
Én se értem ezt különösebben, csak arra akartam kitérni, hogy sajnos már Orbán beszéde előtt voltak, akik az analfabétára szavaztak.

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 19., hétfő 18:51

De amugy ennyire esnek szét? Mert ez mar olyan,mintha nem új embereket akarnának maguknak megnyerni, hanem a maradékot próbálnák még valahogy menteni. Most komolyan azt várják,hogy a nyugdijasok fognak nekik fbn embereket téríteni,mert hogy hazafi kötelességük?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 19., hétfő 18:42

Sierra írta:
ferni írta: Ez az összevágás zseniális tegnapról, a nagy béketeremtők :lol:

Mennek békeharcolni na :lol:

https://www.reddit.com/r/hungary/s/Fh4GhcqIpC

Meg egy kis Novák Előd fail :lol:
Ekkora pánikot még sose lehetett látni rajtuk, vajon miket fognak még bevetni? :D

Mindenesetre ez a fesztivál tiszta sztárbox feeling volt, lementek alja ker.tv szintre ezzel a műsorral.
ocska szekta , gittegylet
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 19., hétfő 18:40

ferni írta: Ez az összevágás zseniális tegnapról, a nagy béketeremtők :lol:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 19., hétfő 18:01

Végig azt hallom, hogy arc, arcosok, arcolni... Arc az van bőven :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 19., hétfő 17:47

nzooli93 írta:
LosMerengues írta:
Huhh, belenéztem ebbe a csoportba, ki is sült az agyam egyből. Ha jót akartok magatoknak, ne nyissátok meg. :mrgreen:
En is belenéztem, igazából teljesen jó a csoport funkciója. El vannak egymas közt , hátha kevesebb irkal nyilvános helyekre.
Kedvenc bejegyzésem : "uj vagyok itt, varom a feladatokat" :lol: :lol: :lol:
Volt egy libsi jelentő is. Ott vagy trollkodásból, vagy komolyan, de jóval durvább dolgok mentek. Mint egy ÁVH-szerepjáték.

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... ent%C5%91/
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 19., hétfő 16:51

LosMerengues írta:
halamadrid írta:

Nálam 6700, és aktívak. Mondjuk ezzel sem fognak újakat megszólítani.

https://www.facebook.com/groups/harcosokklubja2026/
Huhh, belenéztem ebbe a csoportba, ki is sült az agyam egyből. Ha jót akartok magatoknak, ne nyissátok meg. :mrgreen:
En is belenéztem, igazából teljesen jó a csoport funkciója. El vannak egymas közt , hátha kevesebb irkal nyilvános helyekre.
Kedvenc bejegyzésem : "uj vagyok itt, varom a feladatokat" :lol: :lol: :lol:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. május 19., hétfő 16:45

Kercsó írta:
ezt a Simion-Georgescu párost úgy kell elképzelni, mintha Orbánt összegyúrnánk egy laposföldhívő, covid tagadó, emberrel, aki szerint mikrochip van a pepsiben... csak ebből a képletből kimaradt Orbán IQ-ja
...szóval Toroczkaival? :lol:

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. május 19., hétfő 16:36

halamadrid írta:
BlancoMark írta:
Meg most nézem, hogy eddig csak 1200 tag van a Facebook csoportban. :lol: Elnézve, hogy Vitya mennyire szét van savazva ma is a saját postjai alatt ma még nem voltak műszakba állítva. Vagy a nénik nem tudják bekapcsolni a számítógépet.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 16:27

Halfkey írta: mentamas fórumozó gyanúsan nem is ér rá tegnap óta, sok a dolga mostanában :D
torkára akadt mikor bappe kilőtte a sarkot.
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. május 19., hétfő 16:25

MVPP írta: Én több magyarajkú embertől is hallottam, hogy már az első fordulóban is Simionra szavazott, mikor Orbán még nem beszélt. Egyszerűen elegük lett a PSD, PNL, RMDSZ patkány trióból.
mondjuk teljesen megértem, ha az embereknek hányingere van a romániai politikától, viszont gecibuta kell legyen az a magyarajkú, aki bármilyen körülmények között Simionra szavazott.
akkor inkább maradjanak távol az úrnáktól...

#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 19., hétfő 16:25

mentamas fórumozó gyanúsan nem is ér rá tegnap óta, sok a dolga mostanában :D

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. május 19., hétfő 16:23

BlancoMark írta:
hehetheoriginal írta: most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.
meleg, ukrán származású író.

újabb gigant fail ezektől a buziktól, persze lopásból megint jeles :lol:
Meg most nézem, hogy eddig csak 1200 tag van a Facebook csoportban. :lol: Elnézve, hogy Vitya mennyire szét van savazva ma is a saját postjai alatt ma még nem voltak műszakba állítva. Vagy a nénik nem tudják bekapcsolni a számítógépet.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. május 19., hétfő 16:19

BlancoMark írta:
hehetheoriginal írta: most látom ezt a rendkivul eredeti harcosok klubja (hisz háborúban állunk, folyamatosan támadnak minket, hisz el merészeltük lopni a közpénzeket) elnevezést chuck palahniuktól lopták, aki a könyvet írta, amiből a film is született.

Az a nyilvános csopi nem az igazi szerintem, ennyire talán nem amatőrök :D

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 19., hétfő 16:10

Borzasztoan kellemetlen ez a motivacios coach stilus. Egy elbaszott szekta mar ez az egesz. Az viszont jo hir, hogy ezek a felkegyelmuek csak ennyit tudtak osszehozni kampanyinditokent, mikozben Magyar Peter tovabbra is bejarja a videket. Nagyjabol ugyanez volt a korabbi kampanyok dinamikaja, csak forditott felallasban. Ha csak ennyit tudnak csinalni, akkor mar ellottek az osszes puskaporukat es nem is probalnak mar szelesebb korben kampanyolni, csak a sajat szektajukat probaljak egyben tartani.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 16:01

faszfej mencer gyerekei milyen buszkek lehetnek ra mikor mennek suliba :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 15:40

Ez az összevágás zseniális tegnapról, a nagy béketeremtők :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. május 19., hétfő 15:39

Vissza: