Na megnéztem ezt a dokut én is. Csávókámban tényleg nincs semmi meglepetés. Pont olyan amilyennek a pályán látszik. Faék egyszerű, fux meg táncitánci meg csillogás.
Nem igazán értem most ez miről szólt. Full katyvasz volt az egész összevissza ugráltak az időben az egyetlen dolog ami szerethetővé tehette volna, hogy mekkora gettóból érkezett azt meg nagyon gyorsan letudták. Mondjuk a szinkron kurva cringe volt nem értem ilyenkor miért nem kérdeznek meg valakit aki életében megnézett már egy meccset.
Nyilván lehúzva a személye miatt van ez a doku de tényleg teljesen értelmetlen volt ezt megcsinálni ilyen fiatalon. Gondolom a balondorra akarták felhúzni végül a 2 bl győzelemre kellett.
A rasszizmusos rész meg indokolt volt de izzadságszagú a muter műsírásával.
Igazából semmit nem tudtunk meg róla mert nincs semmi a futballista mögött. Ezzel nem őt bántom. Valszeg bappéról se lehetne egy kroos-Cr szintű dokut csinálni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams