Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. május 20., kedd 16:06

Másfelől
Lamine Yamal’s last 6 months in La Liga:
November: 8 shots, 0 goals
December: 11 shots, 0 goals
January: 10 shots, 0 goals
February: 13 shots, 0 goals
March: 20 shots, 1 rebound goal
April: 17 shots, 0 goals
Overall: 1 lucky rebound goal from 79 shots

“Ballon D’Or level”
Nemtudom mennyire valid, de ez aztán már aranylabdás szint! Klub vb vagy, a bajnokság őszi része nyom a latban vajon?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 20., kedd 11:25

barcanal nem szaroznak, gyors hirtelen szerződéshosszabbítás előtt állnak raphinaval, yamallal, de jonggal, inigoval, szcechnyvel meg még isten tudja melyikükkel. gondolom nem éhbérért írnak alá, mint annak idején piquéék :mrgreen:

van pénz megint?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. május 19., hétfő 21:22

hehetheoriginal írta: mert olyanokkal szeretek dolgozni, akik többet tudnak nálam :roll:
Jó, mondjuk ez nem kihívás. :kalapos:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 19., hétfő 20:43

hehetheoriginal írta: mert olyanokkal szeretek dolgozni, akik többet tudnak nálam :roll:
Utcaseprőket mindig keresnek :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 19., hétfő 20:41

freedfromdesire írta: Egyre több helyen írják, hogy Simeone nagyon akarja Gavit, mert passzolna az Atleti játékához. Plusz a pénz is jól jönne nekik, elvileg már egy komoly ajánlat is van az asztalon.

Attól tartok ha sikerül nem lesz itt népszerübb... :mrgreen:
Miért van az hogy a barcat mindenki megmenti a fékeitől és még pénzt is kapnak értük? Ezt a Gavit is eladták a világnak aztán annyira átlagos, vagy még attól is gyengébb hogy arra szavak nincsenek.

freedfromdesire
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
Kedvenc csapatod: Fc Barcelona

HozzászólásSzerző: freedfromdesire » 2025. május 19., hétfő 20:30

Egyre több helyen írják, hogy Simeone nagyon akarja Gavit, mert passzolna az Atleti játékához. Plusz a pénz is jól jönne nekik, elvileg már egy komoly ajánlat is van az asztalon.

Attól tartok ha sikerül nem lesz itt népszerübb... :mrgreen:

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 19., hétfő 11:32

Nem tűnik megugorhatatlan akadálynak. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 19., hétfő 11:31

Jó annak aki bárhova el tud menni dolgozni :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 11:16

mert olyanokkal szeretek dolgozni, akik többet tudnak nálam :roll:
thereisonly1ronaldo

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 19., hétfő 11:10

hehetheoriginal írta:
vélhetően nem olyan könnyű átjátszani
:coffee:
ha nincs agy, szem és láb hozzá, akkor vélhetően nem olyan könnyű..

itt a villarreal gól lentebb: adja le minden edző a papirjait meg a belepokartyat, aki nem ezt gyakoroltatja a csapattal a barca elleni meccs elott.
ha a jatekosok hulyek es/vagy szarok hozza, ok is leadhatjak a mezt.
ujra es ujra oda lyukadunk ki, hogy latszat az egesz szar fodballszakma, es tele van inkompetens idiotakkal.
Amúgy állítólag jobb pénz van benne, mint a kamionozásban, jól megszedhetnéd magad, miért nem próbálsz szerencsét a sok vak között, ha már ennyire jó vagy? :kalapos:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 10:03

vélhetően nem olyan könnyű átjátszani
:coffee:
ha nincs agy, szem és láb hozzá, akkor vélhetően nem olyan könnyű..

itt a villarreal gól lentebb: adja le minden edző a papirjait meg a belepokartyat, aki nem ezt gyakoroltatja a csapattal a barca elleni meccs elott.
ha a jatekosok hulyek es/vagy szarok hozza, ok is leadhatjak a mezt.
ujra es ujra oda lyukadunk ki, hogy latszat az egesz szar fodballszakma, es tele van inkompetens idiotakkal.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 19., hétfő 10:00

villarreal elso golja.

https://streamin.me/v/c072a599

lazan mogottuk voltak, biztos nem egyszeru de azert neha talcan kinaljak
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2025. május 19., hétfő 9:44

hehetheoriginal írta: rendkivul szomoru, hogy a nagy szakma nem tudta megfejteni a felpalyaig feltolt lestaktika ellenszeret.
parszor pl az inter fel se nezett, csak egybol rugta at hosszura melysegbe a labdat, aztan ok maguk is csodalkoztak, hogy ziccerbe kerultek 3 masodperccel kesobb... erre egy szupergigalicenszes überedzo es aranylabdas, zseni, korszakos legenda jatekos se jott ra....
tudom, fotelbu mit magyarazzak.... tovabbra sem atomfizikarol beszelunk...

szoval, ha lenne 1 db rendes edzo a vilagon bazmeg :lol: , akkor a barcelonanak nem lenne meg egyszer ilyen szezonja. valszeg ugyanigy kezdik a kovetkezo szezont is, mert miert is lenne okuk valtoztatni, talan az ellenfeleknek kellene reagalni, es masra kenyszeriteni flicket....
Feltételezem, h ez nem csak neked, hanem másoknak - akár edzőknek - is feltűnt...vélhetően nem olyan könnyű átjátszani, ahogy a tévén keresztül tűnik vagy ahogy te írod. De tényleg fura még vezetésnél is az agyig feltolt védekezés, gyakorlatilag az ellenfél térfelén védekeznek full csapattal. Idén belefért.

Vélhetően (mivel nem tűnik hülyének) ezzel Flick is tisztában van, lehet kockáztatott idén és bejött, semmi nem lett volna ráolvasva, ha semmit vagy 1 habi kupát nyer, így meg 19-re lapot húzott és ült.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 19., hétfő 9:11

Sierra írta:
csababarca írta:Én arra számítok, hogy a számaink elől visszaesnek, meglepne ha Raphinha csak megközelíteni tudná is a mostani szezonját.
De Lewa se fog már ennyi gólt rúgni, és Ferran se szerintem.
Akiben van felfelé potenciál, az Yamal egyedül.
Nem latom magam elott, hogy Raphinha visszaesne. Flick rendszereben rendesen lubickol iden, golok golpasszok, mi valtozna jovore? Korban is tokeletes. Szerintem jovore folytatja ugyanigy.
Nagyon hatékony volt a kapu előtt, ha ezt tudja tartani akkor le a kalappal előtte.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. május 19., hétfő 9:09

hehetheoriginal írta: inzaginal meg nem tudom, hogy csak veletlen volt, vagy tudatos...
biztos, h nem volt véletlen, 2 meccsen is ugyanazt lehozta. labdaszerzésnél azonnal néztek fel és 3 (akár 4 ha dumfries is sprintelt egyből) folyamatosan a lesvonalat figyelték a félpályánál és úgy mozogtak. okosan csinálták és folyamat próbáltak belül maradni.

ez nálunk talán a 4. meccs első 20 percében működött
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 19., hétfő 9:06

hehetheoriginal írta: nem csak az itteni inkompetens exedzorol beszelek, hanem teljes europarol, az egesz szakma feldughatja a papirjait, meg szegyen kozepette kellene atvenniuk a fizut. azert ez futball 101, max 2. oldal miutan a kirugas, meg a sargalap tisztazva vannak.....
inzaginal meg nem tudom, hogy csak veletlen volt, vagy tudatos...
Benfica, Dortmund, Inter út és nem sikerült döntőbe kerülniük. Dortmund is majdnem visszajött otthon, Inter meg kiverte őket jóval gyengébb kerettel. Angol csapattal nem találkoztak, PSG-vel nem találkoztak. Európán belül leginkább mi szégyelhetjük magunkat, hogy sikerült 4/4-szer kikapni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 9:02

nem csak az itteni inkompetens exedzorol beszelek, hanem teljes europarol, az egesz szakma feldughatja a papirjait, meg szegyen kozepette kellene atvenniuk a fizut. azert ez futball 101, max 2. oldal miutan a kirugas, meg a sargalap tisztazva vannak.....
inzaginal meg nem tudom, hogy csak veletlen volt, vagy tudatos...
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 19., hétfő 8:58

hehetheoriginal írta:
Sierra írta:

Nem latom magam elott, hogy Raphinha visszaesne. Flick rendszereben rendesen lubickol iden, golok golpasszok, mi valtozna jovore? Korban is tokeletes. Szerintem jovore folytatja ugyanigy.
rendkivul szomoru, hogy a nagy szakma nem tudta megfejteni a felpalyaig feltolt lestaktika ellenszeret.
parszor pl az inter fel se nezett, csak egybol rugta at hosszura melysegbe a labdat, aztan ok maguk is csodalkoztak, hogy ziccerbe kerultek 3 masodperccel kesobb... erre egy szupergigalicenszes überedzo es aranylabdas, zseni, korszakos legenda jatekos se jott ra....

szoval, ha lenne 1 db rendes edzo a vilagon bazmeg :lol: , akkor a barcelonanak nem lenne meg egyszer ilyen szezonja. valszeg ugyanigy kezdik a kovetkezo szezont is, mert miert is lenne okuk valtoztatni, talan az ellenfeleknek kellene reagalni, es masra kenyszeriteni flicket....
iden csak 4 meccse volt ra hogy rajojjon az ellenszerre. nem tudom hibaztatni erte hogy nem sikerult
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 19., hétfő 8:56

hehetheoriginal írta: rendkivul szomoru, hogy a nagy szakma nem tudta megfejteni a felpalyaig feltolt lestaktika ellenszeret.
Vagy elbaszfaszkodjak a golhelyzeteket, vagy allando lesre futnak. Ok meg koszonik szepen, elol berugnak mindent.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 19., hétfő 8:51

Sierra írta:
csababarca írta:Én arra számítok, hogy a számaink elől visszaesnek, meglepne ha Raphinha csak megközelíteni tudná is a mostani szezonját.
De Lewa se fog már ennyi gólt rúgni, és Ferran se szerintem.
Akiben van felfelé potenciál, az Yamal egyedül.
rendkivul szomoru, hogy a nagy szakma nem tudta megfejteni a felpalyaig feltolt lestaktika ellenszeret.

thereisonly1ronaldo

Vissza: