Egy ilyen eredményeket felvonultató csapatot felhelyeznek magas polcra, ráadásul a bl-ben is szépen meneteltünk, és egy nagyon jó, élvezetes, változatos párharcban estünk ki.Remy írta: Az elert sikereket nem vitatom. Inkabb a mai mezony gyengesege lep meg.
Kivancsi leszek, hogy jovore valtozik e valami. Mert meglepodnek, ha a tamadok ennyire jol szerepelnenek ujfent. Es nem Yamalra gondolok, mert benne latom, hogy jobb szamai lehetnek, legalabb gollovesben.
Végre nem szégyenérzettel búcsúztunk:D
Én arra számítok, hogy a számaink elől visszaesnek, meglepne ha Raphinha csak megközelíteni tudná is a mostani szezonját.
De Lewa se fog már ennyi gólt rúgni, és Ferran se szerintem.
Akiben van felfelé potenciál, az Yamal egyedül.
Ezért is írtam, hogy ezt hosszútávon nem lehet csinálni, hogy rúgjunk valahogy egyel többet mint az ellenfél. Védekezést gatyába kell rázni, mert nonszensz amit művelünk, folyamatos ziccerekbe kerül bármilyen ellenfél már ellenünk, aztán tényleg vagy berúgják vagy nem, de már nem rajtunk múlik.
Nyilván spanyolhonban (ha már a többi csapat gyengeségére utalsz) nehezebb lesz, mert Ti már csak azzal is erősödtök, hogy Xabi ALonso lesz az edző, és már érkezett is erősítés hátra, szélre is. (és most sem volt egyszerű ellenetek a kupa sem, és a bajnokság sem)